Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (491)

plakát

Přísaha (2001) 

velmi nekoukatelné.. proč Penn jako herec za moc nestojí je vidět i v jeho rejži. pojetí, je to kýč, mega herecké obsazení (+hudba atd) a dostal z nich jen velkodušnou přepjatost, jazyk filmu je nafoukaný, profesionální a nevěrohodný

plakát

Smrtelné zlo: Probuzení (2023) 

sweet16-Justin Bieber otevře Nekronomikon a démon mu posedne maminku, cool. Scény jako z pohádky, když máma vaří večeři, nebo klepe na dveře "Děťátka otevřte vrátka".. geniální. Škoda že kameraman neuměl trochu místama ubrat technických frajeřin, aby ty vizuální části víc vylezly. (což platí i na celek, tempo atak)

plakát

Dogma (1999) 

kevin smith/silent bob je tady neúnosně otravný, ostatně jako celý film, originální to je ale..

plakát

Boží ruka (2021) odpad!

špatný patos, s Mládím nejhorší Sorrentinův film .. (a kamera kterou si tu lidi tak užívali je průměrná a na to že je od tohoto režiséra tak je mizerná)

plakát

Zhoubné zlo (2021) 

Zábava, kterou táhne dobrý It. žánrový vizual, chvílemi až moc agresivní slušná hudba (najezd melodie z Pixies).. brzo divákovi dojde jak to vlastně je, ale to je jako u telenoveli, taky víte že se nakonec vemou, ale furt se něco kulervouciho děje.. a trochu se to natahuje. Každopádně zase super Van, dneska si málokdo dovolí stříhnout něco tak ne-mainstream!

plakát

Texaský masakr motorovou pilou 2 (1986) 

nedívatelné, jako máloco .. (je to dvojka s vopuchlýma koulema jak málokterá) a je znát kde rob zombie vzal předlohu na dům 1000 mrtvol

plakát

Body Bags: Historky z márnice (1993) (TV film) 

mark hamill je fakt mistr petihvezdickovi herec :-P někdy to chodí od 10 k 5 tady od 8 k odpadu

plakát

Kočky (2019) odpad!

děsná předloha +1 skvělá kýčovitá písnička(usoplená emocema), hektická blbost ..jakoby sekundovými střihy chtěli dohonit že děj nemá co dát (děj v té nudě prostě není).. a ten bizár s cgi že dostal zelenou to člověk jen tak nevidí …………..takže doporučuju (btw Gervais tvrdil že uvidím Judy si lízat prde., není to pravda)

plakát

Joker (2019) 

Glorifikace obětí by měla mít rozumné mantinely. Například vraždění. O to víc to zamrzí u takhle profi udělaného snímku, že tvůrcům chybí nadhled a to i zprofanovanemu jokerovi (oproti minulým ztvárněním Jack a Heath)

plakát

Zaklínač (2019) (seriál) 

nesrovnatelně nekvalitní oproti polskému seriálu.. obzvlášť ve vykleštěném scénáři (viz. hlášky typu "menší zlo", které oproti knižnímu originálu nejsou nijak příběhově rozvedené, slouží jen jako emotivní kecy) a některé hradní dekorace/obklady z baumaxu .. +hodně dalších hrůz jako fetka Calanthe