- Liam Neeson (znáte z Taken(96 hodin)) v roli doktora, jenž po autohavárii ztratí paměť. A když jde po tom, co si vlastně pamatuje zjišťuje, že on není on. Avšak zde jde o trochu víc než si sám myslí. Někdo mu ukradl identitu a chce jí zneužít k nezmámím účelům a nechtějí mu sebrat pouze identitu, ale i jeho život, doslovně. Ale on se jen tak nedá je to totiž Liam Neeson a s jeho vlastní irskou zuřivostí po nich půjde.
Skvělá akčně komediální jízda. Seth Rogen a Jay Chou jsou skvělí parťáci a funguje mezi nima parťácká chemie. Do toho ještě stále půvabná Cameron Diaz, která si nechá dělat narážky na svůj věk a Christoph Waltz jako podivný gangster, který trpí nedostatkem image. Skvělé nápady, příjemná hudba a pocelou dobu má ústa od ucha k uchu!
Agent [i]FBI[/i] se vrací z roční psychologické rekonvalescence, na které byl kvůli zásahu do hlavy. Detektiv je přidělen k nové nové jednotce [i]FBI[/i] [b]OSCU[/b], jenž má být elitní jednotkou, která řeší zapeklité případy a zachraňuje životy. Ale detektiv má problémy se svojí psychikou a je neschopný řídit se zdravým rozumem a zákony. Naštěstí se ho snaží krotit jeho nový parťák. Společnými silami se snaží jít po patách zločinců.
Animovaný seriál Black Panther má za úkol představit hrdinu a dát nám během šesti epizod jasnou odpověď na otázku "Kdo je Black Panther". Představuje jeho život, historii a postavení v Africe, jeho nejbližší známé a poddané a základní padouchy.
Lex Luthor začíná Supermana nenávidět čím dál tím víc. Kvůli jeho hrdinství a stoupající popularitě. Proto se rozhodne pro nebezpečné spojenectví se zločincem Brainiakem, jenž je zároveň vysoce výkoný počítač. Za použití moderních zbraní a speciálního minerálu Kryptonitu z dalekého kosmu se pokusí porazit "Muže z ocele" - Supermana.
Batman nalezne záhadnou dospívající dívku, jenž je vodítko k Supermanovi a zároveň má stejně jako Superman nadlidské síly. Dívku ale objeví Darseid temný lord z Apokalypsy a hodlá jí zneužít ve svůj prospěch. Batman a Superman musí opět spojit síly.
Knižní sérii jsem četl a byl jsem z ní tenkárt enormně nadšen v mých 13-14 letech. A dodnes si tuto knižní sérii velice považuji a na film jsem se těšil (mluvilo se o něm již když jsem sérii četl). Film mě zklamal a potěšil zároveň. Potěšil tím že tak nějak dodržel věci z knih a dobrými herci (kteří se však povětšinou na dané role nehodí) a nepotěšil asi celým schématem výběrem herců, scénářem, režií, hudbou a zkrácení z 5 knih na jeden film. Holt jsem od toho za ty léta čekal mnohem více. ŠKODA!
"Je to kulervoucí!"ČSFD, Marek Opluštil. To by mělo být napsáno na zadní části obalu filmu. Protože je tomu skutečně tak. Mel Gibson ve své nejdrsnější roli a to už je co říct protože tenhle herec už pár šílenců, maniaků a drsňáků hrál. Porter - jméno hlavní postavy, jenom tak z hlavy nevyženu a rozhodně bych mu nechtěl dlužit ani cent. Protože u tohohle chlápka platí pořekadlo že by si za dolar nechal vrtat koleno, ikdyž jenom napůl. Jenom v případě že by ty prachy původně patřili jemu, neboť v tom případě by si klidně nechal rozmlátit hlavu a kladivem rozdrtit prsty u nohou kladivem. Když tomuhle chlápkoj něco dlužíte buď mu to hodně rychle vraťte nebo se připravte na to, že z vás nechá vypotit všechnu vaší krev za každej cent co mu dlužíte. Tenhle film je prostě božskej!
V kratkosti.Gipson skvelej porad ve forme,ikyz se na nem uz podepisuje stari,ale na herectvi to nic nemeni.Od Campbella se po senzacnim Casinu Royale cekalo hodne,svoje si odvedl skvele,jedinej zadrhel byl ve scenari je malo dinamickej a snazi se byt moc chytrej.No nic mohlo to byt horsi a taky by bylo bez Gipsona a Campbella. Nejhlavnejsi je ze je zpatky Mel.
