contrastic

Petr Kubíček

okres Brno

ICQ: 317351807

26 bodů

od nejnovějšíchpodle abecedypodle hodnocenípodle roku vzniku filmu
<< předchozí 1 2 3 4 5 6
    • 5.1.2012  20:42
    Ocelová pěst (2011)

Nebylo to špatný, ale kdybych si měl vybrat, příště si radši pustím Rockyho :)

• 30.12.2011  08:23
    Prázdniny (2006)

nepamatuji se, kdy jsem u filmu takhle trpěl :(

• 17.11.2011  16:59
    Karinina tvář (1984)

Před zhlédnutím tohoto dokumentu doporučuji přečíst Bergmanovu biografii Laterna magica, protože pak to dostává smysl. V ní totiž popisuje svou rodinu i tento dokument. Jinak si nedovedu představit, proč bych se díval 13 minut na nic neříkající obličeje. Já Laternu magicu právě dočetl, takže jsem spokojen :)

• 11.10.2011  18:15
    Strom života (2011)

Na oko líbivá mozaika, která se ke konci (aspoň pro mě) nesložila v dokonalý celek ! Skoro 2 a půl hodiny jsem čekal a nakonec nic nepřišlo, jen několik otazníků co tím chtěl básník vlastně říct ....

• 8.10.2011  06:46
    13. komnata Zbyňka Merunky (TV film) (2011)

Nic proti Z. Merunkovi, je to docela sympaťák, ale tahle 13. Komnata mě přišla totálně scestná. To, že si vzal hypotéku a pak ho vykopli z Novy ?? O čem to bude příště…..??? Dovedu si představit, že tento díl dokázal nejednomu obyčejnému člověku znechutit zbytek večera.

• 1.10.2011  18:10
    Hugo a Bobo (1975)

klasická ukázka co dokaží některý "ženský" udělat s chlapem :)

• 25.9.2011  05:19
    Ti druzí (2001)

Temný, atmosférický film u kterého mě několikrát naskočila husí kůže ! Asi jsem se vážně i bál :) A pointa ? ... nečekané , rozhodně stojí za to vidět !!

• 21.9.2011  19:43
    Cvokař (2009)

Asi jsem se přesně trefil do nálady, protože to sedlo jak prdel na hrnec ! Maximální spokojenost, prostě nemám co vytknout a zhulenej Kevin Spacey neměl chybu :)

• 20.9.2011  19:50
    Soul Surfer (2011)

Na můj vkus trochu moc citově vydírajících scén . Nejvíc mě lezla na nervy vyhublá (až strhaná) Helen Hunt se svýma psíma očima, ale jinak to byl docela koukatelný snímek hlavně díky zajímavému námětu podle skutečné události.

• 15.7.2011  06:38
    Ondine (2009)

Docela příjemná (trochu) pohádková atmosféra, která se ke konci rozplynula jako pára nad hrncem . No nevadí, i tak to byla vcelku pohoda. Jen je škoda, že se režie neujal Lasse Hallström , ten by z toho udělal určitě nádhernou podívanou , takhle je to jen lepší průměr.

• 13.7.2011  19:47
    Ironclad (2011)

spíš je to na *** , ale za realisticky ztvarněnou středověkou řežbu dávám * navíc :)

• 9.3.2011  16:35
    Jonesovi (2009)

Taková pohodová (dalo by se říct) komedie s myšlenkou, kde se sice moc nezasmějete, ale těch 90 minut uteče jako nic a to hlavně díky dobře fungující dvojici Duchovny/ D. Moore. Jako bonus - jedna docela kuriózní sebevražda :)

• 21.2.2011  06:23
    Moulin Rouge (2001)

Je to radost, když člověk nečeká nic moc a dostane všechno :) Jen mě mrzí, že jsem to neviděl v kině . Na velkým plátně to musí být paráda !!!!

