Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Akční
  • Romantický

Recenze (14)

plakát

Virunga (2014) 

Natočení dokumentu je na tři hvězdičky - forma je mnohdy sugestivní a lehce podbízivá. Čtvrtá hvězdička je za to, že lidé se stále snaží bojovat o to, aby byznys neprorostl všude do všech koutů světa a informují o tom. Ta pátá je za krásné východní Kongo, které si stejně jako Nigérie, Čečensko, Írán, Irák, Libye, Venezuela, Jižní Súdán a Somálsko nejspíš do budoucnosti podepsalo ropný ortel chaosu a tvrdé oligarchie.

plakát

Do Říma s láskou (2012) 

Ach, Woody Allen měl další skvělý nápad, jak Američanům ukázat evropský savoir vivre. Po Barceloně a Pařiži se odstěhoval do Říma. Prosím, ať už nic netočí!!!

plakát

Receptář prima nápadů (2001) (pořad) 

Nenápadně se to změnilo na reklamu na hnojiva a kloubní přípravky.....

plakát

Následky lásky (2004) 

Krásně natočený film se scénářem, od kterého jsem čekala mnohem víc. Jo je je to prvoplánovitě sterilní. Jenže v tomhle případě to žádné hlubší pocity nevyvolalo. Většinu času mi myšlenky ubíhaly k tomu přehrát si znovu úvodní písničku - http://www.youtube.com/watch?v=lMjcB8FCN9M

plakát

Má vlast (2013) 

Tyhle francouzsko alžírský filmy jsou nejlepší. :) Stejně tak jako Festival francouzského filmu.

plakát

Idioti (1998) 

Trierovi se tenhle film neuvěřitelně povedl - má náštěstí jiný úhel myšlení a schopnost přidat geniální pointu.

plakát

Argo (2012) odpad!

V roce 1974 Henry Kissinger prohlásil, že 40 milionů obyvatel Íránu a vlastníků ropy nemůže vydírat 800 milionů obyvatel průmyslového světa skrze její cenu a měnu, za kterou je obchodována. Nejlepší způsob je dostat takový stát do izolace. Íránci jsou dav zbavený individuality, stát v ose zla. Občas je dobré takový obraz přiživit.

plakát

Půlnoc v Paříži (2011) 

Žádný film mě dlouho nevytáčel jako tenhle!! Wilson jako intelektuál, který je jinak dost hloupý a Paříž jako místo, kam Američané jezdí poznat život - už zase??