Anthonyho rodina provozuje malou italskou restauraci v Londýně. Když jeho přítel z dětství, při podezřelé nehodě náhle zemře. Anthony zdědí vinici, v Itálii ve vesnici v Sant'Angelo kde vyrůstal. Je překvapen tím, jakou velkou sumu peněz, mu nabídla veleznámá Italská vinařská společnost "Znalci vína" za tak malou vinici. Anthony se rozhodne odjet přímo do Sant'Angelo, aby zjistil podrobnosti proč přítel umřel a proč vinici společnost tak moc chce. Antony se brzy zjistí, že se zapletl do něčeho čemu nerozumí a rozhodne se odejít, ale ... už nemůže.
Nevidím v tomto pořadu žádnou informační hodnotu. A to jsem si nedávno vzpoměl že vlastně není žádnej pořad o filmech, když zmizel strašněj kinobox. Kinobox byl až moc crazy, ale tohle je zase moc suchý. A hlavně v oboch případech jsou strašný moderátoři. Ta ženská je tak nesimpatická, až je to hrozný. A vůbec celé to schéma pořadu je špatně vymyšlené. Film by si zasloužil něco mnohem lepšího a na úrovni.
Ze začátku mi vadilo moc velké "kopírování" 300, ale myslím že po čase se dá na to zvyknout. Sice občas se člověk až usmívá, když vidí že okopírovali i určité scény a nebo že využívá i někdy zbytečně zpomalovačky. Ale rozhodně stojí za zkouknutí.
Tento krátkometrážní film odehrávající se v budoucnosti pojednává o posádce vesmírné lodi, jež narazí při svých cestách na neznámý komplex. Rozhodnou se jej prozkoumat, avšak brzy doplatí na svojí zvědavost a narazí na něco, co nečekali. Za svojí zvědavost možná zaplatí i životem. XENOGENESIS se stal úplně prvním filmem Jamese Camerona.
Mortal Kombat: Legacy (TV seriál) (2011)
Webseriál Mortal Kombat: Legacy byl vytvořen jako reklama pro chystanou stejnojmennou hru. Seriál nás v devíti dílech seznámí s hlavními hrdiny Mortal Kombat universa. Seriál je prequel a jeho příběh se odehrává před všemi filmy a hrami. Seriál režíruje Kevin Tancharoen, který se také podílí na scénáři a produkci. Původně vznikl pouze krátkometrážní film Mortal Kombat – Rebirth, který měl ukázat, že Kevin Tancharoen a jeho tým zvládnou i celovečerní film. S tímto filmem obíhal studia a internetové publikum z něj bylo nadšeno.
Grindhouse: Don't (2007)
DON'T!
Neznámý (2011)
Zelený sršeň (2011)
Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál) (2010)
Nový seriál z produkce studia HBO. Pod patronátem Terence Wintera, scenáristy a producenta Rodina Sopránů. Příběh se odehrává v Americe ve 20. letech 20. století, v době prohibice a rozsáhlé kriminální činnosti. Hlavní postava Nucky Thompson, jehož ztvárňuje hvězda Steve Buscemi, je obchodník, politik a gangster v jedné osobě a vládne Atlantic City. Seriál vychází z nového bestselleru Boardwalk Empire: The Birth, High Times and Corruption of Atlantic City od Nelsona Johnsona. Režie prvního dílu se ujal držitel Oskara Martin Scorsese, který je zároveň jedním z producentů seriálu.
Cape Wrath (TV seriál) (2007)
Cape Wrath je britský drama seriál, jenž se zaměřuje na rodinu jenž se snaží uniknout minulosti a čelí nejisté budoucnosti. Příběh začíná když rodina Broganových vstoupí do programu ochrany svědků. Jsou přesunuti na venkov Meadowlands, který je bez kriminality, kde může rodina začít nový život. Avšak brzy si uvědomí, že není tak snadné uniknout minulosti. Nastává kolotoč paranoie a psychologických intrik a nečekané situace čekají za každým rohem.
Archer (TV seriál) (2009)
James Bond, není jediným agentem pod sluncem, dalším takovým bojovníkem je Sterling Archer. Atraktivní agent slavné tajné služby ISIS. Avšak Archer není jen tak obyčejným agentem, místo toho aby neustále zachraňoval svět před zničením, raději utrácí většinu prostředků, z konta přidělené k čerpat při plnění misí, za alkohol, stylové oblečení a hlavně za luxusní lehké děvy. A vše mu prochází jenom díky tomu že jeho matka je šéfkou celé tajné organizace ISIS. Připravte se na skvělý animovaný seriál, který rozhodně není pro děti, stylizovaný do 60.lét, černý humor téměř bez zábran, vtipné a brilantní.
