Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Horor
  • Akční
  • Drama
  • Western

Oblíbení herci (10)

Rutger Hauer

Země tulipánů nedala světové,filmové tvorbě mnoho výrazných hereckých osobností,ale právě Hauer je osobností "par excellence". Jeden z prvních filmů.kde jsem si jej všiml byl "Stopař". Takovéhle ztvárnění totálního "šmejda" jsem do té doby viděl jen zřídka. Od té doby jsem s ním viděl spoustu filmů a jsem přesvědčen,že tenhle herec je mezi hollywoodskou elitou naprosto zaslouženě.

Sylvester Stallone

Ač bylo o Sly Stallonovi napsáno hodně a ne příliš pozitivního,je to stále můj oblíbenec, Viděl jsem s ním spoustu filmů a jak už jsem v některém komentáři psal,nenašel jsem jediný,kde by mi jeho výkon vadil. Oblíbil jsem si jej v jeho sériích Rambo a Rocky,ale totálně mne odrovnal v komedii Oscar. Nevím proč by měl být "hereckým dřevem",jak je označován,když i jeho bratr Frank je slušný zpěvák a objevil se i v několika filmech(drobné role). Takže rodina Stallonů nebyla až tak daleko od showbyznysu.

Lance Henriksen

Ed Harley z pro mne kultovního hororu "Démon pomsty". Jeho ostře řezané rysy obličeje jej předurčují pro role drsňáků,ale ani charakterní role mu nejsou cizí viz, havní postava ze seriálu "Millenium". O ještě větší zájem o tohoto herce se postaral článek v nějaké databázi,kde bylo popsáno jeho pohnuté dětství a dospívání i za jakých okolností se vůbec dostal k filmu. To,že se dostal až mezi hollywoodskou elitu ve mně vzbuzuje obrovskou úctu k jeho herectví.

Jean Reno

Až do filmu "Leon" to pro mne bylo naprosto neznámé jméno. Po tomhle snímku si mne tenhle zvláštní chlapík úplně získal a málokdy vynechám film,kde se v obsazení objeví jeho jméno.

Johnny Depp

Poprvé jsem si jej všiml v seriálu "Jump Street 21",ale to ještě asi málokdo tušil,co se z tohohle mladíčka vyklube. Co o tomhle člověku napsat? Vyklubalo se - to nejlepší,co Vám může Hollywood v posledních letech nabídnout.