Kino projekcia - perfektné. Bohužiaľ "iba" perfektné, nie "až" také perfektné ako sa na prvý pohľad zdá. Možno trochu preceňované ale to bude tým prvotným rozčarovaním. Pre mňa osobne mi chýbala emócia, a reálny skutočne "živý" a hlboký emocionálny koncept, ktorý by so mnou niečo urobil, nezostal by som chladný, ale bohužiaľ nič sa po zhliadnutí nestalo, áno priznávam bol tam veľký údiv, úžas nad tým všetkým, vizualizácia, hudba, réžia a to všetko v tom príjemnom obale v ktorom to bolo zabalené. Áno, áno bolo to výborne takmer vo všetkých stránkach ale nie pre mňa :).
Dobré, smutné, pomalé, dramatické, citlivé ale cez toto všetko a ešte oveľa viac ma to nechalo chladným, neviem čím to bude, ale nevyvolalo to vo mne žiadne "silnejšie" emócie, ktoré by mi mohli naznačiť, že tento film je lepším ako sa zdá.
Je to skvelé, výborné, fantastické, neuveriteľné ... To áno ! Čakal som od toho veľa a myslím si že som dostal to čo som chcel, ale stále mi tam niečo chýbalo, niečo čo mi v iných filmoch nechýba. A to niečo je skutočné a pravé emócie. Inými slovami ma to emocionálne minulo, jednoducho nedá sa veriť tomu čo nie je skutočné alebo tomu čo je nereálne. Pre mňa to bolo príliš Sci-Fi fantázia a veľká nafúknutá ale zato veľmi krásna rozprávka. Samozrejme že ostatné stránky ako sú efekty, kamera, strih boli vážne fantastické ale mňa to jednoducho nedostalo "až" tak ako iné filme, ktoré stavajú na hlbokej myšlienke a ešte hlbšom príbehu, ktorý má čo povedať, resp. má toho veľmi veľa povedať a to bohužiaľ Avatar pre mňa osobne nemá.
I keď to bol priemerný i tak dosť surový thriller aj tak sa mi páčil. Hlavne vďaka T. L. Jonesovi a B. D. Torovi, strašne sa mi páčila táto dvojica, ktorá na mňa pôsobila veľmi príjemne.
Pre mňa tento film bude vždy svojim spôsobom výnimočný, viem že to nie je nič "svetové" ale pre mňa to bude vždy film, ktorý má v sebe viac ako sa môže zdať ...
Slušný krimi thriller ktorý svojou precíznosťou a charizmou dvojice Jolie a Washington. Na druhej strane, málo priestoru priestoru pre lepšiu adaptáciu a vykryštalizáciu samotného filmu to bolo málo, avšak pre mňa osobne to bol slušné.
Nezabudnuteľný film, Patrick Swayze a Demi Moore, samozrejmé aj Whoopi Goldberg proste vždy si rád po nejakom čase rád pozriem tento jedinečný film ...
U mňa výborné, T. Lee Jones a Will Smith tomu dávajú neskutočnú charizmu a presne im táto rola sadla ako uliata, súhlasím so všetkým čo tu bolo napísané, spracovanie, triky, vtipy, zábava, originalita všetko čo k tomu patrí.
" ... bude považovať každý deň za zázrak"
Akčné ako veľký "jump" Cyrila Raffarelliho ! Skvelá akčná pecka so všetkým čo k tomu patrí, mne sa to veľmi páčilo a nesmierne aj tá hudba dokresľuje bombastiku akčného hitu :)
Vulgárne, hlúpe, nemorálne a príliš adrenalínové ale takéto to má byť ?!
