Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární

Oblíbené seriály (8)

Futurama

Futurama (1999)

Dnes již kultovní seriál od tvůrců Simpsonů. A stejně jako u Simpsonů jde s postupujícími sériemi dolů kvalita. První čtyři série jsou naprosto úžasné a nabyté vtipy. Pátá série jsou v podstatě tři celovečerní filmy rozdělené na části. Ve srovnání s předchozími sériemi je kvalita doslova mizerná. Šestá a sedmá série už jen vaří z vody a označil bych ji za průměr.

Červený trpaslík

Červený trpaslík (1988)

Neni co dodat, kultovni herci, kultovni hlasky, kultovni humor. Pokud pominu šestou sérii, která byla rázným krokem vedle, je to na pět hvězdiček.

Ajťáci

Ajťáci (2006)

Dalsi kultovni britsky serial! I kdyz ma pouchych 12 dilu, vyhoda je, ze sou nabity od shora po strop smrticimi vtipy a hlavni hrdinove jsou proste uchvatni :) "Hello IT have u tried to turn it on and off again?" "Are you sure its plugged in" To jsou nezapomenutelne hlasky :), ktere ale ztraceji s ceskym prekladem. 1. série: 100%; 2. série: 100%; 3. série: první díly jsou přinejmenším stejně kvalitní jako zbytek seriálu

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

Hrozne me to mrzi, ale nemuzu dat pet hvezdicek. Az do 12 serie byla uroven hodne vysoko, ale potom se toho chopil nejaky .... a nebyl jediny dil, na kterem bych se zasmal. Puvodni dabing Homera taky delal hodne.

Hrdinové

Hrdinové (2006)

Rozhodne nejlepsi serial s touto tematikou, co kdy vznikl. Staci se podivat na prvni dil a serial uz vas nepusti. Jednotlive dily jsou schvlane ukonceny tak, ze se proste musite podivat na dalsi a dalsi dil, az to sfouknete cele jednim vrzem. Druha serie uz neni tak bombasticka, za coz vdecime stavce scenaristu, takze konec je s 11tym dilem :( Doufam, ze serial bude pokracovat. Neni jedineho slabeho dilu.

M*A*S*H

M*A*S*H (1972)

"Sorry bejby." "No dovol, ja jsem vrchni sestra." "Sorry vrchni bejby." Nezapomenutelná úvodní znělka, stejně jako všechny hlášky a postavičky. Seriál si drží velice vysokou úroveň až do konce, což je věc vzácná. Nakonec nemůžu opomenout vynikající dabing.

Black Books

Black Books (2000)

Prvni tri dily byly naprosto uzasne, pak par dilu celkem pokles, coz me skoro odradilo v dalsim sledovani, ale jeste ze jsem tak neudelal. Hlavni hdriny si proste musite zamilovat a britsky humor me sedi.