Uživatelská zóna Přihlásit Registrovat Ztracené heslo

Filmotéka (124)

Oblíbení režiséři
Oblíbení herci
Oblíbené herečky

od nejnovějších    podle abecedy    podle hodnocení    podle roku vzniku filmu

<<       >>

Roboti (2005)  *** 31.07.2009

Já mám ráda filmy pro děti. Doba ledová to není, ale já si u toho docela odpočinula. Je to docela zábava.
     Protivný sprostý holky (2004)  ** 31.08.2008

opět amerika o ničem, ale před 8 lety by se mi to určitě líbilo....
     Mamma Mia! (2008)  **** 31.08.2008

Já byla vždycky trošku naivní holka a vždycky jsem měla ráda muzikály. Trošku mě mrzí, že se to tady spoustě lidí nelíbilo, ale já odešla z kina poměrně spokojená a s pocitem, že bych to ráda někdy viděla ještě. Přiznávám, že kdyby to bylo bez hudby, byl by to naprosto obyčejný velkoprodukční film a že choreografie a výběr pánského osazenstva také nebyl nejšťastnější, ale vemte si, že tohle je muzikál postavený na hudbě, příběh se dotvářel podle textů písní.... resp. se to tak sešroubovalo. Nebyl příběh a potom na míru složené písně. Proto si myslím, že je to jako muzikál parádní záležitost. Proto se vykašlete na to, že je to hudba generace vašich rodičů, zahoďte notýsky s poznámkami co kde bylo špatně a nechte se unášet melodickými písněmi (které se mi občas líbily víc než od samotné ABBY) na vlnách pohody.
     Na dotek (2004)  **** 01.07.2008

Velice zvláštní výpověď o současných vztazích. Příběh v podobě obrovského pavouka Vás poutá sítí skvělých hereckých výkonů. I já byla polapena k nadšení, avšak když jsem ten příběh ráno vyprávěla mamce, našla jsem trošku podobnost s příběhy z Jižní Ameriky. Ale nebyly by to vztahy, kdyby nebylo komplikací.
     Dobrý ročník (2006)  ***** 28.06.2008

Mě se to líbilo moc. Provence, víno, hezké světlo a i docela fajn lidi. Jo a přítel mi slíbil vinici.
     Sex ve městě (2008)  **** 28.06.2008

Jako fanynka seriálu bych měla jásat štěstím, že vím, jak to vlastně dopadlo. Ovšem byla bych radši, kdybych se to dozvěděla seriálově. Je totiž velký rozdíl mezi metráží 20 min. a 148 min. 20 minut je svěží, lehké, povzbudivé a 148 je už dost ubíjející. navíc ten film byl hrozně rozkouskovaný, všimli jste si? svatba - bum, mexiko - bum, smutek - ........ prostě vždycky nějaká kapitola života a jede se dál.Ovšem mé oko plesalo při pohledu na skvělé kostýmy a interiéry. Opravdu vkusný luxus. Jenže mám obavu, jestli to opravdu nebylo pouze o "vzhledu". Každopádně jsem ráda, že jsem to viděla a přiznávám, že citově to se mnou mávalo, takže zážitek mám stejně emotivní, což asi tak má být. A další plus je, že mě to vždycky pracovně nakopne. Není to fajn? A bydlení na Manhattanu je bonbonek.
     Sklapni a zastřel mě (2005)  **** 14.06.2008

neurazí a ještě docela pobaví.....
     8 žen (2002)  **** 14.06.2008

Vtipné, napínavé, stylové a s francouzským šarmem. OOOO qui tak to je 8 žen. Všechny jsou svým způsobem svůdné a noblesní. Jen někdy moc muzikálové, ty písně se tam vůbec nehodily a to muzikál miluju..... taky to bylo někdy až moc přehnané, ale zápletka je zkrátka skvělá. A jsem pyšná, že mám zrovna tenhle film ve své filmotéce.
     Zrůda (2003)  *** 31.05.2008

