Tony.cs

Mr. Darcy ve skutečném světě

homepage

ICQ: 418059052

33 bodů

od nejnovějšíchpodle abecedypodle hodnocenípodle roku vzniku filmu
<< předchozí 1 2 3 4 6 11 15 20
    • 13.2.2012  20:41
    Mistrovský plán (2011)

Málo vtipné, nedotažené, nepromyšlené. Herci to neutáhnou.

• 12.2.2012  04:45
    Snílek (2005)

Není to tak umně natočené jako legendy podle skutečných příběhů PHAR LAP nebo SECRETARIAT, ale tento film má dvě věci, které ho vyzdvihují. Ačkoli je opravdovým příběhem pouze vzdáleně inspirována, má sympatické herce a to všechny, druhá věc je krásná atmosféra. Nádhera.

• 11.2.2012  23:42
    Munsters, The (TV seriál) (1964)

Tento seriál má neskutečnou atmosféru. Naivní, vtipný, roztomilý. Moc hezké.

• 11.2.2012  16:48
    Tango a Cash (1989)

Tango a Cash je film parádně těžící z nahláškované dvojice tehdy i dnes patřící k největším akčním hvězdám. Stallone a Russel film táhnou celý na sobě a parádně skórují.

• 10.2.2012  02:06
    Skyline (2010)

Tomuhle filmu škodí hlavně scénář, který má moc mušek. Tempo tenhle film určitě má a konec je více než zajímavý. Vůbec to není špatné, ale celý film čekáte na vyvrcholení, které nepřijde. Tempo se nemění, gradace nulová. Ta pověstná půlhodinka, kterou všichni čekáme na konci každého solidního filmu, kde se vše vyjeví a vygraduje to (v tomto případě to mohla být hodně solidní sopka) v pořádnou bestiální akční honičku, kde vás záběry srážejí na kolena a vy skoro nedýcháte ....no ubereme. To tu zkrátka chybí. Najednou je konec a vy koukáte, kdy se ten fór zvrtne a oni vám film podají ve verzi, která vás potěší jako první polovina filmu.

• 9.2.2012  01:43
    Somrák s brokárnou (2011)

Tahle nechutná úchylárna úspěšně kopíruje (a je i jeho součástí jako fiktivní trailer) grindhouseovský návrat Rodrigueze a Tarantina. Je tu podle mě i zřejmá inspirace začátky velikánů Raimiho a Jacksona. Krvavé, vtipné, nahláškované, šílené. Mazec!!!!!!

• 8.2.2012  23:52
    Dluh (2010)

Něco mi tam chybělo. Nevěděl jsem co, přemýšlel jsem už tak od poloviny filmu a nakonec mi svitlo. Herci jsou absolutně nevyužití. A že tam jsou dobří, moc dobří herci, tak o tom není pochyb. Je to natočené, pro mě, příliš bezemočně.

• 6.2.2012  23:30
    The Social Network (2010)

Po shlédnutí jsem měl chuť zrušit facebook. Ale možná to byla jen závist. Ale nehledě na to, jak to bylo, Zuckerberg byl a je sice moc chytrej kluk, ale taky naprosto naivní a blbý hovado. Ale co já o tom můžu vědět, já nejsem miliardář. Nicméně Fincherovo podání opět bezchybné.

• 6.2.2012  15:36
    Láska a jiné závislosti (2010)

Komediální i dramatické stránky filmu jsou vyvážené a dobře fungující. Film se líbíl moc.

• 6.2.2012  03:02
    Vetřelec ³ (1992)

Fincher je vynikající režisér a svým snímkem vpodstatě skládá holt Scottovi i Cameronovi. Od všeho trochu. Samozřejmě se tím řadí mezi hollywoodskou elitu po boku právě obou Vetřelčích režisérů. Ale otec Ridley podle mě stejně natočil nejlepší díl.

• 3.2.2012  16:02
    Voda pro slony (2011)

Robert Pattinson, který není protivný. Reese Witherspoon, která je okouzlující a Christoph Waltz, který je opět parádní parchant.

• 3.2.2012  11:31
    Bucky Larson: Zrozen být hvězdou (2011)

Ne. Tohle je moc šílenost i na mě. Ani krásná Christina Ricci to nezvedne.

