Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (103)

plakát

Vánoční hrad (2021) 

Je pravda, že když člověk čte romantické knihy, tak je to celkem fajn. Když se ale na něco takového dívá v televizi, tak je to lehce uvalené. Chtěla jsem nějaký pohodový vánoční film a přesně to jsem dostala. Pokochala se vánoční výzdobou, krásnými pohledy na skotský hrad, a to bylo tak všechno.

plakát

Krtek a Panda (2016) (seriál) odpad!

Kouzlo původního krtečka je v tom, že se tam skoro nemluví. Všechno musí zvířátka zvládnout předvést jinak než slovně, a proto tomu rozumí i malinké děti. Z téhle ukecané, šíleně animované zhovadilosti mě bolí oči :( Naprostý souhlas s Ainy.

plakát

Buchty a klobásy (2016) 

Je to buď geniální animák nebo totální sra*ka. Nemůžu se rozhodnout, takže dávám něco mezi...

plakát

Popelka (2015) 

To bylo tak krásné! Ta kouzla, ty šaty... Chtěla bych napsat, co všechno se mi líbilo, ale bylo toho tolik, že radši nebudu psát nic. Prostě celý film byl kouzelný! Ach...

plakát

Žralokonádo (2013) (TV film) odpad!

Já bych chtěla nějak komentovat, ale prostě nemám slov :))) Buď bych dala pět nebo odpad, nakonec zvítězil rozum :)))

plakát

Kameňák 4 (2013) odpad!

Viděla jsem to omylem jedním očkem při čtení knížky, a i to bolelo, au... už nikdy víc.

plakát

Hunger Games (2012) 

A mě to bavilo. Knížku jsem nečetla a v podstatě jsem se na to podívala ze stejného důvodu jako na Twilight - tzn. abych věděla, co teď mezí mládeží frčí :)) A rozhodně se mi to líbilo mnohem víc. Film měl spoustu dobrých momentů a hlavně uměla hlavní hrdinka hrát. Začínám mít Jennifer Lawrence čím dál víc raději - a ona byla taky jeden z důvodů, proč jsem se na to dívala. Teď ještě dát víc prostoru Liamu "ten ksicht mi trochu připomíná Thora" Hemsworthovi (díky Laxiku za trefnou přezdívku) a bude to ještě o fousek lepší :)

plakát

Ledové království (2013) 

Milé, třpytivé, pohádkové, kouzelné... V letošní sněhově absenční zimě jsem si Frozen užila o to víc :))

plakát

Věk nevinnosti (1993) 

Kostýmy úžasné, pas Winony Ryder více než vosí, prostředí a kulisy nádherné, ale krapet nudný příběh a přílišnou délku nezachrání ani hvězdné obsazení.

plakát

Twilight sága: Rozbřesk - 2. část (2012) 

Nějak nechápu, proč je to rozděleno na dva díly. A jo, vlastně chápu, prachy jsou prachy. Oba filmy jsou utahané, vleklé a do dvou hodin by se daly zhustit úúúúplně v klidu. Trochu mi taky vadilo to umělohmotné bejby - copak nešlo udělat nějak přirozeněji? O Kristen Stewart, která snad už neumí pusu vůbec dovřít, se raději nebudu zmiňovat, jen řeknu, že jakmile se přeměnila na vempájrku, tak mi vadila ze všech filmů asi nejmíň. Jo a ještě něco -to byl opravdu Patizón zvolen nejvíc sexy mužem planety? Brrr....