• 19.2.2011  09:20
    Prostředníci (2009)

Super film ! Když budu (jako ostatní) srovnávat se The Social Network , tak musím říct, že Middle Men se mě líbil ještě o kousek víc :) Asi to bude tím, že porno je mě určitě bližší než facebook :)

• 20.1.2011  18:54
    Centurion (2010)

Sám nemám rád hnidopichy co do všeho ryjou a vadí jim každý detail, ale u tohoto filmu si nemůžu pomoct :( !!! Pokud se děj odehrává ve 2. století n. l. a pobíhá tam partička od kadeřníka načesaných , umytých válečníků s dokonalým chrupem, tak nevím !! V mrazu spadnou do horské řeky a ani z nich nejde pára,.......... atd. nebýt prostého scénáře, možná bych tyto věci tak nevnímal, ale pokud se vyplní půlka filmu tím, že se někam běží a v podstatě se nic neděje, člověk začne řešit věci, které ho normálně vůbec nezajímají :) – jsem protiva , ale muselo to ven :)

• 20.1.2011  14:03
    Darkman (1990)

škoda, ale v roce 2011 už se na to nedá dívat jinak, než s trpkým úsměvem. Chtělo to vidět minimálně o 10 let dříve :)

• 20.1.2011  13:51
    21 gramů (2003)

nejlepší Iñárritu :)

• 16.1.2011  05:40
    3:10 Vlak do Yumy (2007)

Tak tohle fakt nežeru, nelogická slátanina ! Nepochopil jsem chování většiny hrdinů ! Už jen to, jak stupidně se Russell Crowe nechal zatknout .... a tak bych mohl pokračovat až do závěrečné scény !! Asi jsem na to neměl koukat hned po westernu bratří Coenů Opravdová kuráž - to je trochu jiný kafe :)

• 15.1.2011  20:10
    127 hodin (2010)

Zajímavý a v pohodě koukatelný film, i když s takovým námětem natočit celovečerák je odvaha ! Naštěstí Danny Boyle ví co dělá :)

• 10.1.2011  18:19
    Postava k podpírání (1963)

Tak k tomuto dílku (prej kafkovská alegorie na něco, asi na režim) jsem se dostal díky skvělému filmu Pavla Juráčka Případ pro začínajícího kata ! Jenže v tomto případě kafka-nekafka dívat se na to moc nedalo , nepochopil jsem :(

• 25.12.2010  06:53
    Hrátky s čertem (1956)

Čím jsem starší, tím víc se mě líbí, zvedám na 5* :)

• 10.12.2010  15:38
    Neřízená střela (2010)

Po úvodních titulcích nás hned od první vteřiny Wild Target přímočaře vtáhne do děje a v podstatě už nepustí. Skvěle natočená komedie, které chybí jen trošku dotaženější konec ! Jinak to nemá chybu :)

• 10.12.2010  07:57
    Obyčejní hrdinové (2004)

Díky Sigourney Weaver to jsou kvalitní *** , ale na víc to prostě není :)

• 1.12.2010  20:56
    Shrek: Zvonec a konec (2010)

Zvonec a konec se hodně přiblížil dokonalé jedničce :)

• 25.10.2010  16:55
    Zlatíčka pro každého (2001)

herecky docela našlapaná "komedie" u které jsem vydržel půl hodiny. Déle to nešlo, takže nehodnotím, jen se dělím o své dojmy :)

• 25.10.2010  16:45
    Ach, ty vraždy! (TV seriál) (2010)

1.díl : žádnej zázrak, ale koukat se na to dalo*** 2.díl: Viktor Preiss trošku zvedl úroveň, ale stejně mě ty zápletky připadají trošku přitažený za vlasy:)*** 3.díl:No, pořád je to tak na slabší ***, žádná sláva ! 4.díl: přestává mě to bavit , dost ubohý zápletky** 5.díl: pro mě nejlepší díl****, trošku zvedl celkový dojem z celé série !

• 9.10.2010  08:44
    Invictus: Neporažený (2009)

nevím co říct, jsem dojat :) .... nádhera, super film, naprostá spokojenost, lepší než Gran Torino :)) .... asi tak !

• 11.8.2010  15:37
    Přestupný rok (2010)

Tak nevím, já se vážně bavil. Krásná irská příroda, romantika bez zbytečných klišé a trapných dialogů - prostě pohoda ! Pokud od toho nečekáte velkofilm , tak v rámci žánru romantická komedie je to paráda !

• 5.8.2010  17:17
    Počátek (2010)

Převedeno do feťácké terminologie - tohle byl ten nejlepší "šleh" za hodně dlouhou dobu !! Cestu z kina jsem si užíval jak závislák po dávce - pěkně v "rauši", uvolněnej a spokojenej .... a ta hudba – to je kapitola sama o sobě - Soundtrack je prostě super !! Hans Zimmer mě po Sherlockovi zase dostal :)

• 9.7.2010  15:33
    Robin Hood (2010)