Absurdné. Rozprávka o chlapcovi bez domova, ktorý si zarába predávaním "miestnych" vecičiek ako v ľudovkári. Náhodou stretne "Agenta" ktorý mu dá prácu aby zápasil v pouličných zápasoch, ktoré dávajú dojem ako keby tento ustráchaný chlapes nikdy v živote sa nepobil. Postupom času väčšej a väčšej náhody ale ukazuje že pri ňom stojí šťastie a vyhráva jeden zápas za druhým, súvislosť niektorých postáv s dejom je príšerná, otrepaná a nezmyselná. Celá táto rozprávka "život je boj" absolútne nesúvisi s filmom ktorý nám bol ukázaný, skôr by som to nazval "Bitka, prachy a boj"
Čakal som viac, jednotka sa mi celkom páčila ale pochopiteľne zaslúžené, ale toto ?! Myslím že dvojke išlo o napodobeninu Rómea a Júlie pre všetkých mladých teen a emo + zúfalé girls čo majú slabosť na romanticko - hororové upírske tváričky a samozrejmé vlkodlakov :D ... Toto mi už radšej neukazujte ... Ďakujem. neprosím.
Je jedno aký je tento film po filmovej stránke, je jedno akých má hercov, aký ma scenár je úplne jedno či tam bola dobrá huba alebo či tam bol dobrý strih a podobné vlastnosti filmu. Dôležité je to čo v ňom je a ro čo sa nám snaží poukázať, priblížiť a to sa podarilo myslím že dosť dobre ... Ďakujem že som si mohol pozrieť tento film, ďakujem Bohu lebo som bohatší o niečo čo ma naplnilo. Každý kto má nejaké ťažkosti či už v nejakom vzťahu alebo s Bohom tak by si mal pozrieť tento film a myslím si že mu dostatočne poukáže čo je najdôležitejšie pre človeka ... Boh a Božia láska ...
Sympatická dvojica Costner / Kutcher, výborné spracovanie, hudba atď.
aj plaveckými :) ....
Počátek (2010)
Cesta (2009)
Twilight sága: Zatmění (2010)
Twilight je Twilight ! Čo iné sa dalo čakať ?
Percy Jackson: Zloděj blesku (2010)
50 %
Je to i můj život (2009)
Veľmi veľmi emotívne ...
Město andělů (1998)
Formule! (2001)
Aspoň za tých pár hodnotných slov, ktoré povedal Sylvester Stallone :)
Sběratel kostí (1999)
Duch (1990)
Muži v černém (1997)
Veronika se rozhodla zemřít (2009)
Snažím sa nájsť slová ktorými by som popísal aspoň niečo z toho čo som videl ale ako koľvek sa snažím neprichádzajú mi slová, ktorými by som mohol vyjadriť takú tú jedinečnosť, možno preto ......... (spoiler) a myslím že to tak je a možno pretože sa stotožňujem a súhlasím a v plnej hĺbke podstaty chápem všetko čo nám jednotlivé osudy postáv ponúkajú ... Pre mňa osobne to najlepšie čo som za poslednú dobu videl " ... bude považovať každý deň za zázrak"
Mrazík (1964)
To je proste klasika :)
Okrsek 13: Ultimatum (2009)
Slušné. Nie síce lepšie ako jednotka možno o niečo horšie ale ja som sa nenudil. Stále je to ten starý dobrý Okrsok :)
Okrsek 13 (2004)
Zastav a nepřežiješ (2006)
Vulgárne, hlúpe, nemorálne a príliš adrenalínové ale takéto to má byť ?! Pre mňa nezaujímavé a nemotivujúce ale v tých hlavných akčných kaskádach som sa našiel a doslova to bol akčný orgazmus, i keď len to jediné bolo pre mňa to "celkom" dobré, ostatné ma ani trochu neudivovalo, pri čom som čakala od Jasona omnoho viac, neviem čím to je, možno som zaujatý tým celkovým dojmom ako to pôsobilo na mňa ale každopádne si myslím že tento film je strašne preceňovaný a nezaslúži si také hodnotenie aké má. Amy Smart boal v pohode, dávala tam ten svoj ženský šmrnc a filmu to pomohlo, Jasonovi ani veľmi nie ale čím ďalej tým viac mi to liezlo na nervy, tie jej hlúpe otázky. Pri všetkej úcte a to ešte zo zatvorenými očami dávam také hodnotenie aké dávam.
Šerifové (1998)
Pre mňa skvelý thriller so skvelými hlavnými predstaviteľmi a s veľmi úctyhodným scenárom. Avšak viac ako 3 hviezdy dať nemôžem.
