Asi po hodině jsem o harakiri docela začal přemýšlet, ale nakonec jsem odolal. Ze mne by byl asi houby samuraj. Je to příliš dlouhé a chvílemi nudné. Příběh prakticky o ničem. Pokud máte ale rádi japosamuraje, kteří se vztyčeným mečem řvou a mlátí se hlava nehlava, tak toto je film pro vás.
Nevím, co bylo příšernější, jestli příběh, režie, či Channing Tatum. Nicméně mám pocit, že tuhle hrůzu vařil Babica, protože se na to nedalo ani koukat, natož to pozřít.
Trapná, imbecilně gulášová Andersonova slátanina. Tady bylo vidět, že se už nemůže dočkat, až se vrhne na další natáčení RE. Jeho "ukájení" ve zpomalených záběrech nebere konce. V Afterlife jsem u nich usínal, ale že to použije v mušketýrech, tak o tom se mi nezdálo ani v nejhorších snech. Věřím, že si herci určitě užívali celé natáčení, bohužel z toho vyšla režijně tato tupost.
šmarjá, co to bylo? já na to koukal, jako na mimozemšťana v holínkách. celý film jsem jenom kroutil hlavou a přemýšlel, co z toho vlastně vyleze. vyhněte se tomuto snímku aspoň na sto honů. jedním slovem ......... průůůůser!!! ;)
Když je film bez příběhu, tak to musí chytit něčím jiným. Musí to bavit jakýmkoliv způsobem. Tady to bohužel nefungovalo (aspoň u mně). Akce tam bylo jako hrst máku, který by se vešel za nehty. Nuda a zase nuda. Vizuální stránka, herecké výkony a hudba je to jediné, za co se tu dá bojovat.
Podstata je taková, že nemusím filmy Woody Allena, když se tomu připočte nevýrazný Owen, tak co bych k tomu měl dál říct. Ano, romantické to bylo....vo tom žádná, ale převažovala nuda, jak velká Paříž dokáže být. A promiňte....komedie? zasmál jsem se jednou za celý film.
Velmi příjemné překvapení. Výborná režie, scénář a herecké výkony. Jeden z mála sportovních filmů, který stojí shlédnout. Má to myšlenku, má to srdce, má to koule, má to Pitta!!!!!!!!
Chcete si pokecat? Tak tohle je TalkWestern, jak šitý na míru. Ano, trošku přeháním ale tady opravdu létají spíše slova, než kulky. Je to takový film na dobrou noc, který nedokoukáte. Začnete totiž u něj "řezat dříví" :D
Určitě se z toho dalo vytřískat více, nebo to chtělo víc sestříhat. Třeba na účes Sama, který tu byl nemastný, neslaný. Myslím, že nejvíce mi vadilo to přeskakování v časové linii. On se v tom John asi nějak vyžívá, protože to není jeho první "časovka". Na můj vkus příliš ukecaně dlouhé a chvílemi až nudné. Závěr: slabší průměr - uvidět a zapomenout.
Velmi silný příběh, který je podpořen skvělými hereckými výkony. Vše jsem hltal jsem od začátku do konce. Přesto mi tam chyběla třešnička na dortu, něco po čem by jsem si sedl na zadek. Dále se domnívám, že filmu by slušela delší stopáž. Než jsem se nadál, tak byl konec.
Prvních asi 20 minut jsem hodně přemýšlel, jestli mám vůbec dál sledovat nudnou náctiletou surf přehlídku. Škoda, že režijně z toho šlo určitě vymáčknout více. To neustálé zdůrazňování amerického pohledu na život bylo asi moc. Každopádně se jedná o pěkné drama, které má smysl. Po herecké stránce až na Carrie, která zde dokázala, že není herečka, bylo vše na jedničku.
Takový trošku přestárlý Jason Bourne. Na můj vkus trošku dlouhé a chvílemi až nudné. Také by to chtělo lepšího režizéra a přidat pár akčních scén. Takhle je to pouze průměr.
