Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (87)

plakát

Dámský gambit (2020) (seriál) 

Po dlouhé době zase kvalitní kus filmařiny, kvalitního obsazení a i trochu té politické hašteřiny. Těch 7 epizod bohatě stačilo, neni to roztaháné, ale zase ne kratké. Vše je tak akorat a i nezaujatý člověk musí uznat, že se to povedlo, i když zrovna šachy nezná, nebo nemusí. Hodnotím jen kladně a určitě doporučuji.

plakát

Joker (2019) 

To je herecký a emocionální porno co předvedl ten člověk !!

plakát

Tenkrát v Hollywoodu (2019) 

Není to pro všechny, ale kdo zná QT, tak má jasno a to nemluvím o konci filmu, to je prostě filmařina tohle !! Btw... Bréda Pitů v TOPu, na 11/10 🤣

plakát

Černobyl (2019) (seriál) 

Nemám slov !! O to vetší hrůza, že je to pravda !!

plakát

Bohemian Rhapsody (2018) 

Give him the fucking Oscar !!!! Závěrečné Live Aid vyrazilo dech !!

plakát

Deadpool 2 (2018) 

TOP STROP..... Netusil jsem jak kurevsky zabavny to dokaze byt a zaroven to neztrati na serioznosti... palec hore 10/10...!!!

plakát

Tvář vody (2017) 

Ja vystoupim z řady a po dlouhé době budu souhlasit a Akademiky, kteří rozhodují o udílení zlaté sošky..... nejsem žádný cíťa apod., ale toto se mi dostalo pod kůži tou skvělou ponurou atmosferou, skoro se tam nemluví, ale stejně je to jako bych slyšel každé slovo co si znakově povídají... sám osobě mám rád postavu tohoto “Aquamena”, hlavně v seriích o Hellboyovi, takže pro mne to byla podívaná a přišlo mi to straše dobře natočené... když se podívám na niže uvedené procenta a hodnocení, tak jsem opravdu asi jiný, ale ani trošku mi ti nevadí..

plakát

Gangy z Birminghamu (2013) (seriál) 

Tak dlouho jsem cěkal, tak dlouho ! “By the order of the fu****g Peaky Blinders” se na to každý povinně podívá... mistrovské dílo ve všech ohledech... chvilkove role Toma Hardyho tomu dávají tu 5 a půl hvězdičku...

Ovládací panel
6 bodů