Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Dokumentární
  • Akční
  • Komedie
  • Horor

Obsahy (14)

Gunslinger

Gunslinger (2021)

Píše se rok 2018. Mladému pistolníkovi zavraždí sadistický vrah manželku a jemu nezbývá nic jiného, než se chopit zbraně a vyrazit za pomstou. Děj se odehrává v zasněžené, drsné a vhlké pustině Ameriky, která je zmítána násilím, v době po apokalypse. Svět je zničen a tak se vrací priority a bezpráví Divokého západu. Co se ovšem stane, když lidé budou mít po ruce mnohem dokonalejší zbraně?

Černá hodina

Černá hodina (2011)

Příběh amerických turistů, kteří vyrazí do východní Evropy, aby poznali krásy Ruska. Během výletu je ovšem postihne něco, co nečekali ani v nejhorších snech. Budou svědky mimozemského útoku a invaze do Moskvy a následně budou muset rozehrát zběsilý boj o vlastní přežití.

Nákaza

Nákaza (2011)

Akční thriller, jenž se soustřeďuje na čtyři světové kontinenty, které postihla smrtící nákaza představující existenční riziko pro lidstvo. Do ohniska hrůzné nákazy je seslán mezinárodní tým lékařů, který se s touto smrtelnou hrozbou bude muset vypořádat a co nejrychleji najít lék.

Rammbock

Rammbock (2010)

V Berlíně se nekontrolovatelně šíří nebezpečný virus, který přeměňuje obyčejné lidi na krvelačné zombie. Michael zrovna přijíždí do města, aby našel svojí bývalou přítelkyni Gabi. Místo ní v jejím bytě nachází mladého instalatérského učně Harpera. Společně se jim na poslední chvíli podaří zabarikádovat a zabrání tak krvelačným stvůrám, aby se k nim dostali. Obklopeni těmito žíznivými zombie, mají Michael a Harper plné ruce práce s vlastním přežitím. Zároveň se Michael nevzdává myšlenek na záchranu Gabi a chce jí za každou cenu najít.

Bengálský tygr

Bengálský tygr (2010)

Mladá dívka Kelly těžce pracovala, aby se dostala na vysokou školu, musí se ovšem starat o svého autistického bratra Toma. Nedávno jim umřela matka a zbyl jim pouze nevlastní otec. Ten za poslední peníze koupil nebezpečného bengálského tygra, kterého chce zařadit do soukromého safari. Kelly je nespokojená, protože peníze měly sloužit jejímu postiženému bratrovi. Vše ovšem hodí za hlavu, když se jednoho dne probudí, všechny východy z domu jsou zabarikádovány a po chodbách jejich domu se prohání hladový tygr, který měl být v kleci...

The Bleeding

The Bleeding (2009)

Shawn je ze speciální vojenské jednotky Rangers. Jeho rodiče mu někdo brutálně zavraždil a on unikl jen o vlásek jisté smrti. Teď se nezajímá o nic jiného než o drsnou pomstu. Ten koho hledá ovšem není běžný sadista, nebo vrah, ale krvelačný upírský klan z nočního klubu. Nezbude mu proto nic jiného než spojit síly s knězem, se kterým se pokusí toto zlo zničit.

Wild Roses, Tender Roses

Wild Roses, Tender Roses (2016)

Johny Depp ztvárňuje postavu mexického zbojníka Dorotea Aranga Arámbulána, který je spíše znám pod jménem Pancho Villa. Příběh mapuje jeho bohatýrský život plný bojů, bankovního lupičství a hlavně jeho účast v občanské válce, kde se nejvíce proslavil. Villu milovali obyčejní lidé, chovali k němu úctu a to hlavně pro jeho okrádání bohatých a rozdávání chudým. Jeho příběh tedy velmi připomíná legendu Robina Hooda. Scénář k filmu napsal sám Kusturica se svým spolupracovníkem Mihičem, oba se inspirovali životopisným románem "Přátelé Pancha Villy" od Jamese Carlose Blakea. Celý film je ve španělštině, aby se dosáhlo vyšší historické věrohodnosti.

