Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dokumentární

Oblíbené filmy (10)

Těžko ho zabít

Těžko ho zabít (1990)

Steven Seagal ve vrcholné formě, dobrá zápletka a spousta akce. Podle mě jeden z nejlepších akčních filmů vůbec. Byl to první film se Seagalem, který jsem viděl, a již od začátku se mi film strašně líbil. Film má dobrou zápletku, vynikající hudbu. I herecké obsazení ve vedlejších rolích bylo skvělé - Bill Sadler v roli senátora Trenta, Kelly LeBrock jako sestřička. Kosti křupou ostošest, takže pro mě je naprostou samozřejmostí dát tomuto filmu s nejlepším akčním hercem 90.let pět hvězd.

Lovec policajtů

Lovec policajtů (2001)

Lovec policajtů je excelentní akční film, který je velmi dobře herecky obsazen, je v něm plno dobrých akčních scén, příběh je rovněž sympatický, navíc je doplněn dobrými hláškami. Film nestojí jenom na Seagalovi, ale velkou měrou se na celkovém výsledku podílel i DMX a také Anthony Andersen s Tomem Arnoldem. Ve výsledku má pak film spád, ale zaroveň i vtip. Podle mě jde o nejlepší Seagalův film natočený po roce 2000. Nemám zde co vytknout, takže 5 hvězd.

Přepadení v Pacifiku

Přepadení v Pacifiku (1992)

Přepadení v Pacifiku je legendární akčni snímek se skvělým hereckým obsazením v čele se Stevenem Seagalem a Tommy Lee Jonesem. Příběh odehrávající se na lodi USS Missouri je naprosto perfektní. Nechybí kvalitní souboje, přestřelky, vtipné hlášky a hlavně napětí po celou dobu filmu. Po technické stránce je film rovněž velice dobrý. Vyzdvyhnul bych především práci kamery, hudbu a samozřejmě režii Andrewa Davise. Steven Seagal a Tommy Lee Jones předvadějí perfektní výkony a když k tomu připočtu ještě Eriku Eleniak, tak je to jasně na pět hvězd. Objektivní kvalita filmu určitě přes 80%, pro mě skvělý ačkový akčňák, který můžu všem vřele doporučit.

Křižovatka smrti

Křižovatka smrti (1998)

Perfektní akční podívaná doplněná o vtipné hlášky Chrise Tuckera a zábavné akční scény. Jeden z nejlepších filmů Jackieho Chana.

Souboj cti

Souboj cti (1996)

Naprosto perfektní film o bojovém umění se zajímavým dějem a dobrými herci. Celkově se jedná o jeden z nejlepších filmů s Van Dammem. Odehrává se i v pro Van Dammovy filmy nezvyklém prostředí. O to víc se mi film líbil. 9/10

Dannyho parťáci

Dannyho parťáci (2001)

Prvotřídní krimi komedie s mnoha holywoodskými hvězdami u které jsem se vůbec nenudil. Film má vtipnou zápletku a skvěle zpracované pasáže v casinu, kde se Dannyho parťáci připravují na jeho vyloupení. Film je doplněn dobrou hudbou a pro mě je to jasně na 5 hvězd.

Když se setmí

Když se setmí (2004)

Vynikající krimi komedie se skvělým duem Hayek - Brosnan. Film má dobrý příběh, hudbu a rozhodně nenudí. Pro mě perfektní zábava za pět hvězd.

Smrtící zbraň

Smrtící zbraň (2008)

Film Smrtící zbraň je příběhově dost odlišný od ostatních Seagalových filmů, což ale vůbec neznamená, že by se mi nelíbil. Děj je velice dobře propracovaný. Práce kamery je také dobrá a se střihem a režií jsem byl taky spokojený. Steven je v soubojích vidět celý a je vidět, že aikido pořád umí. Potěšila mě účast Lance Henriksena a ostatní herci jsou také celkem známí. Steven svoji postavu zahrál velmi dobře, a tak ukázal kritikům, že umí i hrát. Pistol Whipped je nejlepší Stevenův film od Lovce policajtů a objektivní kvalita je tak 70%.

Přepadení 2: Temné území

Přepadení 2: Temné území (1995)

Jen o trochu horší než první díl, i přesto top akční film. Film má kvalitní herecké obsazení, dobrý příběh, jenž se odehrává v atraktivním prostředí a především kvalitní souboje, což je ale typické pro všechny Seagalovy filmy. Je zde i pár vtipných momentů, což ještě vylepšuje můj celkový dojem z filmu. Pro mě samozřejmě za 5 hvězd. Objektivní kvalita 72%.

Ovládací panel
13. nej uživatel USA
16 bodů