Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Komedie
  • Krátkometrážní

Recenze (4 201)

plakát

V utajení (2017) 

Béčková akčnější epizoda seriálového Homelandu s áčkovými herci.

plakát

Pátá loď (2017) 

Subjektivně jsem měl pocit, že některý ty záběry byly tak dlouhý, jako by tam byly dvakrát za sebou. Po Thorovi asi podobná artovka nebyla úplně nejlepší nápad, snaha o syrový drama se ale každopádně cení. Dobre, bratia!

plakát

Thor: Ragnarok (2017) 

Linův Star Trek meets Lord of the Rings (soft version), to všecko opepřený Far Cry: Blood Dragon a podávaný s víc než štědrou dávkou povedených gagů a situačních fórků. Spíš komedie než akce, nicméně zábavné v obou případech. Potitulková scéna na pěst.

plakát

Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta (2017) 

Začíná to všecko bejt nějaký jakože už vopravdu fest přehnaný, ty digitálně přeplácaný blockbusterový konce. Mám letos pocit, jako by si producenti Strážců Galaxie, Transformerů a Pirátů navzájem ukradli monumentální finále. Nic proti ničemu, od blonďatých tvůrců už nechci vidět nic mořskýho, ale třebas nějakou temnou sci-fi.

plakát

Chůva na zabití (2017) 

Chci dělat ředitele castingu pro horory. To je k neuvěření, co všechno se musí těmhle lidem objevit před očima... Fandit tomu klukovi bylo fakt docela těžký!

plakát

Henryho deník (2017) odpad!

Štvala mě skoro každá minuta, kterou jsem musel s touhle donebevolající rozněžněnou trapárnou strávit. Filmy dokoukávám za všech okolností, tohle mi ale vážně trhalo duši. Hrozná blbost.

plakát

Blade Runner 2049 (2017) 

Monument. Futuristický pomník všem, kteří byli ochotni bojovat za své ideály. Nebojte se snít.

plakát

Annabelle 2: Zrození zla (2017) 

Úplně jiný film oproti laciné jedničce. Strach v míře větší než hojné, atmosféra se dá krájet, lekačky fungují i na horory ostřílené borce, no a retro nádech taky ničemu neuškodí. Je to vážně s podivem, ale těším se na trojku. A na jeptišku taky.

plakát

Vesmírná Scratastrofa (2015) 

Parodie na Gravitaci super, jinak ale Scratovi už delší dobu docházejí fórky!

plakát

Pěkně blbě (2017) 

Neptejte se nešťastně zamilovaných muslimů na jejich názor ohledně 11. září, nechcete-li se uchechtat k smrti. Strašně fajn vztahová komedie!