Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (978)

plakát

Ábelův černý pes (2006) (studentský film) 

Tohle je tak neskutečná blbost až je to vlastně úžasné. Opravdu zajímavá zápletka, neuvěřitelně stupidní příběh s ukázkou dokonalé lži a vynikajícím Pavlem Liškou.

plakát

Absolutní moc (1997) 

V hlavní roli Clint Eastwood, režie Clint Eastwood... dále hrají: Clint Eastwood zepředu, Clint Eastwood z pravé strany, Clint Eastwood z levé strany, Clint Eastwood zezadu, Clint Eastwood v myšlenkách ostatních. Sakra, opravdu je tu pře-Eastwoodováno.

plakát

Absolvent (1967) 

Naivní, zamilovaný a bláznivý film, který vystihl svou dobu. Skvělá hudba dua Simon a Garfunkel.

plakát

AC/DC: Live at River Plate (2011) (koncert) 

2000 hodnocení a jsem zatraceně rád, že jsem jej mohl dát tomuhle geniálnímu koncertu. Argentina je pro takovéto kapely zemí zaslíbenou, nádhera!

plakát

Agenti dementi (2003) 

Opět děkuji Filmu+ za ukázku toho, jak film nemá vypadat.

plakát

Agenti nula nula (2004) 

Já vím, jsem barbar, ale když mě tahle dvojka občas přišla vtipná...

plakát

Agent WC 40 (1996) 

Tady ale Leslie Nilsen šlápl vedle. Trochu pod jeho úroveň podle mého názoru, ale co, zasmějete se i u tohohle snímku :)

plakát

Ajťáci (2006) (seriál) 

Made in Britain! "Co tam máte za systém?" "Visty!" "Visty? My tu umřeme!"

plakát

Alenka v říši divů (2010) 

Alenka v říši divů není typický Tim Burton. Jestli jdete jen na něj, tak budete zklamaní. Není to ani typická pohádková Alenka. Je to ale však velmi zdrařilá pohádka a hlavně skvělá zábava zejména u scén se skvělou Helenou Bonham Carterovou, která byla z hereckého ansámblu nejlepší. Depp opět nezklamal, ale asi jsem čekal, že bude trochu víc šílený. Celkově mě mrzí, že ve filmu nebyla typická Burtonova atmosféra, ale na druhou stranu se mi líbili pasáže, u kterých bych to nečekal. Závěrečné titulky pak byly taktéž velmi dobré. Takže spíše pozitivní zážitek podpořený v trochu zbytečném 3D (imax).