Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (121)

plakát

Svěrací kazajka (2005) 

12.03.12 - Výborná filmová, modernizovaná verze Tuláka po Hvězdách.

plakát

Variace v barevném poli (2007) 

6. 7. 2009: Zdráhám se tohle hodnotit, protože jsem odešel v půlce... Je to soubor velmi neortodoxních videoklipů, které z větší části vypadají podobně jako vizualizace ve Windows media playeru, ale horší. Navíc hudba která tyto "záběry" provází zní povětšinou jako bzučení ledničky a pípání, nebo jenom pípání. Nikdy jem neviděl v kině usnout tak rychle tolik lidí... Vrcholná hrůza přišla s desetiminutovým blikáním barev, každý frame - jiná barva... Z toho se mi dokonce udělalo trochu špatně.

plakát

Tady a tam (2009) 

6. 7. 2009: Zajímavý pohled na to, že to co na pohled vypadá dobře tak dobré už být nemusí (výtečně to ukazuje scéna s kupováním dodávky). Extrémní charisma hlavního představitele je příjemným bonusem. No a konec konců, filmů z Bělehradu taky moc není.

plakát

Černej Dynamit (2009) 

6. 7. 2009: Parodie, nebo spíš pocta u nás nepříliž známému žánru ze 70. let natočená tak, že dlouho budete nevěřícně zírat, jak autentické to je. Humorné detaily a nekonečná "skvělost" z tohoto filmu dělá můj osobně nejlepší zážitek letošního karlovarského festivalu.

plakát

Bzučení hmyzu: zápisky mumie (2009) odpad!

6. 7. 2009: Děsivé, hnusné dílo, které se zdráhám označovat jako "film". Příšerně natažené a mdlé. Možná jsem jenom ignorant nechápající umění (o čemž nepochybuji), ale takhle hroznou věc jsem neviděl dlouho (den na to jsem sice viděl ještě něco horšího, ale v tu chvíli bych dal cokoliv abych se mohl vydat za hlavním hrdinou do lesa a přemluvit ho, aby to nějak urychlil. Nepochybuji, že literární předloha je zajímavá, ale takto...

plakát

Potlesk (2009) 

6. 7. 2009: Zajímavý pohled na odvrácenou stranu slávy a alkoholu naprosto s přehledem vede hlavní představitelka s obdivuhodnou lehkostí a šarmem.

plakát

Žízeň (2009) 

6. 7. 2009: Naprosto vizuálně uchvacující záležitost, ovšem jen pro lidi disponující silným žaludkem... Vtipný a zvláštním způsobem uvěřitelný upíří film z japonského pohledu režiséra filmu Oldboy... Nádherná hudba a výtečné herecké výkony.

plakát

Slepé prase chce létat (2008) 

6. 7. 2009: První Indonéský film, co jsem v životě viděl... O Tamní kinematografii mi to neudělalo zrovna líbivý obrázek, extrémní nudu a nezábavnou ujetost zachraňuje snad jen krátká metráž...

plakát

Gigant (2009) 

6. 7. 2009: Hezký, ale obyčejný příběh o podivné lásce mezi zaměstnanci obchodního domu...

plakát

Věčné okamžiky Marie Larssonové (2008) 

6. 7. 2009: Působivě natočené, včetně historických reálií, velmi sympatická hlavní hrdinka, jež se velmi podobala Zuzaně Bydžovské : )