Premňa príjemne spestrenie môjho filmového roka. málokedy sa nájde takto velmi príjemny film ktorý nič nenúti ale vela toho ponúka. veľmi sa mi to pačilo. jednoznačne 5*
ano bol to velmi dobry dokument mne sa osobne pacil viac ako Ine svety a este ktomu pochadzam aj z okresneho mesta blizko osadneho takze aj trocha patriotizmu :)
pre mňa veľmi silný zažitok hoci ako tu každý píše že sa to dalo predpokladať. a čo? veď je to dráma možno jej nejaké tie detaily chýbaju ale aj tak veľmi pozoruhodný film ktorý dokonca aj mne vytisol slzu z oka. ;)
už viem prečo sa točia takéto filmy! teraz keď som chorý a nechce sa mi absolútne premýšľať tak takáto prepačte za výraz blbosť padne vhod. ale žial nepomohlo jej ani N2O ala svetelná rýchlosť kozmickej lode Enterprise, fakt bolo to komické :D
Užasne, pre mňa to bolo veľmi milé prekvapenie s prekvapujúcim záverom. a samozrejme s Glassovou vynikajúcou a pôsobivou hudbou, ktorá celý film dokonale dokresľovala.
tož čo povedať asi iba to že ma to sklamalo a to asi preto lebo som sa naň veľmi tešil, hoc ešte aj na pohrebe Tona som si nahovaral nie vlastne ja som kričal že to ešte nemože byť koniec veď sa tam ešte nič dokopy nestalo, ale ba stalo. a keď zaznela kirschner tak som vedel že je fakt definitíny koniec. Takže buď som tento skromný filmik nepochopil alebo ja neviem ale čakal som oveľa oveľa viac.
Tento nový český film sa mi veľmi páči (až na pár scén ktoré tam nemuseli byť a nič by sa nepokazilo, ale mne trocha vadili)..Ivan Trojan, podľa mňa jeho najlepšia rola v akej som ho doteraz videl. A ktomu tá skvelá hudba. Pekne strávená hod. a pol.
Way, The (2010)
Life Cycles (2010)
premňa najlepši bike film aký som kedy videl 5*
Norské dřevo (2010)
bez znalosti knihy, premna dost roztahane a nudne.
Neopouštěj mě (2010)
dosť smutné. a to už aj na mňa :/
TRON: Legacy 3D (2010)
pre niekho len klasicky boj dobra proti zlu pre ineho americka zhovadilost no u mna ma miesto pri Ironmenovi a dalsich hrdinoch z ineho svet :)
Nesvatbov (2010)
3* za film a jedna * z patriotizmu kedze som zo susedneho mesta.
Únik z Alcatrazu (2001)
odpad!to bolo asi najhoršie čo som v TV mohol vidiet. Celé zle!!!
Zataženo, občas trakaře (2009)
FL DS MDFR najlepsia hláška celého filmu. ROFL pre mňa 3*
Osadné (2009)
Sedm životů (2008)
Rychle a zběsile 2 (2003)
Iluzionista (2006)
Pokoj v duši (2009)