Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Oblíbení herci (10)

Hugh Laurie

pro mě je nejdůležitější herci tu roli věřit.. a tohle prostě padlo na míru..  excelentní a když to spočtu 3440minut dr house(plus další řady) a 24x30minut neuvěřitelné zábavy společně se Steven Fryem ho posouvá tak vysoko v žebříčku..

Jim Carrey

nejlepší komik!! a skvělý herec ! mno a man on the moon a eternal sunshine of the spotless mind jsou zatím asi jeho největší herecká špička !)

Christian Bale

je to úplně neuvěřitelné tak jak jim carrey dokáže pracovat s mimikou tak bale umí pracovat s formou těla.. vživotě sem nic takového neviděl nejenomže prostě z ráz naráz zhubne spíš vychrtne pak zas obrovským způsobem nabere svalovou hmotu ale on ovládá disciplinárně podkožní tuk který se promítne i v jeho tváři v celkových přechodech tělesných svalů.. naprosto neuvěřitelné. +samozřejmě nejenom to..

Sylvester Stallone

mno je to skvělý herec, ale především si ho vážím jako osobnosti.. a také jako scénáristy.. je i dobrý režisér co ukázal v Rambovy 4ce a už se moc těším na další jeho režisérské filmy !) každopádně pořádám rambo maratony a je jasné že první krev a do pekla a zpět jsou nejlepší !) +dokáže si ze sebe dělat s nadhledem srandu

Tom Hardy

je úžasné (i když sem to očekával) jak z každým filmem roste.. (občas i tělem, tedy doslova)