Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (9)

plakát

Hany (2014) 

Nuda, nesmyslné dialogy, nesmyslné propojení příběhu. Jediné co stojí za chválu je natočení filmu na jeden záběr. To se cení, ale jinak zdlouhavé nesmyslné záběry o ničem...

plakát

Úsvit planety opic (2014) 

Díky prvním scénám se někteří možná budou bát jít do lesa na houby. Opičí představitelé propracovaní, znaková řeč, zvuky, gradující evokující hudba, emoce, příběh... žádné bezhlavé mlácení v lesích či městě. Jsem rád, že příběh je především o opicích a lidé jsou tam až na druhém místě. Film naplnil mé očekávání.

plakát

Schindlerův seznam (1993) 

Myslím, že k tomuto filmu bylo napsáno již hodně. Vynikající zpracování vás zatáhne do těžké doby a prostředí, ve kterém si nepřeje být nikdo ani ve snu. Velký potlesk a dík Spielbergovi za ztvárnění tohoto díla. Jsem rád, že si to vzal na své břímě a myslím si, že v podání jiného režiséra bychom byli někde úplně jinde. Po právu je tento film na špici hodnocení!

plakát

Transformers: Zánik (2014) 

Pro fandy robotů to bude nejspíš bomba, ale na můj vkus zbytečně zdlouhavé. Tak o hodinku to zkrátit. Celkový děj o ničem, jen na konci to oživí Dinoboti. Pár rádoby humorných scén alespoň probere diváka ze zdlouhavého dívání na roboty, ale jiank celkově průměrný film. Tři hvězdy dávám za počítačové zpracování.

plakát

Svatá čtveřice (2012) odpad!

Po dlouhý době jsem český film nedokoukal do konce...obdivuju ty co to vydrželi. No comment.

plakát

Kalifornské rozinky (1989) (seriál) 

Přesně tak, pěkně nostalgický. Taky sem na tento kreslený seriál už málem zapomněl, ale myslím si, že stále předčí mnohé nové a nové kreslené splácaniny z posledních let...

plakát

Malý toaster (1987) 

Jako malý jsem tuto pohádku mohl vidět pořád a dodnes na ní rád vzpomínám. Vždy když jsem byl doma nemocný jsem si pouštěl na videokazetě putování toustovače, lampičky a dalších kamarádů. Zkrátka nezapomenutelný příběh o putování kreslených domácích spotřebičů světem za svými majiteli. Viva touster!

plakát

Zombieland (2009) 

Tak trochu odlišný film oproti jiným filmům o zombících, ale v kladném slova smyslu. Sranda od začátku do konce, nečekané směšné scény střídají lekavé scény chvilkového napětí. Zkrátka podívejte se na Zombieland sami a uvidíte, že to stojí za to. Vřele doporučuji i těm, kteří přímo nenávidí filmy o zombících.

plakát

Con Air (1997) 

Hvězdně obsazený film z vězeňského prostředí plný skvělých akcí. Kdo má tento typ filmů rád, si ho rozhodně nesmí nechat ujít. Cage perfektně sedí do role Camerona, suverénní Malkovich v roli vůdce a mnoho dalších osobitých herců včetně Dannyho Treja v jeho klasickém podání. I když se tento film okouká, stále se dá na něj dívat a vychutnávat si jeho atmosféru.