Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Sci-Fi

Recenze (3)

plakát

Jezero (1999) 

Viděno mnohokrát. Více komedie než horor, ale zase s výbornou atmoškou mainskejch lesů, asi jakoby King napsal animal horor a měl při tom hodně rozvernou náladu. Postavy naprostý sympaťáci včetně toho krokodýla (nebo je to aligátor? sorry Davide Attenboroughu) a NESKUTEČNÁ scénka kdy Oliver Platt vypráví svůj sen...prostě totální náladu zvedající pecka a přírůstek do mnou milovanýho a nepříliš početnýho žánru "pohodovej horor" podobně jako svýho času Critters, Poltergeist nebo Arachnofobia.

plakát

Zatím spolu, zatím živi (2010) 

Nijak katastastrofální akční blbina, nicméně z Cruise jsem měl celou dobu pocit že je psychouš a že snad tu Cameron zkusí nějak nehezky sejmout a to že mam na události z filmu podobně mlhavý vzpomínky jako ustřední dvojce po aplikaci špiónskejch oblbováků taky nesvědčí o bůhví jaký parádě.

plakát

Opičí král (2023) 

Škoda že to není přímo Cesta Na Západ v parodičtějším duchu. Tady sledujeme spíš začátek opičákovy "kariéry" ve volnějším výkladu. Hlavní postava má být asi takovej ten sígr, kterýho máte rádi a na konci dojde nápravy ale chtělo to trošku ubrat na namachrovanosti díky který je opičák místama kapku nesympatickej. No a metalový kytary a dusot dvojšlapky mi do příběhu ze starověký Číny taky dvakrát nesedly. Na druhou stranu animace je povedená a nemálo fórů a hlášek taky stojí za zmínku. Já jako fanda osmdesátkovýho bizáru co u nás kdysi běžel jsem tedy malinko zklamanej a nová Kung-fu Panda to taky určitě není, ale bejt dítě (pro který to primárně taky je), tak to bez problémů zbaštim. Co je ale neodpustitelně hnusný, je ten titulní song, něco takhle debilního jsem neslyšel hodně dlouho a za tohle by měl fakt někdo sedět 500 let v Budhově pěsti.