Když jsem to viděla musela jsem se hodně dlouho přesvědčovat, že ta šílená paní je krásná malá Charlize, až párkrát to paní zrůdě bylo vidět v očích. Já nevim, ale přestože mám takové příběhy ráda, nějak jsem se nedokázala do toho filmu vžít. Já nevím, prostě jsem se necítila nějak dobře, když jsem na to koukala, ale musím uznat, že takováhle změna do role, ta si oskara opravdu zaslouží a já třeba do toho filmu jednou dospěju.
     Flintstoneovi (1994)  *** 11.05.2008

Wilmo, jakto, že máš tak bílé líměčky? -Začala jsem Fredovi mít krk. CHichi chi............. mě jako malý holce to přišlo hrozne vtipný a už v té době se mi líbil Kyle MacLachlan, to je ale padouch.... hmmmmm.......
     Příšerná tchýně (2005)  *** 11.05.2008

Když vypustím ty hrozně dojemné scény typu, nechci aby z té svatby sešlo, já vím, že se milujete, já ho miluju a vy nás nerozdělíte, tak mě to docela bavilo... Ne opravdu já sice nemám tchýni, ale můj přítel má taky matku a někdy si připadám úplně stejně, ale ráda jí mám a facku bych jí taky nedala. Sranda na nedělní odpoledne.
     Zpověď královny střední školy (2004)  * 11.05.2008

haha hoho hihi, filmů o zlých spolužačkách a školní hvězdě už je opravdu moc... Zvlášť když chodíte do školy a máte to na vlastní kůži. Proč se na to ještě dívat v televizi. Stejně nikdy nikdo z nás tou královnou nebude.
     Past na rodiče (1998)  ** 11.05.2008

Jak už jsem jednou řekla, nemám jí ráda a vidět jí dvakrát, už vůbec žádný zázrak. I když musím uznat, že tu bohatší dcerunku hrála vtipně. Kde to asi vzala že? A Louisu a Lotku mám opravdu radši v originále. Americká verze mě moc nezaujala.
     Mezi námi děvčaty (2003)  *** 11.05.2008

Já nevím taková sranda když se nudíte, ale já nemám ráda Lindsay Lohan tak mě to moc nebavilo. Každopádně nápad je to zajímavý a co jsem já viděla, tak to tu ještě nebylo. Tak proč ne? Žádný zázrak, ale dobrý nápad a skvělá Jamie Lee Curtis.... Asi se dost vyřádila.
     Moderní Popelka (2004)  ** 11.05.2008

Když tohle u nás ještě nebylo a mělo to premiéru v USA, viděla jsem tenhle film použitý do reklamy na jeden telefon. Ten telefon jsem potom musela samozřejmě mít a taky měla. Pak jsem na tenhle film zapoměla a rostla, a rostla až jsem ho nedávno viděla v televizi. Ještě, že už ten telefon nemám. Aby mě něco spojovalo s touhle předělávkou popelky, ne to opravdu nechci. Takže, nechci to u sebe odsoudit úplně, protože jsem se chvilkama opravdu bavila, ale zázrak to rozhodně nebyl. A teď lituju, že jsem se na to nekoukla když jsem byla ještě malá, třeba bych měla pocit jiný. Ne jen to, že opravdu nikdy nechci být popelkou a už vůbec ne v dnešní době.
     Pravá blondýnka 2 (2003)  * 11.05.2008

Ne ne ne..... tohle mi prostě nesedne.... opakovaný vtip není vtipem, zvlášť, když ani to první není vtip. Ne ne ne
     A co když je to pravda? (2005)  *** 11.05.2008

Další, co mě neurazí a nenadchne. Nevím ani jestli jsem očekávala komedii nebo romantiku. Ale mně osobně to obojí trošku chybělo. Byť byla snaha o obojí. Jo ten konec, kdy si Reese uvědomí, že ho přeci jen zná, protože se jí dotkl, no to pardon, ale mě to nějak citově neuspokojilo. Nevím, možná to pro mě bylo až příliš přehrávané, příliš klasické, nudné. Ale potěšilo mě vidět toho herce jak hraje Napoleona Dynamita. Jo scénky s tímhle člověkem mě opravdu pobavily...
     Muzikál ze střední (2006)  * 29.04.2008

fuj fuj... uz to nechci ani vydet...snad jen pri zehleni...
     Zrůdy (1932)  ***** 22.04.2008

