Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Horor
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární

Pořady (10)

Hry bez hranic

Hry bez hranic (1965)

Nejlepší televizní soutěž, které se učastnili státy Evropy a Tuniska my jsme měli oranžovou bravu. Svého času byla i zimní verze. Kde jsou ty doby.

Klíče od pevnosti Boyard

Klíče od pevnosti Boyard (1990)

Další legendární soutěž s pevnosti na moři. Kdo by to neznal a nepomatoval si na Otce Furu a na Paklíče. Spousta mísností a vždy jiné úkoly. Jo škoda, že to dnes nikdo nedává.

Kufr

Kufr (1992)

Jeden z nejblíbenějších tv pořadů s Pavlem Zedníčkem jako moderátorema Alešem Ulmem jako jeho poradcem a dozorem. V pořadu šlo jen o pobavení finanční výhra byla poměrně malá 10 tisíc a to jen ,když se vám je povedlo najít někdy to taky byla jen pouhá 100 či 200 stovka. Šlo o to spojit soutěžícího se známou osobností nejčastěji hercem či zpěvákem a pak spolu hádat slova či uhádnout pantonimu a předměty. Pořad to byl velice příjemný a velice vtipný stejně jako Videostop škoda ,že takové soutěže už nejsou. Režiserém byl prvních několik let pan Jan Bonaventura až do své smrti ani v jednom díle potom ho nezapoměl pan Zedníček pozdravovat. Ps-Kde jste vyhrabali Heidi? Co ta měla společního s Kufrem? Mimo toho ,že tam byla jako host?

Videostop

Videostop (1985)

Snad můj nejoblíbenější tv pořad. Hádat ukázky z filmů. A pak za pomoci hostů hádat předměty či co znamená tam to a pod. Jan Rosák samozřejmě nesměl chybět stejně jako jeho pomocník Karel Čáslavský. Závěrečná hra kdy se museli chytit aspon dvě stejná pole s tečkama. Na tehdejší dobu se nechali vyhrát moc pěkný ceny jako video či barevnou tv nebo kameru.

Triangel

Triangel (1983)

dívím se jak malý to má hodnocní. Tohle je hudební klasika všech tv pořadů. Prakticky asi jediný pořad kde se mohl za minulého režimu občas pouštět i rock a metal v tv. Jako dítě jsem si nenechal utéct žádný díl (měl-li jsem možnost se dívat). Jinak ano Čt si drží náký klipy v archivu a nesmyslně za ně chce hafo peněz.. Na štěstí Stv je rozumnější a tak kdo má možnost sledovat novou hudební retro tv Muzika CS tak si může připomenout klipy z Trianglu, které začali ted docela hodně dávat. Opravdu se u toho krásně vzpomíná. (8.11.2010)

Vega

Vega (1987)

Dávám plný počet tohle jsem vždy velice rád sledoval. Pro mě byla Vega vždy lepší než Magion. Hlavně díky hraným seriálům a díky tomu hlasování , kdy člověk vždy sledoval jak za ten týden naskočil počet hlasů. (tenkrát jsem se odmítl podespat s celou třídou pro seriál Robin Hood ještě s jednou spolužačkou, vždy mě hrozně vadilo , jak jsou z toho všichni hotoví , ted bych se na to s chutí podíval znovu.) Velice povedená byla znělka. Nejdřív tam byl anim seriál či náký dokument a pak hraný seriál. Kde jsou takovéhle pořady? Ps-Slávek Hrzal málo vrzal (tuhle říkanku mu tam tenkrát někdo poslal a on to četl od té doby to mám v paměti)