Hvězdné hádky (TV seriál) (2004)
V nekonečném vesmírem se ve vesmírné lodi plaví podivná posádka. Tvořená bizarníma stvořeními. Jenž nemá o trable nouzi, všude na ně čekají nástrahy. A jsou neustále pronásledovány nepřátelskými klauny. Prozkoumejte s nimi tajemství vesmíru a pokochejte se krásami neuvěřitelně sexy Šestky. Připravte se na animovaný scifi seriál plný vtipu a nadsázky, parodického humoru dost často nevybíravého, drsného a politicky i nábožensky nekorektního.
Dotek zla (TV seriál) (2004)
Louie (TV seriál) (2010)
Serial vystihtke veta - Ja jsem normalni, ale vsichni ostatni jsou uplní idioti. Prozatim 4* uvidime jak to bude dal.
Black Panther (TV seriál) (2009)
Superman: Brainiac Attacks (video film) (2006)
Batman vs. Red Hood (video film) (2010)
Batman čelí novému protivníkovi, záhadnému Red Hoodovi. Jenž není tak úplně jeho protivníkem, odvádí práci za Batmana loví zločince, ale na rozdíl od "Temného rytíře" se neřídí žádným kodexem cti a místo toho, aby je chytil a přenechal policii je okamžitě nemilosrdně likviduje. Proto je Red Hood zločinec, kterého Batman musí dopadnout. Ale jakoby znal každý jeho krok dopředu. Nejtěžší zkouška přijde ve chvíli, kdy se na scéně objeví Joker a začne si s oběma protagonisty zahrávat.
Superman/Batman: Apokalypsa (video film) (2010)
Tohle je Sparta! (2008)
odpad!Tohle je sračk*! Děs běs, humus, kdyby se tam, alespoň Carmen Electra svlíkla, to bych dal alespoň 1*. :-D Ale takhle... odpad!
Na tuhle nemám (2010)
I just love good endings!
Mládí v hajzlu (2009)
Kick-Ass (2010)
Tak to byl Kick-Ass! - Nářez!
Mr. GS (TV pořad) (2008)
Baví mě to mnohem více než Uvolněte se prosím. GS je rozhodně zábavnější než Kraus ten mě příjde extrémně nepříjemný.
Odplata (1999)
"Je to kulervoucí!" ČSFD, Marek Opluštil. To by mělo být napsáno na zadní části obalu filmu. Protože je tomu skutečně tak. Mel Gibson ve své nejdrsnější roli a to už je co říct protože tenhle herec už pár šílenců, maniaků a drsňáků hrál. Porter - jméno hlavní postavy, jenom tak z hlavy nevyženu a rozhodně bych mu nechtěl dlužit ani cent. Protože u tohohle chlápka platí pořekadlo že by si za dolar nechal vrtat koleno, ikdyž jenom napůl. Jenom v případě že by ty prachy původně patřili jemu, neboť v tom případě by si klidně nechal rozmlátit hlavu a kladivem rozdrtit prsty u nohou kladivem. Když tomuhle chlápkoj něco dlužíte buď mu to hodně rychle vraťte nebo se připravte na to, že z vás nechá vypotit všechnu vaší krev za každej cent co mu dlužíte. Tenhle film je prostě božskej!
Na hraně temnoty (2010)
Holy Money (2009)
Film 2010 (TV pořad) (2010)
Spartakus: Krev a písek (TV seriál) (2010)
Adventures of Captain Marvel (TV seriál) (1941)
Adventures of Captain Marvel je prvním převedením komiksu do filmové podoby.
Dünyayı Kurtaran Adam (1982)
Nemůžu se rozhodnout jestli je to uplná kravina nebo geniální dilo. Ale spíše to druhé.
Spirit (2008)
Hrozná pí*ovina, opravdu, ani jsem ten film nemohl dokoukat. A to se mi jen tak nestává, i na sebevětší kravině vidím něco pěknýho. Ale tohle na mě bylo opravdu moc. Jediná hvězdička a to jenom za to že dotáhnul vizualizaci ze Sin City k dokonalosti.
Xenogenesis (1978)
Komici (2009)
Přes počáteční stupiditu se to vyšplhalo na 4*. Skvělý Apatow.
Avatar (2009)
WOW! .... Mimoichodem je to můj 1500 ohodnocený film.