Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (142)

plakát

Milostná past (2021) 

Jsem cílovka, i když to veřejně nerada přiznávám. Zkouknu každou připitomělou romantickou komedii, a i když tu bude mít nízké hodnocení, tak u mě to většinou projde s přihlouplým úsměvem na tváři a hřejivým pocitem u závěrečných titulků.. I proto mě překvapuje, že tohle teda neprošlo. Málem jsem to nedokoukala a jsem zaražená, že to má tak relativně vysoké hodnocení... Už nikdy víc - pro mě tak nějak nepříjemní herci, stokrát viděná zápletka a stejné trapasy .. Prostě nevím, co je blbě, ale znovu už ne, děkuji :)

plakát

Avengers: Endgame (2019) 

Pro mě je tohle hodnocení těžké... Miluju Marvel, celé Avengery, Strážce galaxie, Thora, Strange,... Po Infinty war jsem z kina odcházela s otevřenou pusou a týdny pak hledala na netu různé teorie, jak to bude pokračovat.. Endgame bylo pro mě však trochu zklamáním. Čekala jsem, že to bude totální happyend, jak bylo u Marvelovek tak nějak zvykem, a nebo, že to bude absolutní depka, jako když Logan uzavřel X-meny.. Ale vlastně se nekonalo ani jedno. Na první zkouknutí to pro mě bylo takové rozpačité, utahané, místy ne úplně vtipné (narážím teď na postavu Thora).. Určitě to bude chtít vidět ještě jednou, ale v tuhle chvíli je to 3,5*, takže z nostalgie zaokrouhluju nahoru...

plakát

Podnikavá dívka (1988) 

Miluju miluju miluju!!! Miluju tenhle film, herce tam, písničku od Carly Simon, náš dabing, humor!!!! Prostě tenhle film naprosto zbožňuju!!!! :***

plakát

Kosti a skalp (2015) 

Teď aktuálně deset minut po zhlédnutí jsou to zatím takové slabší čtyři hvězdy. Dostala jsem na to doporučení a tak jsem čekala o hodně víc, stejně jako po mrknutí na zdejší hodnocení... Každopádně atmosféra filmu je vynikající, hlavní postavy uvěřitelné (Kurtovi to sedlo a zástupce je výborný!!), akorát mi v závěru chybí něco, pointa, nějaké vyvrcholení,...Prostě tak hotová z toho nejsem..

plakát

Plán útěku (2013) 

Hele já jsem spokojená.. Sly a Arnie jak za starejch dobrejch časů... Pro mě - odkojené na akčňácích z 80s a 90s - nostalgická boží podívaná, která sice má svoje chyby a ne nad vším to chce přemýšlet, ale nějakou extra rafinovanost od takového filmu snad ani nemůže nikdo očekávat... Vzpomínkově boží film, kde se potkaly dvě herecké legendy :)

plakát

Strážci Galaxie Vol. 2 (2017) 

Boží boží bóóóóžííííí!!!! Kdybych mohla dát deset hvězd, dám jich dvacet!!! Prostě největší pecka! Žádný hraní na spasitelé a žádný "morálno" jako je to občas vidět v X-menech nebo Avengerech.. Tohle je prostě boží podívaná prošpikovaná někdy až přehnanými fórky, který sem ale prostě zapadnou!! A jako třešnička na dortu je stejně jako v jedničce dokonalý soundtrack! :)

plakát

Koupili jsme ZOO (2011) 

Moc milé, s krásným soundtrackem, s hřejivě lidským Matt Damon, s přirozenými hereckými výkony...příjemné pokoukání..

plakát

Black Swarm (2007) (TV film) 

Zbožňuju "Béčkové" horory, zvlášť když jsou to spíš až "Zetkové" horory! Má zvrácená dušička při dívání se na tenhle klenot plesá a tají dech při každém zabzučení zbloudilé, inteligentní vraždiace osy!! :))

plakát

Alenka v říši divů: Za zrcadlem (2016) 

Za mě říkám: lepší než první díl.. Animace a všechno stejné tak, jak s tím Burton přišel.. Příběhově ale lepší, víc vtipnějších momentů, Kloboučník mi tu méně leze na nervy, Sacha Baron Cohen příjemně překvapil, jako vždy výborná Helena a stále ta báječná hudba Elfmana. Prostě tady jsem se i pobavila a vím jistě, že si to pustím znovu:)

plakát

Alenka v říši divů (2010) 

Krásné kostými, krásné masky, krásné triky, výborná Helena Bonham Carter.... Divná Alenka obchodující s Čínou, nepřekousnutelný a na nervy lezoucí Kloboučník, divná Anne,... Na každý nový film Burtona spolupracujícího s Elfmanem se STRAŠNĚ těším!!! Ale tohle je na burtonovku hodně slabé...