Nadšeně tleskám hororu stříbrného plátna. Bavila jsem se naprosto velkolepě. Pravda doba byla jiná a na počátky filmu opravdu bylo strašidelné to, co nám dnes již nepřijde. Ale naprosto jsem si Zrůdy užila. Kam se na to hrabou ty dnešní masakry. Zkrátka slast pro filmové oko.
     Sexy Pistols (2006)  *** 30.03.2008

Trošku nuda trošku zábava. Kdyby tam nehrála Penélope Cruz, kterou já mám opravdu moc ráda, tak asi budu hodně zklamaná. No jo..... herecký výkon se nezapře. A když ne výkon, aspoň mě baví se na ni dívat. Ale nemůžu to odsoudit ani to moc pochválit. Zkrátka takový průměr, který zdobí dvě perly. No tak aspoň kvůli nim
     Taková normální láska (1991)  **** 30.03.2008

byla jsem trochu v šoku, když jsem zjistila, že to nerežíroval Woody Allen, ale můžu uznat, že je to opravdu skvělý film ve svém nápadu. A abych řekla pravdu, i já jsem si trochu připadala jako Bette Midler. Taky svoje vztahy obvykle řeším na veřejných místech a taky se otočím a odcházím. Ale která žena ne? Právě tímto mi byl film blízký. No jo chvíle smíchu, zábavy, spokojenosti střídaly pocity nudy, ale ne natolik aby to spadlo do kategorie průměrných filmů.....
     Jiná žena (1988)  *** 22.03.2008

Musím se přiznat. Jsem tímto snímkem poměrně zklamaná. Víte, je to asi tím, že jsem možná očekávala příliš. Je pravda, že Jiná žena je perfektní hlavně prolínáním času a vzpomínek hlavní postavy, ale nějak jsem se nemohla zahloubat. Chvílemi jsem se i nudila. 50x50
     Zamilovaný Shakespeare (1998)  ** 29.02.2008

Abych řekla pravdu, bylo to docela děsivé. Stále se opakující scénky, hrůzná melancholie. A nevěřím tomu, že je to podle skutečné události. Zkrátka mě tento film opravdu nenadchl.
     Ať žijí Beatles / My dva (2000)  ** 22.02.2008

Dokud oba nevyšli ze Lenonova bytu, byla to nuda nuda a nuda. Pak jsem se chvíli bavila a dál už to byla uzavřená kapitola. Mám ráda Beatles a proto mě to zklamalo.
     Kabaret (1972)  ***** 22.02.2008

Vtipné, hravé, chytré......kam se na na to hrabe Chicago....Navíc Liza Minnelli mě přesvědčila, že je vynikající herečkou.
     Amerika hledá topmodelku (2003)  *** 20.02.2008

Slečny jsou sice strašně hloupé, ale pro mě je tento seriál z hlediska povolání perfektním způsobem, jak se vzdělat. Není nad pohledy do zákulisí.
     Pianista (2002)  ***** 20.02.2008

Neuvěřitelné, krásné, napínavé, dojemné..........až mi to úplně vyrazilo dech. Já se opravdu nemohla odtrhnout.
     Strašidla z Vikýře (1987)  *** 19.02.2008

A víte, že mě se to docela i líbilo? Já vím, je to průměr, ale ne zase tak hrozný průměr jako jiné takové filmy..... tohle mě přeci jen trochu zabavilo.... ach leť dědečku leť
     Iguo Igua (2003)  ** 19.02.2008

Hvězdička navíc za Tonyu Graves
     Tmavomodrý svět (2001)  **** 19.02.2008

Opravdu dobře převyprávěný příběh, který bere u srdce. Víte, já si vždycky přála žít v období války a mít za milého nějakého pilota. Proto mám ráda jak Tmavomodrý svět tak Pearl Harbor, ale stejně mi je u srdce blíž ten Tmavomodrý svět. Netoliko, že je tma, já ji nevidím............
<<       >>

Provozovatel, Reklama, Redakce  /  FAQ  /  Přidej obsah