Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (22)

plakát

Farmářovy lamy (2015) 

První půlhodinová epizoda seriálu Shaun the Sheep, ve které se kromě tradičních postav objeví zejména tři lamy Hector, Fernando a Raul.

plakát

The Moaning of Life (2013) (seriál) 

Netradiční cestopisný dokument v podání Karla Pilkingtna. Na rozdíl od předchozího seriálu An Idiot Abroad, zde si Karl sám vybírá cíle svých cest. Bylo natočeno celkem pět epizod s názvy Marriage, Happiness, Kids, Vocation and Money a Death, ve kterých máme možnost shlédnout, jak se různé kultury vypořádávají s těmito životními situacemi.

plakát

Ambassadors (2013) (seriál) 

Známá dvojice Mitchell & Webb, tentokrát v roli velvyslanců britské ambasády ve smyšleném středoasijském státě Tazbekistán. Celkem tři epizody, natáčení probíhalo v Turecku. Líbilo se :-)

plakát

Zdravím, dámy! (2013) (seriál) 

Hello Ladies je dobrý seriál, chce to jen prokousat se pilotem až alespoň ke třetí epizodě. Mne si tedy určitě získal.

plakát

Big School (2013) (seriál) 

Tak první díl mne totálně rozsekal. To si zase jeden seriál pohrává s mojí bránicí. Po dlouhé době jsem opět narazil na humor dle mého gusta :-)

plakát

Zatím spolu, zatím živi (2010) 

Až na ty býky v ulicích Sevilly, což je svátek, který se odehrává v červenci ve městě Pamplona to bylo dobré :-)

plakát

Šťastní až do smrti (2011) (seriál) 

Pozdě, ale přece, jsem objevil tento seriál. Musím říci, že původně mne zajímala hlavně Elisha Cuthbert, protože jsem jí znal pouze z The Girl Next Door a chtěl jsem vidět, jak bude zvládat roli v tomto seriálu. Nakonec mne uchvátily všechny postavy včetně Jane, kterou hraje Eliza Coupe, jíž si pamatuji ze seriálu Scrubs a tam mi příliš nesedla. Nakonec je z toho vždy velmi příjemných 20min k oddechu. Po šesti dílech mohu jen doporučit :-)

plakát

Julia X (2011) 

První půlka filmu naprosto výborná, druhá půlka místy odpad, byť i ta měla své momenty. Bohužel ani ten konec to nemohl zachránit. Velmi rozporuplné dojmy...

plakát

Zambezia (2012) 

Jestli to nakonec nebylo lepší než ICE AGE 4, od kterého jsem očekával podstatně více. Od tohoto jsem žádné očekávání neměl a naopak z toho bylo příjemné podívání...

Ovládací panel
3 body