Zatim nejlepší letošní ptákovina, kterou jsem viděl. Takhle dobře jsem se už dlouho nepobavil. Doufám, že toho má Bay v rukavu víc, aby se mohl dál ztrapňovat.
Val Kilmer by měl jít na odtučňovací kůru, nebo se za chvilku nevejde na obrazovku. Film byl celkem dobrý, ale bohužel digitální výbuchy v autech velmi nepovedené. Ray měl charisma, které mu slušelo. Znám ale více filmů s "Iry", které jsou povedenější.
Ano, je to debilita největšího kalibru a tady platí pravidlo, že se smějme cizímu neštěstí. Dobré jeto, že mají kluci nápad a smysl pro humor, což je mi blízké. To, že jsou situace, kdy jsou nechutní........no a co, všichni nejsme ze stejného těsta. Musím přiznat, že abych se nepoblil, tak jsem se musel párkrát otočit. V globálu jsem se ale dobře pobavil.
Komedie?...promiňte, ale zasmál jsem se asi 3x. Drama?....zápletka je tak směšná, že jsme se jí musel zasmát. Herecké výkony Vince a Kevina jsou tak trapné, že jsem tomu nemohl snad ani uvěřit. Proč v tomhle hrála Jennifer opravdu nechápu. Stejně tak, proč se vlastně natočil tenhle film.
13 zabijáků (2010)
Stopařův průvodce po Galaxii (2005)
Ona je to vlastně úplná kravina, ale moc hezky natočená :))
Son of No One, The (2011)
Tři mušketýři (2011)
Hledání zmizelých (2011)
Událost (TV seriál) (2010)
další nudně tuctový americký krimi seriál. už jenom to sledovat, je dílo. pytel plný nelogičností.
Bláznivá, zatracená láska (2011)
Nebýt toho americky přeslazeného konce, tak to mohla být výborná komedie. Určitě je to ale lepší průměr :)
Válka Bohů (2011)
Půlnoc v Paříži (2011)
Moneyball (2011)
Blackthorn (2011)
Dluh (2010)
50/50 (2011)
Batman vs. Red Hood (video film) (2010)
Celkem povedený animák...ale ten český dabing byl opravdu příšerný. Na tyhle věci opravdu koukat jenom v originálním znění.
Nezvratný osud 5 (2011)
Docela jsem slušně nasmál. Jako komedie to bylo průměrné, ale jako horor slabé :)
Soul Surfer (2011)
James Bond Supports International Women's Day (2011)
A on si jako někdo myslel, že se nad tím kdosi pozastaví a řekne si: "no jo, ono na tom něco bude. ke všemu, když je v tom James" ??? blbost!!!
Harry Potter a Relikvie smrti - část 2 (2011)
Nejsem fanouškem harryho a to nezměnil ani závěrečný díl relikvie. Avšak herecké výkony a veškeré efekty super :)
Máš minutu! (TV pořad) (2011)
Naprostá debilita, která ničím nezaujme. Pokud se vyskytne nesympatický soutěžící (což bývá dost často), tak je pořad nekoukatelný.
Ano, šéfe! (TV pořad) (2009)
Ten chlap je zábavný, má srdce a hlavně ví o čem mluví. Občas mám chuť sežrat to jeho jídlo přímo s obrazovky.
Neznámý (2011)
Cizinec (2010)
Dívat se znovu nebudu, protože bych dal potom hvězdy dvě.
Transformers 3 (2011)
Wrecked (2010)
Klobouk dolů před Brodym, zahrál to parádně. Bohužel tady jsme ale skončili. Konec, šmitec.
Sejmout zabijáka (2011)
Králičí nora (2010)
Ne, ze by to byl spatny film, scenar, herecke vykony..... Ale svym celkovym podanim to byla nesnesitelna nuda.
Jackass 3 (2010)
Tucker & Dale vs. Zlo (2010)
Parádní komedie u které jsem se bavil od začátku až do konce. Debilní parodie, která pobaví :)
Dilema (2011)
Světová invaze (2011)
když se nudím u Akčně Sci-Fi válečného thrilleru, tak bude asi něco špatně.....