Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Komedie
  • Krátkometrážní

Recenze (4 201)

plakát

Ray Donovan - Série 7 (2019) (série) 

Mám a vždycky budu mít pro Raye slabost. Tím seriálem žiju, Shreiberova postava je rozhodně jednou z nejvýraznějších televizních ikon současnosti. A i když tvůrci asi úplně neplánovali, že se z týhle show postupem času stane americký ekvivalent severských existenciálních dramat na pokračování s postavičkama, který jsou totálně v prdeli jedna víc než druhá, tak já tenhle úkrok od drsného thrilleru narozdíl od po krvi lačnících diváků kvituji s povděkem. Jen tak dál. Odklepnutí finální sezóny je za rohem. Musí být! [EDIT: seriál nepochopitelně zrušen - jako by pokles divácké základny o pár desítek tisíc duší hýbal koláči sledovanosti, tsss...]

plakát

Od koťátek pracky pryč! Hon na internetového zabijáka (2019) (seriál) 

Totální šílenost, která s diváckýma emocema mává jako na tý nejnebezpečnější horský dráze, a je jí jedno, že jim z hlavy dělá jeden velkej guláš. Brutální pointy těchhle cáklejch životních tragédií, zpracovanejch do strhujících dokumentů, jsou jednoduše neodhadnutelný. That shit's crazy!!

plakát

Servant - Season 1 (2019) (série) 

Chvíli horor, chvíli zase napínavé drama, a takhle to skáče scénu od scény, díl od dílu. A je radost tenhle seriálový mindfuck sledovat, páč se nejen díky Shyamalanovi jedná o jeden z nejosobitějších nových seriálů. Jak se blíží nervydrásající finále, je už sice otázek pomalu víc než v předposlední sezóně Ztracených, ale já věřím, že nám to tůvrce Šestého smyslu ve druhé řadě vynahradí, a ke slovu se dostanou odpovědi. Možností kam se vydat je teď rozhodně dost. Zatím tedy veliká spokojenost a důkaz toho, že mysteriózní horory ještě mají co říct, když se vezmou za tu správnou pupeční šňůru. P.S. Novopečení rodičové si k hodnocení přidají deset miliard hvězdiček, a je tu minimálně jedna epizoda, kterou maminky fakt vidět nechtějí.

plakát

Vzduchoplavci (2019) 

A já se dycky divil, kam a na co vlastně padaj ty pytle s pískem, který vyhazujou piloti horkovzdušnejch balónů. Nemůžu tomu dát víc. Vypadá to sice krásně (scény pro IMAX!!) a není to žádnej televizní brak, ale je to hloupoučký až běda, nudný, a s předvídatelnejma scénama na odškrtávání ze seznamu "jak natočit dobrodružný film o střetu člověka s přírodou".

plakát

Replicate (2019) 

Solidní fandovská pocta oldschoolovým sci-fi hororům, ale hlavně Vládcům loutek a Fakultě. Proč ne. A na buchtu z novýho Halloweena se kouká moc pěkně.

plakát

Hodní hoši (2019) 

Nejlepší komedie od... Pařby ve Vegas?? Totální náhul, po půlhodině sem ty záchvaty smíchu přestal počítat. A ne, tvůrci ke kvalitnímu sebepoškozování vašich bránic opravdu nepotřebují nechutný fórky s [doplňte libovolnou intimní část těla anebo tekutinu].

plakát

Oni 2: Noční kořist (2018) 

Neurážející slasherová jednohubka tak akorát před spaním... Vážně mi chybí další FILMOVEJ Vřískot!

plakát

Země policajtů (1997) 

Celkem drsnej thriller se sice poměrně béčkovým příběhem, ale zato plnej zkorumpovanejch policajtů a frajerskejch scének s hodnýma poldama, který se proti nim snažej bojovat. Navíc to má tak perfektní casting, že jsem si užíval každou minutu. James Mangold dál mění žánry častějc než ponožky, a je sakra velká zábava jeho režijní řádění sledovat.

plakát

Narušení (1999) 

Člověk teď má normálně chuť strávit dobrovolnej tejden s těmahle holkama v dívčím křídle, aneb slovy místní ošetřovatelky "v pětihvězdičkovém hotelu mezi blázinci". Dal bych si nášup, něco jako crossover s týpkama z Přeletu nad kukaččím hnízdem.

plakát

Le Mans '66 (2019) 

Film minulýho roku. Stopadesátiminutovej šíleně napínavej manuál k tomu, jak namísto utápění se v plačtivý krizi středního věku dosáhnout zcela nový úrovně ryzího mužství.