Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Pohádka

Recenze (390)

plakát

A Flying Jatt (2016) 

Naprosto dokonalé! Po dlouhé době úžasný masala film, vtipný, po digi stránce dokonalý, náboženská a eko propagace tak akorát, akce vyvedená do nejmenších detailů, drama také super, jen mi trochu na nervi lezla jeho máma a ta romantická linka mi přišla ne úplně dotažená, ale to neva protože o tom to nebylo. A Tiger byl zase naprosto kouzelnej . Právě jsem to dokoukala a jsem plná pozitivních dojmů, proto je ten komentář tak sluníčkovej :D.

plakát

Alenka v říši divů (2010) 

70% něco málo tomu chybělo, nevím co ale nebylo to tam, ale pohádka to není špatná.

plakát

Alex a Emma (2003) 

je to nuda, k uzoufání, ovšem u těch knižních částí se opravdu pobavíte...

plakát

Amazing Spider-Man (2012) 

Spider-mana mám ráda, nový Parker je bezva, teta konečtě vypadá jak teta a né jak praprababička, strýček je pořád takový pohádkový dědeček, záporák je nasraná ještěrka, Osborne umírá a kapitán městské policie je nasranej na Spidiho jen pro to, aby mu mohl na konci promluvit do duše. Jo a taky tam jsou triky a to dobrý a pavučiny jsou stejně jak v comixu syntetický( protože, řekněme si to upřímně, kdyby byli přírodního původu, tak by Parkerovy snovací bradavky asi těžko vyrostli na zápěstí) Takže s filmem jsem velmi spokojená. Jen ta Gwen mi nějak nesedla, Emmu mám ráda, ale né s divnou blonďatou parukou. Jediné možné vysvětlení, pro divnost a nezajmavost této postavy je pouze to, že si tvůrci vzali jako inspiraci Hentay školačku, kterou zbavili v rámci zpřístupnění pro děti veškeré sexuality, ale na oplátku jí nedali nic a tak vznikla docela nudná Gwen, která veškeré cílové skupině připomene ty nesnesitelný, strašně "chytrý" holky, s kterýma musí sedět za trest v lavici jen proto, že si s kamarádem říkali sprostý vtipy.

plakát

Američtí bohové - Série 3 (2021) (série) 

Tak to jsem nečekala. Poté, co jsem skoro až protrpěla druhou serii jsem si ani nebyla jistá, jestli se chci do třetí pouštět... Ovšem i přes nesmyslné natahování (oproti knížce, která má (stejně jak Hobit) jeden díl) a několik přidajích dějových linek z nichž některé jsou roztáhlé i na několik dílů a pro děj jsou naprosto zbytečné, mě tato serie bavila za všech tří asi nejvíc a neskutečně jsem si užila Technokluka :). A konečně mi došlo, kdo je ve skutečnosti pan World (knihu jsem četla hoodně dávno, tak nevim jak moc se tento detail od knihy liší nebo ne a jestli si to pamatuji- tuším zprávně). Pevně doufám, že čtvrtá serie bude stejně dobrá a už bude poslední! (přeci jen, to co se stalo na konci serie, se děje cca 50 stránek před koncem knihy, ne?... i když Gods omens má taky jen jednu knihu, kterou zvldánou odvyprávět během první serie a Prime připravuje 2. serii)

plakát

Amerika hledá topmodelku (2003) (pořad) 

Dávám čtyři hvězdičky a vůbec se za to nestydím. Mně totiž baví Tyra. Baví mně jak se z těch příšerek stávají modelky, jak je fotí a jak je malují. Baví mně tahla malá sonda do modelingu. Ty blbosti okolo, jak se hádají a řeší vztahy mezi sebou navzájem sice moc nemusím, ale i to k tomu patří...

plakát

Andělé a panny (2007) 

Líbilo se mi to, nepovím vám proč, ale líbilo.

plakát

Angu Vaikuntapurathu (2020) 

Chystala jsem se na to dlouho. Tak dlouho, až jsem omylem zhlídla Hindi remake. Jak z tak dobrýho filmu mohli udělat takovou sr.ačku? Toto má vše, akci, dobrou muziku a pžíjemný humor. Remake má jen ty písně a hodně trapný humor (a polovinu choreografie akčních scén, i když odfláklou), protože vlastně vynechali vše, co tento film dělá dobré.

plakát

Anna Karenina (2012) 

Dobře, dějově je to vážně divný a jsem ráda, že to v rámci povinné četby bylo jen volitelné, ale vizuálně je to naprosto úžasně zpracované!!!

plakát

Arizona Dream (1993) 

Tento film ve mě zanechal dojem i přes to, žem jej budu muset zhlédnout ještě jednou