Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Krimi

Recenze (107)

plakát

Pompeje (2014) 

Dá se na to docela dobře koukat, ale těch věcí vykradených z Gladiátora je tady opravdu přespříliš na to, abych dal lepší hodnocení.

plakát

Království Vikingů (2013) 

Tak podle místního hodnocení jsem čekal, že to budu muset po 5 minutách vypnout. Byl jsem ale velmi příjemně překvapen. Co se akce týká, nebylo to vůbec špatné, bylo tam spousta dobrých momentů. Malajci zjevně němají technologii počítačových efektů na takové úovni jako Amíci, což v některých momentech mohlo budit úsměv na rtech, ale v celkovém kontextu to nebylo vůbec rušivé. Je to v podstatě ale jediná věc, kterým se film lišil od amerických blockbusterů. Scénář měl hlavu a patu, dialogy nebyly nesmyslné (jak jsem čekal), ale na slušné úrovni a navíc hlášky měly svůj smysl, byly trefné a vtipné. Příběh taky celkem slušný. Pár věcí by se našlo, ale celkově byl snímek povedený a celkem jsem si to užil. Být to v době Conanů (těch starých z 80., toho současného to strčilo do kapsy) a dalších fantasy hrdinů mohl by se film poměřovat s nejlepšími. Takže zasloužených 70%.

plakát

Nejvyšší nabídka (2013) 

Dobře a rychle se u toho dá usnout :). Ničím extra mne to nezaujalo, bez šťávy.

plakát

Pacific Rim - Útok na Zemi (2013) 

Imax paráda! Tohle si na nic nehraje, je to čistá odpočívková vymejvárna :). Co jsem od filmu čekal, jsem naplno dostal, takže naprostá spokojenost. Vše je i přes spousty akce naprosto přehledné, ne že člověk jako u spousty jiných podobných filmů neví, co se na plátně odehrává.

plakát

Muži, kteří nenávidí ženy (2011) 

Nedá se nic dělat. Prostě to musím porovnat s původním filmem. I když je snímek zdařilý, tak jeho švédský předchůdce byl více realističtější, více občanský, tak nějak surovější. A to se mi na skandinávských filmech líbí. Tady přesto, že se režisér snažil, bylo znát hollywoodské pozlátko.

plakát

Skyfall (2012) 

Bondovka, jak má být. 100%

plakát

Méďa (2012) 

"Vidíš! To je důkaz, že Garfieldovy oči vypadají jako kozy." "Smrt Mingovi!" Takovýho méďu jsem taky vždycky chtěl :)))