Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Pohádka
  • Rodinný
  • Dobrodružný

Recenze (77)

plakát

Jamamba (1985) (TV film) 

Pohádka, ačkoli studiová, tak je pěkná... Má náboj, má děj a je i děsivá.

plakát

Malý velký hokejista (1982) 

Ve filmu zazní písničky od Lenky Filipové - Milion průběhů a od Jany Robbové - Já ráda spím.

plakát

Zlatá maska (2020) (pořad) odpad!

Nepochopitelné, nelogické, barevně přeplácané jako na nějaké Vietnamské show s blikátky. Neprofesionální až amatérské, někdy až dětsky infantilní. Uf, co k tomu víc dodat? Tohle se fakt nepovedlo.

plakát

Stalingrad (2013) odpad!

Takovou slátaninu člověk jen tak nevidí. Děj úplně o ničem, neustále hraje na city, jak ruský voják z posledních sil bránil svoji zemi a bil ty fašisty. Je to filmařský odpad.

plakát

Top Gun: Maverick (2022) 

Ale jo, není to nejhorší. Asi nejpůsobivější jsou scény za letu, které jsou propracovanější a věrohodnější než v prvním filmu. Dějově celkem nic moc, jak už je u amerických filmů zvykem.

plakát

Iveta (2022) (seriál) 

Není to úplně špatné, ale ten Vojta Vodochodský toho Petra Sepéšiho někdy moc přehrává a hlavně ten jeho "zpěv" je totálně falešný až hrůza, to se nedá vůbec poslouchat. Anna Fialová docela slušně zpívá, což jsem nečekal (jo, ten zadek má větší, ale je to opravdu na škodu?). A ten Ondřej Brzobohatý je jako by Štaidlovi z oka vypadl... i chováním.

plakát

Michal David - žít tak, jak se má (2021) (TV film) 

Je to takové onanování Michala Davida s jeho panděrem a kozíma nohama, co všechno dokázal a jak je bohatý a co všechno má a jak mu všichni ubližovali. Myslím, že se měl více zaměřit na vývoj své tvorby a svoji kariéru. Dokument je jistě zajímavý, ale trochu moc vychloubačný. Něco zamlčuje, něco přeceňuje a něco i zkresluje. Bohužel je smutné slyšet, že udělá cokoli a komukoli, když za to bude honirář (honorář). Když se umělec montuje do politiky je to chyba a hraním na meetincích politických stran se dehonestuje sám. Jinak je dobře, že má pozitivní energii a užívá si života, to je samozřejmě sympatické. Budiž mu přáno.