A je to tu.Po 11 letech přišli tvůrci Toy Story s poslední revolučním dílem i v 3D. Nejlepší díl z celé trilogie, u kterého se dalo velmi pobavit a i zasmutnit. Nebudu se tajit tím, že při posledních scénách, mi tekly slzy po tváři a to i přesto, že kolem mě v kině běhali 3-leté děti a smáli se tomu. 10/10 BTW: i moje hračky zůstanou navždy v mém srdci :-)
Film obsahující klasické americké výrostky,kteří se účastní pouličních šarvátek gangů,rabování obchodů a zabíjení nevinných. Tyto děti jsou prakticky na odpis a bojí se každý den vyjít z domu.Když však do školy přijde charismatická a cílevědomá učitelka Erin Gruwellová, dětem se začíná měnit život. Krásný film, který nešetřil drsnými příběhy teennagerů, vyplakal nejednu dušičku. 9/10
Pokračování §spěšného animáku Naruto. Ovšem postavy jsou vyspělejší,chytřejší (pokud nejde o hlavního hrdinu Naruta). Tyto díly jsou více nabité akcí a bitkami.
Zábavná japonská animovaná pohádka,která dokáže pozvednout náladu i v těch nejhorších situacích. Osoby v Naruto mají vlastní charakter a vlastní životní příběh.
Drsný krimi-thriller s hvězdným obsazením,které do tohoto temného a zajímavého filmu zapadlo.Nejvíce se mi zamlouvalo hraní na kočku a myš,mezi policisty a masovým vrahem.Ovšem závěr filmu byl dost krutý a bezlítostný.9/10
Krásný snímek,který mě opět po dlouhé době pohladil u srdce.Slzy dojetí tekli po tváři a já si zase připadal jak v sedmém nebi. propojení korejštiny a japonštiny dalo filmu nádherný dech. Tento film je můj 60 asijský film,tak si myslím že jsem si vybral dobře
pokračování robotů zachranujících svět.. pokud pomineme akci která ve filmu byla fascinující tak mě u sedadla v kine držela jenom přenádherná Megan Fox. příběh nestál za nic...
ani ne tak drama jako romantická balada ,která pohladí u srdce snad každého dobráka,který se vvcítí do role hrdinů. Úžasné herecké výkony a překrásná Lee Yeon-hee dává filmu skvělí nádach.10/10
jednoznačne za 5*,protože to bylo ůžasné napínnavé a výkony herců nezapomenutelné. Hlavně Cha Tae-hyeon odvádí ve svých filmech ty nejpelší vkony. (My sassy girl,Pabo atd). nesmím opomenou výkony herečky Park Bo-yeong a výkon Wang Seok-hyeona který má strašne roztomilou tvařičku
Geoul sokeuro (2003)
Začátek velmi dobrý avšak časem děj opadal. Nejvíce se mi líbil poslední scéna se zrcadli.
Noční můra v Elm Street 3: Bojovníci ze sna (1987)
Nejlepší díl Noční můry v Elm Street. Děti udělali tento díl mnohem zajímavější než ostatní díly.
Noční můra v Elm Street 2: Freddyho pomsta (1985)
Zklamání prvního dílu. Freddy uzavřený v těle něloho jiného byl nesmyslný nápad.
Noční můra v Elm Street (1984)
první díl kultovního hororu,velmi napínavý plný krve strachu + 1* za Johnnyho Deppa
Doba ledová 3: Úsvit dinosaurů (2009)
Od předešlých dílů příběh i další věci upadají.
Góóól! III. (2009)
odpad!Předchozí díly s příběhem a kouzlem pro fotbalové nadšence.Ale tohle? Šitka !!! nemám slov
Škola ro(c)ku (2003)
Nářez
Rok jedna (2009)
Jedna z blbých komedii ovšem díky Jacku Blackovi ,film dostal o hvězdičku navíc.
Toy Story 3: Příběh hraček (2010)
Twilight sága: Zatmění (2010)
Děj mnohem lepší než u prvního dílu stmívání.Film s větším nádechem než předešlý díl, ale zase neuchvátil.
Stmívání (2008)
Blbost blbost a přece jen blbost. Film možná oslní mladé dívky jen tím, že podle nich režisér vložil do filmu "krásného" Roberta Pattisona.
Sexbomba od vedle (2004)
Americká blbina u které se moc nenasmějete,blbý příběh, který nijak diváka neoslní.Snad se dalo jen dívat na krásnou Elishuu Cuthberovou. slabé 3*
Mezi řádky (2007)
Naruto: Shippūden (TV seriál) (2007)
Naruto (TV seriál) (2002)
Sedm (1995)
Gran Torino (2008)
skvělí film,který nám přesně ukáže,jak lidé mohou změnit svůj názor na svět (lidi)
Avatar (2009)
1.schlédnutí kino Cinestar Mladá Boleslav 3D:Nemám co řící pro takovýti film není slov.Uvidíme po druhém schlédnutí.Ta tento film jsem údajně ani moc nechtěl jít,ale myslím že jsem udělal dobře. 2.schlédnutí kino Cinestar Liberec 3D: ani po druhém schlédnutí opravdu nemám co řící.Užíval jsem si krásu a nádech příběhu.
Podivuhodný případ Benjamina Buttona (2008)
kdybych měl co řící tak to řeknu
Síla lidskosti - Nicholas Winton (2002)
i pár slziček spadlo... skvělí
Neuvěřitelný Hulk (2008)
Skvělé herecké výkony obzvláště Norton a Tyler.Mega akce nabyté bouchajícími auty,vrtulníky atd. Dobré na pokoukáníčko v kině nebo s přátely
Hatsuyuki no koi (2007)
Znovu 17 (2009)
nekomu to přijde opravdu slizké a nekomu zas nadherné.. jeden z mala filmů který mě potěšil za poslední dobu.. Pekná role kterou ztvarnil zac efron
Bláznivá komedie (1990)
neskutečn komedie ,u které jsem smíchy nevědel čí jsem...
Transformers: Pomsta poražených (2009)
Kickboxer 4: Agresor (1994)
nuda
Malý Nicky - Satan Junior (2000)
nakdy az moc trapné a utahané. malý satan jinour -nic extra
Sunjeong Manhwa (2008)
Průšviháři (2008)
Yeonghwaneun yeonghwada (2008)
další korejská gangster pecka. no nevím co říct prostě fil o filmu prostě nářez