Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (280)

plakát

Zimní prázdniny (2023) 

Já to věděl !  Paul Giamatti jako vždy excelentní a bez problému utáhnul celý film. Veliká spokojenost .....

plakát

Velká premiéra (2022) 

Přestože herecky i režijně to nebylo špatné, film celkově byl pro mě bohužel nestravitelná podívaná .....

plakát

Dobrá znamení - Série 2 (2023) (série) 

Tak poslední díl to fakt zabil......jsem znechucen a zklamán.....buzny nepatří ani do nebe, ani do pekla.....KURVA ....DO PIČE !!!!!!!

plakát

Equalizer 2 (2018) 

Equalizer 2 aneb výchova negrů v Bostonu.....

plakát

Střídavka (2022) 

Škoda, že už i takový režisér jako Petr Nikolaev podlehnul trendu posledních let točit tyhle rádoby komedie ze života. Už je toho opravdu moc a od takového pardála, který v minulosti vytvořil filmy jako například Báječná léta pod psa , nebo ...a bude hůř bych čekal jiný, lepší směr jeho tvorby.

plakát

Klaunka (2023) (TV film) 

Všestranná, skvělá umělkyně, osobnost.....více takových a bulvár by neměl šanci !

plakát

30. Český lev - Ceny České filmové a televizní akademie za rok 2022 (2023) (pořad) 

Jubilejní 30. Český lev mě celkově docela potěšil, rozhodně to nebyl propadák. V úvodu velice povedený medailonek průřezu všech vítězných filmů minulých ročníků – super.  Hlavní moderátor Jiří Havelka taky nezklamal. Přirozeně a hlavně bez trapných momentů proplul celým večerem na jedničku. Vynikající a asi historicky nejlepší byl perfektně dokreslující a nerušící hudební doprovod v čele se statečnou (těsně před porodem) Jenovéfou Bokovou . Pro mě největší a asi jediný průser a doslova černou kaňkou celého večera, byla nepochopitelná volba v kategorii nejlepší herec ve vedlejší roli !!! Takové přiblížení k Oscarovým trendům …. nasrat !!!  Za výkon ve filmu Poslední závod si to za mě rozhodně zasloužil vynikající Oldřich Kaiser, ale musíme být světový …tak to dopadlo jinak ….

plakát

Hranice šílenství (1989) 

Atmosférická jednohubka s Normanem Batesem a seržantkou Harriet Makepeaceovou  na téma Dr. Jekyll a Mr. Hyde/Jack Rozparovač. Ve stejném roce (1989) vznikla ve Švédsku moje oblíbená kapela Edge of Sanity, která  se podle tohoto filmu  pojmenovala.

plakát

Avatar: The Way of Water (2022) 

Nemám slov ! 4DX - Olympia Brno. Vizuální a vjemový 3hodinový orgasmus ......

plakát

Bledé modré oko (2022) 

Za mě slušná filmařina.  Mysteriózní příběh v pomalejším tempu, ale napětí a temnota mu nechybí. Originální rozuzlení taky dobrý. Herecké výkony skvělé, hlavně  Christian Bale a Harry Melling. V menších rolích mě udělali radost  Robert Duvall,  Timothy Spall a samozřejmě  Charlotte Gainsbourg. Postava  Edgara Allana Poea potěšila a beru jako třešinku na dortu.