• 1.2.2012  22:56
    Maturiťák (2011)

Málo komedie, žádné drama.

• 1.2.2012  13:19
    Rampage (2009)

Věříte mi, že se mi u tohoto filmu párkrát udělalo špatně? Ne, že by scény byli ošklivé, ačkoli krví se nešetřilo. Ale špatně mi bylo z hlavního postavy šílenýho a chladnokrevnýho magora. Nevím, jak to Uwe dokázal, ale film byl reálný alespoň z pohledu kamery. Neuvěřitelný snímek.

• 30.1.2012  21:47
    Twilight sága: Rozbřesk - 1. část (2011)

Tak podle mě zůstává trojka nepřekonána. Ale rozhodně je Rozbřesk druhý nejlepší díl série. Ovšem, co si budeme povídat, jen díky pejskům. U mě šlo vždy o pejsky, čím více, tím lépe. Trojka měla více akce a hlavně více skvěle zvládnuté akce.

• 30.1.2012  19:30
    Gauneři (1992)

Vynikající konverzačka. Po Pulp Fiction Tarantinův nejlepší film.

• 30.1.2012  16:28
    Muži, kteří nenávidí ženy (2011)

Nepoznamenán švédským filmem dávám plnej a to proto, že i přes délku filmu jsem se od něj nedokázal odtrhnout. Vynikající herci a precizní Fincherova režie si menší hodnocení nezaslouží. Dokonalé

• 30.1.2012  01:06
    Secretariat (2010)

Něco mi tam chybělo, něco, co by mě spojilo s tím koněm, jako to dokázal nepřekonaný Phar Lap. Ale film to je rozhodně moc hezký.

• 29.1.2012  13:47
    Charro! (1969)

Western, ve kterém stojí za zmínku snad jen King, který nebyl až tak prkený a ústřední melodie, která je opravdu velmi příjemná na poslech. Ale akční je velmi málo.

• 27.1.2012  13:16
    Velké závody (1965)

Mimořádně vtipná, téměř situační komedie. Ale vtipné je to hlavně díky Jacku Lemmonovi a Peteru Falkovi, kteří si role vysloveně užívají.

• 26.1.2012  20:55
    Hop (2011)

Hodně dětinská zábava, ale od slova dětinská...pro děti.

• 26.1.2012  18:03
    Co ty jsi za číslo? (2011)

Asi jsem na to měl náladu, ale až na něco málo hluchých míst jsem se vcelku bavil. Příjemné.

• 26.1.2012  15:22
    Půlnoc v Paříži (2011)

Nostalgie, romantika...krása.

• 25.1.2012  21:32
    Hudson Hawk (1991)

Neuěřitelně zábavná taškařice. Já se tlemil od začátku do konce.

• 25.1.2012  13:43
    Mechanický pomeranč (1971)

Tak hnusně syrové, úchylné, násilné, drsné, ponuré... já nemůžu dát pět, protože i když je to fascinující, tak mě to zároveň šíleně odpuzuje. Když prohlédnete do hloubky hedvábí, najdete i trhlinu.

• 25.1.2012  13:39
    Arthur (2011)

Vypnout...tady musíte vypnout. Já nemám rád Russella Branda, absolutně mi nesedí, ale tady, kupodivu, to nebylo zlé.

• 24.1.2012  12:26
    Very Harold & Kumar 3D Christmas, A (2011)

Šílená ptákovina, která ale pořád pobaví, díky Kumarovi to má švih :-)

• 24.1.2012  10:09
    Zázrak v New Yorku (1994)

Samozřejmě se tu nabízí srovnávání s originálem....nedělejte to. Originál nelze předčít, ale tento film se hodně snaží ho alespoň dohnat. Velice milé.

• 23.1.2012  22:49
    Zázrak v New Yorku (1947)

Nejkrásnější, nejupřímější, nejlidštější vánoční příběh vůbec. Velice krásné, ta černobílá tomu vůbec neubírá, snad spíše naopak.

• 23.1.2012  12:24
    West Side Story (1961)

Opravdu krásná atmosféra a chytlavý příběh. Hudba, barvy, charaktery...je to prostě hodně fajn. Až do konce, který pro mě osobně už tolik fajn není.

<< předchozí 1 2 3 4 6 11 15 20