Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Komedie
  • Krátkometrážní

Recenze (4 201)

plakát

Tonight It's You (2017) 

Škoda že si u některých těchto jinak fajn kraťasů nelze představit mnohem delší, celovečerní stopáž! Pointa s sebou totiž zpravidla nese jen rychlý a úderný konec, nikoli polemizování nad dalším rozvíjením povídky.

plakát

Box Room (2014) 

Zvrhlé, nechutné, odvážné, podivné. Po tomhle už se nikdo v dírách ve zdech šťourat nebude...

plakát

Významný den (2018) 

Samoúčelné až za roh, ale ten finální coming out za to stojí. Udělat počítačové hry s některými bubáky z filmové tvorby, tak plno games kvůli hnědým kalhotám nedohraju, brrr fuj!

plakát

The Herd (2014) 

Příliš povyku pro (skoro) nic. Nuda s poselstvím aneb když se katarze dostaví až během závěrečných titulků, je něco špatně...

plakát

The Armoire (2017) 

Lidi se mě ptaj, proč sem odpůrce bazarů a second handů, takže teda doporučuju ke zhlédnutí tenhle příjemnej kraťas. Je fajn, že hororová obludária jsou v podstatě nevyčerpatelná!

plakát

Deep Dish Apocalypse (2018) 

Nesnažte se využívat zombie apokalypsu ku svému prospěchu, na sobectví není vhodný čas, místo, a okolí vás nepochopí!

plakát

Latched (2017) 

Výborný mixík toho nejlepšího z Pádu do tmy, Záhady Blair Witch a možná trochu i Evil Dead. Doufám v plnohodnotný celovečerák.

plakát

Trojí hranice (2019) 

Důkaz o tom, že i do testosteronem nabitýho žoldáckýho akčního filmu lze vecpat solidní a hlavně napínavý drama tak, aby ani jeden žánrovej aspekt nepůsobil rušivě. Škoda jen toho minima za vlasy přitaženejch scén (výskání po heistu a táborák), který mi do realistický vojenský přepadovky nesedělo... jinak to Netflix zas má za jedna mínus.

plakát

Tvůj syn (2018) 

Pudům neporučíš. Tolikrát to celé mohlo snadno sklouznout k čisté neesonovině, nakonec si ale Your Son uchová přísně dramatický ksicht. Poslední záběr šrotuje v hlavě.