Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (75)

plakát

Ahsoka - Část 1: Mistři a učedníci (2023) (epizoda) 

Moc nechápu casting... kohokoli v tomto seriálu. Vždyť tam nikdo (NIKDO) neumí hrát! Hlavní kladné postavy jsou veskrze nesympatické. Člověk má tendenci fandit sithům, kteří jsou jen nudní, ale ne až tak otravní. Dialogy jsou tak idiotsky blbé, že by na začátku seriálu měli ukazovat trigger warning kvůli možnému poškození mozku.

plakát

Tiché místo (2018) 

Takhle hloupá a nezodpovědná rodina by nepřežila ani čtrnáct dní na dovolené v Egyptě, natož rok a půl apokalypsy.

plakát

Jurský svět (2015) 

Čtvrtou hvězdičku za velmi dobrého Chrise Pratta.

plakát

Nejvyšší nabídka (2013) 

V první polovině takřka dokonalý, ve druhé již předvídatelný, leč stále velmi poutavý snímek. 89 procent.

plakát

Wolverine (2013) 

Bacha, komentář obsahuje mírné spoilery. Tak si to shrňme: Hugh Jackman (+), flashback scéna s atomovkou (+), Jakuza (+), Hugh Jackman polonahej třetinu 126 minut dlouhé stopáže (-), stupidní kecy Hugh Jackmana aka scénář (-), bitka na vlaku při které mi málem vytekl mozek ušima, jak debilní to bylo (-), skutečnost, že otravná ženská kladná (a o tom by se dalo dost diskutovat) hlavní postava neumřela někde ve třetině filmu (-), skutečnost, že otravná ex-hlavní postava, která je navíc mrtvá, si půlku filmu otvírá držku na rosomáka (-), vůbec veškerá romance (-), nindžové, kteří jsou jak na perkách a před zavřením dveří musí udělat salto, i když je k tomu nic nenutí (-), jehelníček (-) a znásilnění fyziky, když je rozžhavený kov pevnější než kov chladný (-). Výsledné skóre -6 podle tajného koeficientu převádím na jednu hvězdičku, a to čekám, že mi Hugh osobně pošle čumkartu s poděkováním za projevený soucit. Takhle prostě ne!

plakát

Helvetica (2007) 

Někdo by řekl soustředěný, někdo jiný monotematický. Někdo by řekl volně plynoucí, někdo jiný zdlouhavý. Ano, místy jsem se nudil. Ano, domnívám se, že font Helvetica není natolik nosné téma, aby udržel divákovu pozornost po celých 80 minut. Přesto je na tomto snímku něco nenuceného a klidného. Normální lidé v něm mluví na téma, kterému z titulu své profese rozumějí.

plakát

Dávám tomu rok (2013) 

Naprostá bomba. První polovinu filmu jsem si chtěl vyrvat oči z důlků, ale pak se ve mně něco zlomilo a začal jsem se královsky bavit!

plakát

Procitnutí (2012) (seriál) 

Když na seriál koukáte coby na detektivku s přidanou hodnotou, vše je v pořádku. Dobře zahrané, napínavé krimi.