Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Drama
  • Animovaný

Recenze (113)

plakát

Mimořádná událost (2022) 

Pobavilo. Velmi. Nejvíc běžící pan Kopta. A moc oceňuji postranní dějové narážky na dění v reálném světě.

plakát

Večírek (2021) 

I cesta může být cíl...ale dost kostrbatý...

plakát

Hawkeye (2021) (seriál) 

To je trefa! Do černého! Super vánoční chlebíček (chtěl jsem napsat jednohubka, ale je šestidílná série ještě jednohubkou?) Podle mého se zřejmě jedná o nejlepší "marvel seriál".

plakát

Sváteční rande (2020) 

Emma je miláček a v čase vánočním se tento film velmi hodí.

plakát

3% (2016) (seriál) 

První série je skvělá. Sledovat PROCES mě strašně baví. Pravdou je, že druhá, třetí a čtvrtá série je o poznání horší, nebo mě aspoň méně baví. Ale vydržím. Stojí to za to. Viděno s anglickým dabingem, brazilština mě nemile překvapila.

plakát

Teorie tygra (2016) 

Víc takovych ceskych filmu, prosim!

plakát

The Orville (2017) (seriál) 

Díky za každé hezké sci-fi. Jen nevím úplně přesně, kam tohle dílo zařadit. Je to sci-fi parodie? Sci-fi komedie? Sci-fi drama? Nevím, ale neřeším to a dobře se u příběhů hvězdné lodi Orvill bavím.

plakát

2Bobule (2009) 

Co se to stalo od prvního dílu? Kde je ta romantika a poetika moravského venkova? Kde se ztratil ten hezký vztah mezi Voříškovou a Hádkem? Lipský ještě otravnější než v prvním díle, Táborský na pár facek, Korna raději nehodnotím...Velké zklamání po prvním díle.

plakát

Bobule (2008) 

Hádkovi a Voříškové to jiskření prostě věřím :) Film má příjemnou atmosféru, kterou dokresluje hudba R. Krajča, která se prostě dobře poslouchá. Kdyby vyhodili z filmu pana Lipského, hodnotil bych ještě kladněji. Role mu vůbec nesedla, byl velmi otravný.