Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Krimi
  • Akční

Recenze (185)

plakát

Nestyda (2008) 

Pohádka o nezbedném Oskarovi, který tak moc toužil po něčem novém, vzrušujícím, až mu nakonec málem uteklo vše, co dávno považoval za jisté.

plakát

Góóól! (2005) 

Vcelku reálné filmové zpodobnění fotbalového snu. Potěšila účast fotbalových hvězd v čele s hrající reklamou na slipy, Davidem Backhamem. Můžete ho nenávidět, ale těch 5 vteřin s ním výrazně přidalo na filmovém zážitku.

plakát

Camp Rock (2008) (TV film) 

Napomádovanej, napudrovanej, ve světle se lesknoucí teploušek společně s nevděčnou "slečinkou" stydící se za svoji obětující se maminku nám v tomto filmu pějí laciné písně a my jako diváci se bavíme jen a jen tím, jaká trapárnička přijde příště aneb dnešní zábava pro třináctileté slečny. No uznávám, že svým rokem narození (1987) už tak trochu patřím do starého železa, tak tuto svoji neobjektivitu plně neprojevím v celkovém hodnocení.

plakát

Znásilnění (1988) 

Skutečně silný příběh s uvěřitelným jednáním jednotlivých protagonistů. Před zhlédnutím jsem pronesl, že hlavní ženská role byla praktiky předurčena pro zisk sošky za hlavní ženskou roli, ale po zhlédnutí musím uznat, že si ji Jodie plně zasluhuje jen a jen za svůj herecký koncert.

plakát

Touha po pomstě (2010) 

Naprosto nereálný příběh vyšperkovaný některými zajímavými nápady nám v konečném součtu dává lehce nadprůměrný počin v rámci svého žánru...

plakát

Misery nechce zemřít (1990) 

Krásná to hlavní představitelka Kathy Bates dodala své roli takovou hororovu čistotu, že by se jenom stěží nalezl jiný horor tak silně stojící na výkonu jediné herečky. [možný spoiler] Chudák holka jedna, Annie, nejprve zachrání svýho spisovatele před jistou smrtí, následně ho krmí, šatí a on se jí na konci filmu takhle odvděčí :D , no kde to jsme? :-)

plakát

Městečko hrůzy (1989) 

Solidní píííčovina, ale jestli patříte mezi nezanedbatelné procento úchyláků, kterým se líbí velmi mladý holky, tak si tady své najdete a navíc vás právě v tomto případě omluví skutečnost, že Drew zde vypadá starší než na čtrnáct :) . K dalším devízám tohoto "počinu" bezesporu patří vtipné obsazení záporáků, kteří spíše připomínají dva teploušky v pokročilém stádiu vztahu.

plakát

Ať vejde ten pravý (2010) 

Ale tak nezdálo se mi to o tolik horší než originál. Pro mě to jsou tedy spíše slabší 4 hvězdy, ale v rámci hororu z posledních let určitě nadprůměr. Filmy, kde se v jakékoli formě objevuje šikana mladýho kluka, tak ty já moc rád, tak jestli sdílíte podobnou deviaci, směle do toho :)

plakát

Kajínek (2010) 

Dobře jsem se pobavil. Jákl si musel dát před natáčením celou první sérii Útěku z vězení a pak během natáčení zřejmě sjížděl další série. Některé scény mi přišly doslova vykradené, jako např. rádoby drsnej bachař, kterej dopadení Kajínka vnímal jako silnou osobní záležitost; humbuk spoluvězňů při doprovodu Kajínka do své cely; poblázněná Vilhelmová, ve filmu hrající prý advokátku či co, ale ve skutečnosti je její postava snad ze všech nejvtipnější, ale tak chápu ji, co by jiná žena neudělala, aby získala srdce takovýho charaktera a štramáka, jakým Jirka Kajínek bezesporu je :)