Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (205)

plakát

Hon na pačlověky (2016) 

Totally majestical! We didn't chose the skux life. The skux life chose US!!!!! Viděl jsem zatím jenom pár novozéland filmů, tenhle byl určitě nejlepší. Few notes: 1) Soundtrack byl nejkouzelnější. 2) Prvních pár kapitol bylo nejroztomilejších. 3) Formát kapitol zase nejzbytečnější. 4) Bela byla mothalickin' badass! 5) I když nesnáším montáže, kterými se tady nešetří, tyhle ty byly majestical. 6) Slovo majestical je moje nové nejoblíbenější fake slovo. 7) Pár scén bylo sice dost zbytečných a trochu zpomalily děj, ale to jsem odpustil hned při "I'm a menace to society!". 8) Zag umřel a ani se nedočkal svého Ziga :( 9) Rhys Darby je bůh. Říkejte si co chcete, hejtři. 10) Ta terminátorská ženská byla odporná píča. 11) Look at the balls on Andy. 12) Ricky Baker. Ricky Baker. Ricky Baker. Ricky Baker. Ricky Baker. Ricky Baker. Ricky Baker. Ricky Baker. Ricky Baker. Ricky Baker. Ricky Baker. Ricky Baker. Ricky Baker. Ricky Baker. Ricky Baker. Ricky Baker. (tohle to jsem celé napsal, nekopíroval, asi proto, že se mi nechce psát bakalářku) Ortel: Trees. Birds. Rivers. Sky. Running with my uncle Hec. Living forever........... Míň než tři. (if you get it, good for you)

plakát

Věčný svit neposkvrněné mysli (2004) 

Bezpochyby minimálně, MINIMÁLNĚ jeden z nejlepších filmů všech dob. Podvědomě to tušil v šestnácti, velmi dobře to ví teď.

plakát

Wallander (2008) (seriál) 

Kenneth Branagh je nejlepší herec současnosti.

plakát

V zajetí démonů (2013) 

Miluju duchařskej old school. Už jenom to jméno, Bathsheba, je asi to nejhrůzostrašnější pod sluncem. "Look what she made me do."

plakát

Tenshi no tamago (1985) 

Tak, jako ona holčička ztratila své vejce, tak i my ztratíme naší víru, aby jsme vyzráli a nalezli jinou, silnější a smysluplnou. Jak napsal Tosim k Mulholland Drive: "Nepochopit neznamená nebýt fascinován."

plakát

District 9 (2009) 

Wikus Van De Merwe je nejhorší protagonista v historii příběhů, ale tak nějak to je plus :)

plakát

Miranda (2009) (seriál) 

Nehorázně trapný seriál s nehorázně vtipnými momenty. Jenom nechápu, že většina "krasavců" jede po Mirandě, když vedle ní stojí rozkošná ďáblice Sarah Hadland, která za dvě řady sbalila jenom padesátiletého učitele francouzštiny.

plakát

Jump street 21 (2012) 

Johny a Peter neskutečně potěšili. Já vím, že jsem hrozné děcko, ale tenhle typ humoru se mi fakt líbí.

Ovládací panel
10 bodů