Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (278)

plakát

To se vysvětlí, soudruzi! (2024) (seriál) 

Zcela upřímně věřím tomu, že tenhle seriál bude za pár let kult a lidi se budou divit, proč proboha na to koukalo tak málo lidí a nedostalo to další díly. Autoři jsou příslib kreativní budoucnosti české kinematografie a doufám, že je místní nízké hodnocení moc neotráví. Pro mě super jízda a zjevení v rámci "koncesionářské tvorby". Za mě je tenhle seriál úplně jinde, než je zbytek české tv produkce.

plakát

Přišla v noci (2023) 

Strašně bych chtěl pátou hvězdu, ale na konci tomu spadne řetěz (ačkoli chápu, co byl záměr). Jako film, který chtěl dokázat, že stačí málo, to beru. Scénář boží, je to skvěle natočený, herci jsou boží. Jen to prostě celkově nesedí. Pavlíček je můj osobní autor český kinematografie no. 1, jen mi tam chybí TO, abych mohl říct ok, tohle je absolutní klasika. Ale je tak zatraceně blízko...

plakát

BANGER. (2022) 

Jeden z nejlepších českejch filmů od obecný školy. Dejte Sedlákovi pořádnýho kameramana a přiveze vám oskara. Ten člověk je geniální!

plakát

Vyšehrad: Fylm (2022) 

Film, za kterým je na každé minutě vidět neuvěřitelně moc práce. Jen nejsem úplně cílovka. Oproti klasickému českému mainstreamu je to ale skoro až zjevení.

plakát

Zabiják (2023) 

První půlka je strašně skvělá, druhá je skoro až trapná...

plakát

Lidé z předměstí (1989) 

Nebejt posledních 10 minut, tak je to poctivá 4hvězdičková recenze na boží osmdesátkovou komedii s lehkým přesahem. A pak tam byl ten zbytečnej konec. Škoda, většina filmu je boží podvratná satira na klasický (nejen) osmdesátkový horory...

plakát

One Piece (2023) (seriál) 

Naprosto boží. Probrala se ve mě klukovská touha po dobrodružství.