Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (281)

plakát

Projekt Adam (2022) 

Scenar, herci, triky ... hrozny, laciny.

plakát

Gilmorova děvčata: Rok v životě (2016) (seriál) 

Nekoukatelné. Z původního seriálu si to nevzalo nic dobrého a vše co bylo dřív špatně je tu vynásobeno stokrát. Komu se líbí tento čtyřdílný přídavek nemohl nikdy ocenit co bylo dřív tak dobré. Už nikdy víc, vymazat z paměti.

plakát

Emily in Paris (2020) (seriál) odpad!

Asi to nejdebilnejsi co jsem videl za poslednich par let.

plakát

Magnum (1980) (seriál) 

Pro mě legenda !

plakát

Sněhulák (2017) odpad!

Devastace knižní předlohy ... nepouštět, nekoukat ... přečíst.

plakát

Životní šance (2013) 

Dá se to viděl, je to docela zábavné, milé, někdy trochu hloupé a hlavní hrdina je mnohem větší fešák než Paul Potts .. je to ale hlavně trochu zbytečných 90 minut, stačí si totiž pustit na youtube originální vystoupení pana Pottse a v těch pár minutách je mnohem víc.

plakát

Řím - Vzestup a pád impéria (2008) (seriál) 

... a kde jsou Punske valky? Zalozeni Rima a pad Veji? Bratri Gracchove? Takhle to vypada, ze Rim nebyl dokud neprisel Marius. ... a co Druhy triumvirat? Dobyti Recka? Rok ctyr cisaru atd. Hlavne, ze je tam Spartakovo povstani a podobne "vyznamne" udalosti. Ma to 13 dilu, podle me mely byt rozlozeny jinak a take se nejedna o vzestup, ale spis jen pad.

plakát

Železný Golem (2011) (TV film) 

Za kusy železa lezoucí po zemi a za N. de Boer jedna hvezda asi stačí.

plakát

Pokojný bojovník (2006) 

Sakra, co mi jen ten film připomínal? Aha, už vím, Karate Kid, navíc braný smrtelně vážně. Hrdina si musí vylézt na střechu auta a dolu nesmí dřív, než pochopí celý vesmír. Výsledek opravdu stál za to, vyprsknul jsem smíchy. Takto jsem se zasmál ještě párkrát, po čase mě ale začalo obdobného blábolení už dost vadit. Bohužel o ničem jiném to není. Zazní zde spousta rádoby honosných myšlenek, které jsou každému jasné už v pubertě, navíc v příšerně trapném podání. Postavy mentora a jeho kamarádky jsou tak nesnesitelně tajuplné, asi jsou to zhmotněná moudra. Jak jsem pochopil, ona už nejspíš očistcem, nirvánou, nebo čím to vlastně pocházeli (návštěvou popelářů v hlavě), prošla, jinými slovy byla v transu jak buddhistický mnich (dokonce léčila dotykem). Snad nejhorší je konec, jak to tak bývá, kdy hl. hrdina radí svému kamarádovi, jak „vyhodit odpadky z hlavy“. Šel jsem do kolen a vypadal jsem nejspíš asi jako ti všichni, co sledují závěrečné vystoupení na kruzích (čumí, jako kdyby právě viděli sprint na 100 metrů za 8 vteřin, nebo jiný obdobný sportovní výkon).

Ovládací panel
13 bodů