Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (205)

plakát

Akce (1999) (seriál) 

vysílá AXN...

plakát

American Horror Story - Murder House (2011) (série) 

American Horror Story for five year olds, mentally retarded a někoho, kdo před tím neviděl žádný horror (nebo vlastně cokoli, co má hlavu a patu). Few notes and spoilers: 1) Normálně mě vystraší všechno, ale jinak chválených prvních pár "horrorových" minut je pěkně solidní fail. 2) Ale nééééé!!! Tate je duch?!?! 3) Ale nééééé!!! Tate je tyn týpek v latexu?!?! no blik pičo.... 4) Může mi někdo prosíííím vysvětlit, proč ženské atd viděly Moiru, jako Frances Conroy a nadržení týpci, jako lahodnou Alexandru Breckenridge? Všichni ostatní duchové vypadali přesně, tak, jak zemřeli, tak WTF?! 5) Zachary je naprosto neodolatelná buznička :D 6) Takže, duch emaře omrdá už těhotnou milfku a splodí(!!!) antichrista. Think about it... 6) A může mi taky někdo vysvětlit, proč je většina ostatních duchů lehce vypatlané, nestabilní stvoření a jen hlavní duchové (následně hlavní hrdinové, překvapivě) v podstatě stejní a normální??? 7) Koncept flashbacků na počátku každého dílu, které představili nového zdechlého, aby se pak mohl náhodně a z ničeho nic ukázat v současnosti, byl zasraně stupidní. 8) Ono vlastně většina flashbacků byla zbytečných a zasraně stupidních. 9) Nedostalo se nám absolutně žádných odpovědí. Ortel: It must be hard being so fucking stupid (and actualy like this shit).

plakát

Americký táta (2005) (seriál) 

Chybí mi nějaké skvělé vedlejší postavy typu: Quagmire, Apu, Ziodberg nebo Herbert the pervert. S přibývajícími díly kvalita prý roste, takže ještě uvidíme. EDIT: Ano kvalita roste, postavy přibývají, ale jak tady někdo napsal: rozdíly mezi bezmála geniálními díly a průměrnými je skutečně obrovský! Tak nakonec lepší než Futurama, minimálně stejně dobré, jako Drawn Together a Simpsonovi, ale furt nudnější než Family Guy a South Park.

plakát

Avatar (2009) 

Stejné jako u Milionáře z chatrče. Jak to tak lidi můžou žrát, nepochopim.

plakát

Baba na zabití (2003) 

Až na pár hlášek Stillera nehorázně trapné. Má to všechno co stupidní filmy maj mít: trapnej konec a tu starou lemru. Pane Bože, jak ona mi lezla na nervy!!!! No, každopádně jsem fandil Stillerovi. 10%

plakát

Balíci (2004) (TV film) 

Forever metal, teta.

plakát

Beze mě: Šest tváří Boba Dylana (2007) 

Krásný poetický snímek o jedné z největší osobnosti hudební scény. Básník. Prorok. Psanec. Podvodník. Hvězda elektřiny.

plakát

Bezvadíkyještěprosím (2010) 

Čekal jsem pohodovou indie povídku, dostal jsem pěkně nevyvážený román.

plakát

Big Lebowski (1998) 

"Luckily I'm adhering to a pretty strict, uh, drug regimen to keep my mind limber." Díky Dudovi sem si zase uvědomil, jak je důležité mít všechno tak trochu v píči. Jenom ne úplně v píči, prže pak se z vás píča stane.