60 sekund (2000)
Mám rád rýchle autá, charizmatického Nicolasa, krásnu Angelinu, nemého Jonesa a nepochybne Eleanor alias Ford Mustan Shelby GT 500. Niet čo dodať ! :)
Den nezávislosti (1996)
Ja som sa pri tom bavil. A v tomto filme to tak aj má byť, viem že to nestačí ale ani mi to "až" tak nevadí. Skvelé výroky Willa a jeho charizma ma doslova pozdvihovala celý film, plus ďalšie vtipné scény, ktoré boli počas filmu ponúknuté divákovi boli na veľmi dobrej vtipnej úrovni, uvedomujem si však že to nestačí na to aby sa tento film stal aspoň o triedu lepším a mohol niečo väčšie dosiahnuť avšak ja osobne si myslím že mne tento film ulahodil, nie však v takej miere ako by som bol zvyknutý ale v oblasti komédie som bol spokojný, efekty neboli tiež na zahodenie, v tom sa mi len zdvíhala tá humorná atmosféra, ktorú zosilňovala charizma W. Smitha a jedinečnosť príbehu.
Apocalypto (2006)
Ako povedal Peter Travers (Rolling Stone) "To je čistý adrenalín" ! A tá kamera je úplne že drasticky fantastická, už dlho som nič podobné nevidel ...
Láska on-line (2005)
V plnej miere sa stotožňujem so Sandorom a preto dávam 5 *
Život je boj (2009)
Twilight sága: Nový měsíc (2009)
Transformers: Pomsta poražených (2009)
Nebolo to zlé, myslím že po jednotke je to trochu slabšie v niektorých aspektoch ale tak to už väčšinou býva, pokračovanie prinieslo skôr menší útlm ako jednota ale myslím si že to bolo dosť predvídateľné kedže o robotoch to stále nemôže byť, veď v jednotke ani nebolo, resp. bolo to také príjemné, ľahké, pomalé vykresľovanie sveta Transformers so všetkým čo k tomu patrí no v dvojke sa to trochu zmenilo, príliš rýchlo dopredu, dosť neprehľadnej akčnej dynamiky v ktorej ste mali pocit že neviete čo máte skôr sledovať a na diváka nemyslia, v druhom rade je to dlhá stopáž s príliš občasným nemiestným alebo nezapadajúcim humorom ktorí dosť často nudil resp. nenadchol diváka ako v jednote, skrátka chcem povedať že keby dali možno väčší priestor Samovi a Michaele, popracovali by trochu dôkladnejšie na scenáry a na samotných robotov a ich akciách plus by tam pridali niečo viac osobného Spielbergovského mohli sme zhliadnuť niečo fakt veľmi dobré, inak je len z toho priemerný akčný sci-fi film ... I keď nemám k tom nejaké veľké výhrady, čakal som odtoho samozrejmé viac ale ani ma to veľmi nesklamalo, možno som chcel vidieť viac Megan Fox ako akčných Transformerov :)
Veřejní nepřátelé (2009)
Johnny Depp a Christian Bale dobre, réžia zle. Celé mi to pripadalo ako "Chyť ma ak to dokážeš" na mafiánsky" spôsob avšak s nedotiahnutým, dobre napätým jadrom a záverom príbehu, škoda, očákaval som oveľa viac, od hercov som spokojný, s píbehom taktiež, ale chýbalo mi tam viac napätia, viac takého "akčného" strhnutia s píbehu a neočakávaného zvratu, ako vo filme "Chyť ma ak to dokážeš" , jasné viem že je to gagnsterka, ale i tak by som si to vedel predstaviť ako lepšie strhujúcu bombu so všetkým čo k tomu patrí ... 70 % Síce je pravda že "Život mafiána je krásny ale krátky" škoda že v tomto filme neurobili vínimku a ten koniec neupravili :(
V jednom ohni (2008)
Záchranáři (2006)
Sympatická dvojica Costner / Kutcher, výborné spracovanie, hudba atď. Mne osobne sa to páčilo, priemarná oddychovka spestrená celkom dobrými hereckými výkonmi ale hlavne aj plaveckými :) ....
Chyť mě, když to dokážeš (2002)
Výborný film :)