Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Western

Recenze (79)

plakát

1883 (2021) (seriál) 

Velmi kvalitni snimek z Westernoveho zanru. Znacne od podlahy a realne zobrazena cesta za vysnenym snem osadniku do Oregonu. 4 hvezdy davam kvuli zdlouhavym "moudrum" a myslenkam hlavni postavy a take kvuli vsudypritomne korektnosti (postavy, ktere by v realu tezko byli v danem prostredi). Ale to uz je bohuzel dnesni kanka na snimcich hlavne z USA, kde jsou normy na obsazenost hercu..

plakát

Kladivo (2010) 

Myslim, ze z tohoto tematu slo udelat mnohem vic a udelat to vice verohodne - uz jen to zapaseni bylo natocene hodne amatersky. Kazdopadne celkove pribeh vymysleny dobre, ale jakoby nedokonceny uplne..myslim, ze Matt Hamill by si to zaslouzil, obrovsky respekt k tomu co i s takovym handicapem dokazal a dokazuje..

plakát

Opustit Las Vegas (1995) 

Asi bych se zeptal proc se takovy film toci, deprese, prusery vse ostatni zpusobene chlastem, za ktery si muze clovek sam. Rekl bych jeho vec, at si tak zije, kdyz chce, ale za tim chlastem je nejaky duvod, ktery ho nejspis k tomu vsemu dohnal. Bohuzel mi to pripomina jednoho kamarada, ktery do toho podobne spadl a cesta zpet moc snadna neni, pokud vubec nejaka je. Nick Cage postavu zahral brutalne presvedcive, toho kamarada mi hodne pripominala, zmeny nalad, vybuchy vzteku, radosti, atd..proste ztracena existence. Klobouk dolu zatu roli..zato davam 4*, mozna i proto, ze mam rad atmosferu Las Vegas..

plakát

Escobar (2017) 

Film dobre natoceny, sestrihany, dle jedne z Pablovo milenek. Bohuzel kratky cas nato vykreslit cely pribeh tohoto velkeho karteloveho bosse, ale hlavni melniky ve filmu jsou. Bardem skvele zahral a v kombinaci s Penelope to melo smrnc.

plakát

Kartelová válka (2010) 

beckovy, mozna i ceckovy akcni filmek..jedine co stoji za vyzvednuti jsou pekna auta a herecky, jinak bezduchy dej, neprosto bez jakychkoliv prekvapeni..v ramci kartelu a narcos jsou urcite lepsi filmy (Escobar, atd.) nebo serialy (Narcos, Gomorra)

plakát

Případ Kettering (2016) (seriál) 

Musim rict, ze kdyz jsem zhlednul posledni dil tak trochu lituju, ze jsem u toho stravil 8h casu..naprosto konec o nicem, clovek si vse muze jen domyslet. Jedine zaco davat jednu hvezdu je misto deje, krasna priroda a mistni "rednecks" atmosfera. Take mi prijde, ze je vse moc az v moc mystickem duchu, kde se clovek trochu ztraci v realite a fantasmach..no jsou lepsi serialy u kterych se vyplati sedet 8h..

plakát

Noční jízda (2013) 

Vyborny drama a hodne zajimave vypracovana "One man show". Musim rict, ze nad hodne myslenkama filmu se clovek muze slusne zamyslet a uvedomit si svuj zivot..jak se vse muze menit behem okamziku, jednoho kroku vedle..pokud ma clovek nejake to svedomi nebo duvod se tim zabyvat..

plakát

Zmizelá (2014) 

Velke zklamani. Musim rict, ze jsem cekal o hodne vice, jeste pote co jsem videl Divku ve vlaku, o ktere se mluvilo jako o slabsim odvaru Zmizele. pritom musim rict, ze kdyz oba filmy porovnam, o dost vic se mi libila Divka ve vlaku, do konce filmu to bylo napinave s necekanym koncem. Zatimco u Zmizele uz v pulce filmu vite co se deje a konec konci tak jak to nemam rad, neurcite, necha divaka si udelat vlastni zaver..to si pak rikam, proc vlastne tri hodiny natem film koukam, to je ztrata casu. Vyzvednout musim pouze hlavni herecku Rosemund Pike, ktera hrala brilantne, ovem Ben Afflek velke zklamani..

plakát

Pustina (2016) (seriál) 

Velmi kvalitne natocena temna detektivka ve stylu norske mrazivosti, ktera je umocnena prostredim, kde se cely dej odehrava. Napinavy pribeh az do konce, ktery je trochu slabsi, cekal jsem nejakou poradnou akci a zakonceni s tim lumpem, ale i tak dobre. Jarda Dusek hraje excelentne, ze skoro bych veril, ze nemocny je:)..Strih udelany kvalitne, kamera neni spatna, co dodat, asi jeden z nejlepsich, mozna nejlepsi serial ceske produkce za x let. Takovych serialu jen vic a vic prosim.

Ovládací panel
1 bod