Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (439)

plakát

Čas na dobrodružství (2010) (seriál) 

Dost unikátní kombinace vizuálu a atmosféry, kterou bych vystihnul tak akorát tímhle výčtem: Miyazaki + Salad Fingers + Mumínci + Dalí + Bosch.

plakát

MOST! (2019) (seriál) 

Geniální soundtrack, fantastická atmosféra, skvělý námět, dobrý scénář. Zatím jsem více než spokojen. A dostal jsem i to, o co mi jde nejvíc: Komentář, který tady můžu zdrbnout. Jistý uživatel tu hledá Menšíkův a Sovákův tvz. laskavý humor. Strčte si ho do prdele.

plakát

Jetelín (2016) (seriál) odpad!

To nejhorší, co jsem kdy v životě viděl

plakát

Intimity (2014) odpad!

Tak abyste věděli, tohle byla nejhorší ubulená limonáda, jakou jsem kdy musel přetrpět. Dokonce to urazilo i mou zadnici, jež se oprudila, neboť chudinka moje malá dřepěla u tak děsného puberťáckého škváru! Totální brak, který se snaží být tak děsně náhláškovaný, cool a zároveň ze života, že se utápí v nehorázném špatném vážně míněném klišé. Nejpříšernější jsou sekvence se sociální sítí. Další neduhy jako Ordinacevrůžovézahraděskost a reklamní vtíravost tomu nepřidají. Petr Štěpánek, očividně dechovkář, držící kytaru jako střeva ze zabíjačky, je snad španý vtip. O supervtíravém a nepříjemném Michalovi Hruškovi snad ani psát nemusím.

plakát

Ententýky (2012) (seriál) odpad!

Jen tak pro informaci, Ulice, Ordinace a tyhle bláboly mají vážného soka z České televize. V trapnosti je hravě překonává. Povrchní idiotský seriál plný tak typických českých moralistických a vztahových rozhovorů, JAK JÁ TO NENÁVIDIM!!! Děláte lidem z mozku zeleninu, výplach inteligence.

plakát

Oui, šéfe! (2012) 

Proč zase název jako existující český pořad? To mě tak irituje! Proč to sakra rádoby vtipně přejmenovávaj!

plakát

Temný rytíř povstal (2012) 

Patetičnost tentokrát z plátna přímo stéká a tvoří nechutné oranžovomodré louže a teče lidem do bot. Tenhle film už nenadchne, nezáleží na tom, že přichází po TDK.

plakát

Vtip za stovku! (2012) (pořad) odpad!

Proč byl stvořen první muž? Vždycky se začíná od nuly. Nulu i pro tento pořad.

plakát

Odcházení (2011) 

vy tomu prostě nerozumíte.