Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Sci-Fi

Recenze (76)

plakát

Dej mi své jméno (2017) 

A poslednimi paprsky letniho slunce skoncila jedna etapa meho zivota a ta dalsi mohla zacit. Zwischen immer und nie!

plakát

Žena v černém (2012) 

Zážitek byl dostatečně spooky. Anglie 19. století ponuré a tajemné atmosféře dodává ten správný říz. Talentovaný Daniel Radcliffe mi pro roli tatínka sice přišel dost mladý, ale jeho výkon mě příjemně překvapil a zároveň uspokojivě přesvědčil. Jen samotný závěr byl moc rychlý a ne úplně domyšlený. Přišlo mi, jako kdyby scénáristům došla inspirace a přitom potřebovali film zakončit stylem "nepřekvapí, ale neurazí". Škoda, že já jsem rychlým závěrečným sledem trochu uražený byl. Proto 3 a 1/2 *.

plakát

Tajemství nesmrtelných (2002) 

Má romantická duše sice pookřála, ale přesto jsem hledal nějakou hlubší myšlenku. Jednoduše cítím, že šel námět gruntovat pěkně od podlahy a dalo se z něj vytřískat mnohem víc. Co se dá dělat. Snad někdy příště.

plakát

Footloose: Tanec zakázán (2011) 

Upřímně mám tenhle druh filmu celkem rád. Často přehlížím, jak "klišovité" jsou scénky, předvídatelný příběh a mnohdy i slabé výkony herců. Ale pokud máte přesně tuto charakteristiku zabalenou do téměř 2 hodin dlouhé stopáže a navíc bez pořádných tanečních vystoupení, tak v tomhle případě, vážení, se i mně protáčejí panenky.

plakát

Tanec s vášní: Rozbal to! (2008) 

Je těžké hodnotit negativně něco, čemu jste se několik let věnovali a je to vaše vášeň a tou zůstane po celý život. I když je děj předvídatelný, repliky tolikrát ohrané, tak ta taneční vystoupení.. ta mě holt nikdy neomrzí a ta za ty 3* prostě stojí!

plakát

Hra o trůny (2011) (seriál) 

Hru o trůny jsem stihl zhlédnout během 16ti hodin. A jsem rád, že už je konec. Díky tomu budu mít čas normálně žít, a to přesně do 1.4., kdy vychází první díl druhé série :D

plakát

Most do země Terabithia (2007) 

Nádhera. Právě jsem byl součástí palety představivosti, nadšení, optimismu a emocí. Byl jsem vtažen do kouzelného světa království Terabithie a jen velice nerad se vracím k normálnímu bytí. Ale díky Leslie a Jessovi a jejich pozitivnímu pohledu na svět si říkám: „Vylez už sakra z toho pokoje, jdi ven a žij, protože život za to stojí!"

plakát

Královna Alžběta: Zlatý věk (2007) 

Cate mi opět potvrdila, jak je skvělá herečka a že skutečně v současnosti patřím k těm úplně nejlepším. Jakým způsobem dokázala ztvárnit Alžbětu je neuvěřitelné. Její hlas, její gesta, její postoj, celý dojem její osobnosti na mě působil nepředstavitelně autoritativním dojmem. Ale navenek tvrdě vypadající královna to měla velice obtížné a pod tou slupkou nepřístupnosti a stoicismu se schovávala nejenom silná panovnice, ale i obyčejná křehká žena čekající na svůj polibek.

plakát

Vetřelci (1986) 

První člověk, a to Jurij Alexejevič Gagarin, se dostal do vesmíru v roce 1961. V roce 1962 se John Glenn stal prvním Američanem, který obletěl zeměkouli. Takže před natočením Aliens už Amíci operovali ve vesmíru nějakých 24 let. Proto mi přijde, že tvůrci Vetřelců měli dost času zjistit, jak fungují nějaké základní principy ve vesmíru. A ať mi nikdo netvrdí, že James Cameron nevěděl, že kdyby se ve skutečné lodi otevřela takováhle obrovská komora, že by to tu loď absolutně zničilo? A že by Ripley rozhodně nedokázala z té komory ???vylézt po žebříku??? Tahle nelogičnost mi prostě vadí a ne, nedokážu ji prominout.