Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Krimi

Oblíbené seriály (10)

Přátelé

Přátelé (1994)

Přátelé jsou se mnou již několika let a zcela jednoznačně patří mezi mé nejoblíbenější seriály. V poslední době je vidím už po třetí a stále se jich nemohu nabažit. Všechny postavy, bez výjimky, jsou úžasné a vtipné. Mou nejoblíbenější postavou je zřejmě Phoebe, která je úžasně ,,přitroublá". Není jediný díl u kterého bych se nezasmál. Všechny díly jsou vtipné, zábavné a nikdy se nenudím. Škoda, že už je konec. Přátelé jsou (byli) skvělé postavy, především sympaťáci, a seriál v jednom.

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

Každý zná rodinku Simpsonů, která dokáže bavit jak malé, tak i dospělé publikum. Sice někdy nejsou úžasně zábavní, ale ve většině případech tomu tak je. Kladně hodnotím různé ,,živoucí" postavy, které se do seriálu dostaly, i když si z nich často tato rodinka dělá srandu. Vlastně to je také velmi zábavné. Snad budou pokračovat i nadále.

Ženatý se závazky

Ženatý se závazky (1987)

Hlava rodiny - Al Bunda, domácí puťka - Peggy, ,,yntelygentní" (:-D) blondýna - Kelly, věčný smolař na holky - Bud. Tahle rodinka je naprosto skvělá. Jsou to věční smolaři, kteří mě baví. Někdy si říkám, že Al je opravdu chudák, ale jednotlivé postavy jsou vystavěné tak, že se musíte smát. Nemluvím také o sousedech, které Al miluje:)´Výborný seriál, který mě více či méně nezklamal.

Ajťáci

Ajťáci (2006)

Partičku IT tvoří Moss, Roy a Jen. Tahle trojice k sobě ladí dokonale. Přesto nejlepší postavou je pro mě Moss, který má skvělé hlášky. Každý díl je vyšperkovaný skvělými situacemi a vtipy. Je to seriál u kterého se bavím od začátku do konce. Nic víc nepotřebuju.

Krok za krokem

Krok za krokem (1991)

Kdo by neznal tyto dvě (znepřátelené) rodinky. Cody je samozřejmě nejlepší postavou, i když dabing mu taky přičetl pár bodíků navíc. Příběhy této rodiny můžu sledovat kdykoliv. Sice zde moc moralizují, což je celkem na škodu (a taky třeba ne), ale zas tak závažně to nevadí. Step by step se povedl.

M*A*S*H

M*A*S*H (1972)

Tento seriál dávají snad každý rok, popř. na přesrok, ale vůbec to nevadí. Tato jednotka lékařů působící v Koreji má dostatek příběhů, kterými nás zavalí. Jednou jsou vtipné (vtípky na Franka a Šťabajznu), podruhé naopak vážné. Ať je to tak či onak, M.A.S.H. je více než dobré seriálové dílko.

Chůva k pohledání

Chůva k pohledání (1993)

Chůva zde nemá takovou oblíbenost, kterou k ní chovám já. Slečnu Fajn mám rád nejen pro její postavu, ale i pro její podobu s Peggy Bundovou, její grimasy, a tak bych mohl pokračovat. Postavy tohoto seriálu, zvláště Nails, kolegyně pana Sheffielda, matka Fran a babka Yeta mi dokáží zvednout náladu. Ano, tento seriál je možná neinteligentní, nicméně proč pořád sledovat seriály s vážnou tématikou? Chůva k pohledání není špatný seriál. Jen nesedne každému.

Útěk z vězení

Útěk z vězení (2005)

Útěk považuji za vydařený seriál zasahující do kriminální tématiky. Drama je zde na vysoké úrovni. První série byla samozřejmě nejlepší. Ovšem druhou i třetí hodnotím velmi kladně. Čtvrtá série je už o něco horší. Ovšem objevit se nový seriál, který by vypadal jako 4.série, tak si nemyslím, že by propadl. Zde jde jen o to, že v porovnání s předchozími řadami už není tak kvalitní. Nicméně pořád sahá nad průměr a akce je zde dost. V souhrnu se seriál velmi vydařil.

Chirurgové

Chirurgové (2005)

Zprvu mě tento seriál něčím odpuzoval. Nemohu vysvětlit čím. Možná některými postavami. Přesto jsem pak začal seriál sledovat a díky němu jsem si uvědomil jak jsem se mýlil. Chirurgové jsou o mnoha životních situací, které nejsou lehké, ale přitom jsou často velmi zábavné. Sice zde jde především o vztahy, ale není to tak hrozný jak by se mohlo na první pohled zdát. Tento seriál si mě získal.

Jak jsem poznal vaši matku

Jak jsem poznal vaši matku (2005)

Jsou to noví Přátelé, či nejsou? Taková otázka v souvislosti s tímto seriálem často zaznívá. Pro mě nejsou. Přátelé jsou něčím výjimeční a How I Met Your Mother je něčím výjimečný. Ovšem musím uznat, že jistou podobu zde naleznu. Tento seriál (také) těží ze skvělých postav a z velmi zábavných scének. Každá z postav má co do sebe. Jistě, nejlepší postavou je pro mě Barney, který má skvělé hlášky. Ovšem každá z postav je velmi zábavná a něčím charakteristická. Tak snad se bude dařit a dostanu další dávku zábavy.