Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (235)

plakát

Captain Marvel (2019) 

Dala bych čtyři za skvělý film i zážitek: girl power a další emancipační energie, která mi vydrží na pár měsíců; dobrá narace, zvraty, žádný záseky, příjemný humor, devadesátkové odkazy, hlavně staré technologie. Ale musím dát pátou hvězdu za *spoiler alert* kočky. Já furt říkám, že jsou nějaký podezřelý.

plakát

Šťastné pondělí (2016) (pořad) 

Konečně nám tu pomalu roste náš vlastní John Oliver.

plakát

Mistr amatér - Dámy a pánové (2015) (epizoda) 

Fantastické! Super je, že se chlapi zeptali, co mohou dělat, aby ženám pomohli. A jedna z odpovědí je právě na konci: místo automaticky popřít jejich zkušenost, poslouchat a věřit, že se to opravdu děje. Tenhle seriál je pecka.

plakát

Mistr amatér - Horký lístek (2015) (epizoda) 

Konečně normální 30+ velkoměstské postavy, se kterýma se dá ztotožnit. Ne ty neurotické karikatury typu Friends, HIMYM, nebo nedej bůh Kimmy Schmidt.

plakát

Mistr amatér - Plán B (2015) (epizoda) 

Jsem úplně přesně cílovka téhle epizody. Kromě toho, že jsem se po dlouhé době smála chytrým vtípkům, tak to bylo úplně o mně. Pěkně vyváženě výhody i nevýhody rodičovství a žádné rozhřešení. Drobné legrácky o běžných stereotypech v naší společnosti.

plakát

London Spy (2015) (seriál) 

To se potkají dva diametrálně odlišní lidé - nejobyčejnější možný kluk, co nasekal pár bot, a geniální samotář - a je z toho láska tak veliká, že z toho oba úplně rozsekají svoje vesmíry.

plakát

Rocky Horror Picture Show (1975) 

Neříkám, že je to špatné. Akorát jsem to po půl hodině vypla, uběhlo několik let a pořád nemám potřebu se k tomu vrátit.

plakát

Ztraceno v překladu (2003) 

Tolik let jsem si film schovávala, až jsem v polovině usnula a o několik let později se mi stále nechce dokoukat. Jednou za čas jsme já a zbytek světa na jiné frekvenci.

plakát

La La Land (2016) 

Ze všech cyniků prý zhlédnutí udělá romantiky, ze mě-romantičku... meh. První hodinu vyloženě nuda, druhá aspoň utekla.. ale pro mě nula chemie, nula vzrušení, nula emocí.