Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dokumentární
  • Horor

Oblíbené filmy (10)

Dokonalý trik

Dokonalý trik (2006)

The Prestige na mě neuvěřitelně moc zapůsobil. Téměř nepopsatelné jsou herecké výkony obou Pánů kouzelníků. A závěrečná pointa celého filmu mě opravdu dostala. Ještě 30 minut po skončení filmu jsem si jen opakoval "Ty vole..."

Terminátor 2: Den zúčtování

Terminátor 2: Den zúčtování (1991)

Přelomový snímek. Pan Cameron odvedl vybornou práci. Poprvé jsem to viděl jako malý kluk a už tehdy jsem na to koukal skoro každý den. Ale až teď,s odstupem času si uvědomuji dokonalost toho filmu. Dnes je to 17 let stary film a me se nechce věřit co tehdy dokazali. Na svou dobu naprosto úžasné vizuální efekty v čele s proměnami T-1000 a jaderným výbuchem. Tohle je proste legenda a ja ji miluju. A Arnoldovo "I'll be back" a jeho pokusy o úsměv v SE ve mě zůstanou napořád. Soundrack je také bezchybny. Pro mě je to nejlepší akční sci-fi film co jsem kdy viděl. A viděl jsem i Matrix. Je to prostě klasika.

Osvícení

Osvícení (1980)

Pro mě osobně je to nejdesivější film, který sem kdy viděl. Naprosto brilantni herecký výkon především Jacka Nicholsona. Ovšem i zbytek je skvělý. Mnoho scén dělá děsivých hlavně ta hudba. U tohohle snímku jsem se vážně zapotil. Naprosto zasloužených 5*.... All work and no play makes Jack a dull boy:)

Mariňák

Mariňák (2005)

"Film o nudě" rozhodně nudný není. Čekal jsem zase nějakou řežbu ale velmi příjemně jsem se spletl. Mariňák mě naprosto dostal. Je tu vtip,zamyšlení nad pocity amerických vojaku,dech beroucí příběh,skvělý scénář a Jake Gyllenhaal a Jamie Foxx. Ve filmu jsou dvě scény které jsou prostě dokonalé. První, když unavený Anthony Swofford celý zamazaný od ropy hladi koně, který pomalu umírá kvuli z nebe "pršící" ropě. A za nimi je vidět několik hořících vrtů. A ta druhá,když vojáci ještě na výcviku odříkávají přísahu("This is my rifle.There are many like it but this one is mine..." Dobrá práce pane Mendesi.

Ovládací panel
13 bodů