The Loved Ones

The Loved Ones (2009)

Příběh mapuje osud mladého středoškoláka Brenta (Xavier Samuel). Brent se díky rodinné katastrofě a neustálé konfrontaci z matčiny strany uzavírá do sebe. Nemůže se zbavit pocitu viny z tátovy smrti, zažívá emoční kolapsy a pomáhá si marihuanou a metalovou hudbou. Jeho dívka Holly se mu snaží co nejvíce pomáhat. Je to milá starostlivá slečna nohama pevně na zemi a právě ona je důvodem, proč je Brent surově unesen. Když se probudí z bezvědomí, čeká ho pohled na zrcadlovou disko kouli, injekční stříkačky, elektrickou vrtačku a jeho ctitelku, která neskousla, že jeho přítelkyně není ona. Brenta čeká noc hrůzy plná mučení a beznaděje.

Spolubydlící

Spolubydlící (2011)

Psychologický thriller o univerzitní studentce Sáře (Minka Kelly), která je na koleji přiřazena k neznámé dívce Rebece (Leighton Meester). Z počátku vše vypadá jako nové přátelství a studentská idyla, ovšem zanedlouho se Rebeka začíná měnit a je čím dál tím víc Sárou posedlá.

Tábor naděje

Tábor naděje (2010)

Příběh mapuje osud Tommyho (Will Denton) a jeho nové přítelkyně Melissy (Valentina de Angelis). Tommy je slušný kluk se zálibou v čtení. Jeho rodiče patří k malé podskupině římsko-katolické církve, která odmítá okolní svět, zejména jeho pop-kulturní stránku. Tommyho rodiče rozhodnou, že se připojí k ostatním dětem a odjede do tábora "Hope" (Naděje), který ho ochrání od konzumnosti současného světa. Tam pro všechny začíná totalitní systém plný "zdravotní nezávadnosti" a budování ducha, kde hlavní denní náplní jsou modlitby, které vede podivný otec Phineas (Bruce Davison). Příběh je směsicí teroru, emocí, sexuálního chtíče a strachu ze smrti. Film měl světovou premiéru na pátek 13. a je založený na skutečných událostech.

Srbský film

Srbský film (2010)

Miloš má milující ženu a syna, žijí poklidným životem, ale peněz mají jako šafránu. Miloš je zkrachovalá pornohvězda, která dříve vydělávala slušný balík peněz a tak je deprimovaný svojí nynější pozicí. Brzy se však naskytne lukrativní nabídka díky kamarádce z branže, která Milošovi dohodí práci pro bohatého režiséra Vukmira. Půjde o natočení velmi ojedinělého projektu, který nemá obdoby a jeho rodinu zajistí po zbytek života. Miloš dlouho neotálí a nabídku přijímá, ovšem to, čeho se později bude muset zúčastnit, změní celý život nejen jemu, ale i celé jeho rodině.

Bostonská střední

Bostonská střední (2000) (seriál)

Tento seriál mapuje život několika učitelů ze státní školy v Bostonu, Massachusetts. Sleduje jejich osobní žití, tak i žití před školní tabulí, kde se musí vypořádat s hromadou mladých středoškoláků. Touží po respektu, ale zaslouží si ho vůbec?

Kdo přežije - Afrika

Kdo přežije - Afrika (2001) (série)

Americká soutěž Survivor (Kdo přežije) pokračuje již třetím dílem. Tentokrát si na soutěžící připravila zatím nejtěžší prostředí - africkou poušť. 16 trosečníku je rozděleno do dvou kmenů, které spolu po měsíc budou zápasit o jídlo, vodu a hlavně o tzv. "imunitu". V tomto díle série se také poprvé změní zaběhlé pravidlo o výměně soutěžících do druhého kmene. Po vyřazení 6 nejslabších, se oba kmeny spojí do jednoho, v kterém bude už každý sám za sebe a bude se snažit vyhrát milion dolarů.

Breaking Dawn

Breaking Dawn (2004)

Mladá studentka medicíny je přiřazena k tomu, aby studovala mysl Dona Wakea, pacienta v psychyatrické léčebně. Don oplývá mnoho tajemstvími a ona se snaží odhalit pravdu o brutální vraždě jeho matky. Místo informací, které by chtěla, uslyší pouze varování od Dona, že jí hrozí nebezpečí. Ona ale jeho výklad bere jako paranoju a nijak zvlášť se tím nezaobírá. Od té doby jí ale někdo začne sledovat na každém kroku. Brzy se Donovy bludy stávají realitou a ona musí rozlišovat, co je skutečné a co pouze fikce. Balancuje na kraji duševního zdraví a stojí před rozhodnutím, zda nevzít mimořádné riziko, které by mohlo způsobit hojení v Donově mysli a zároveň i pomoct jí.

Reklama