Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Animovaný

Oblíbení herci (10)

Leonardo DiCaprio

Už je to dlouho co Lea nepovažuji za herce "hezounka", ale za Pana Herce. Nicméně největší dojem na mě udělal jako Ernie Grape v geniálním snímku What\'s eating Gilbert Grape, tento výkon asi těžko překoná. Avšak jeho Frank Abagnale nebo Howard Hughes jsou také skvostní, nepočítaje jeho poslední drsňácké role, které mu také sedí.

Christian Bale

Poprvé jsem si ho všimnul v Mandolíně, kde hrál vedlejší roli partyzána, pak mě ohromil jako vrchní požárník Quinn v Království ohně, kde zpodobnil hrdinu bojujícího s draky, já mu to prostě tak věřil, že jsem málem i na ty draky uvěřil. No a jako pomatený nespavec Trevor Reznik si mě nadobro získal a od té doby mě ztvárněním svých hrdinů jen těší.

James McAvoy

Hodně mi tento skotík dal jako Rory O\'Shea, který uvnitř tančil, to pro mě byl skutečně hodně silný zážitek. No a jeho gambler Johnny / Max v kouzelné Penelope ve mě probudil někdejšího romantika...

Emile Hirsch

Můj hrdina Chris McCandless dostal ve skvostném snímku Into the wild podobu právě Hirsche a já jsem maximálně spokojen, to mluví za vše.

Nicolas Cage

Ve své době byl mým skutečným hrdinou, a na to se snažím nezapomenout.