Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Zázraky se nedějí

Zázraky se nedějí (2008)

Z meho pohledu nemam pripominky. Nechci hodnotit ani scenar ci jestli to bylo prilis dlouhe atd. Me tento snimek zaujmul nejen svym volnym tempem. Luke Wilsonovi tuto roli jen tise zavidim. K tomu hudebni podbarveni, ktere skvele sedlo. A to cele se mi moc libilo.

Yeopgijeogin geunyeo

Yeopgijeogin geunyeo (2001)

Tak jako existuje rčení "vidět Neapol" a pak teprve zemřít tak by mělo existovat obdobné i u tohoto Díla. Záměrně používám toto slovo s velkým "D". A někde tady jsem četl, že tak velká komedie v té první části to zase nebyla. No, osobně jsem měl několikrát takové zachvaty smíchu (Hej Baby), že jsem musel film zastavit a trochu to vydýchat. No, kdopak skončí dvakrát za sebou ve stejném hotelu s opilou dívkou na zádech? Když jsem si představil jak ji na těch zádech doopravdy vleče tak jsem nemoh. A konec filmu? Hm, ukazoval jsem někomu jen konec toho filmu za dva dny a zase... slzy jako hrachy se mi koulely po tváři a já se ptal PROČ. Proč ZASE? A tak tedy: "Nevidět TENTO film znamená nezažít a nepocítit notnou dávku lidského citu". Dávám jednoznačně za pět.

Spoutej mě!

Spoutej mě! (1989)

Věru nechápu jak mi tento nádherný film mohl tak dlouho unikat. Doporučuji každému, kdo se rochní v dojímavých příbězích. Nebude litovat.

Jméno růže

Jméno růže (1986)

Nevim, kolikrát jsem fim uz videl. Ale co vim jiste, tak to, ze se na nej po case podivam zase. Necetl jsem knihu ktera je jiste skvela. A NIKDY nesrovnavam v negativnim slova smyslu knihu s filmem, protoze TO OPRAVDU NEJDE. Jak nekdo chce nacpat treba i do tri hodin obsah jakohokoli romanu? Proste na film se DIVAME a knihu cteme a pouzivame JINE VJEMY. Vsak to dobre znate... Takze plivat na film kdyz jsme cetli knihu je opravdu prinejmensim nestastne. A srovnavat objemove nesrovnatelne...? Ale abych se vratil k tomu co jsem vlastne chtel puvodne napsat. Jde o to, ze tak jak je film pojaty - s pruvodcem, starym Adse z Melku, ktery vlastne pribeh vypravi, je to nejlepsi co se mohlo filmu prihodit. Razem jeste o dimenzi povyrostl a nabral na vyznamu, zvlaste na konci. Ale to je jen muj nazor.