Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Dokumentární

Oblíbené filmy (10)

Keulraesik

Keulraesik (2003)

The classic, tento překrásný,harmonický,sladký,romantický příběh jsem prožil na 1000%. Příběh neměl chybu a nemám výhrady.jestli jsem u minulích filmů napsal moře nebo kapky slz stékali po tváři,tak tento film mě donutil vyplakat oceány slz.nemůžu si pomoc,ale je to tak.Překrásná herečka Ye-jin Son zahrála obě dvě postavy na výbornou,ale abych pravdu řekl role Ji-hae jí sedla na excelent.Svojí neviností a krásnou tváří dokázala rozbrečet ne jenom moje srdce.sympatický a hlavně výborný herec Seung-u Jo,který zahrál ve filmu Marathon excelentní roli,mě opět nezklamal.Jeho role byla úžasná..Opravdu musím říci: smekám před rolema co zahrál!!!!

Babo

Babo (2008)

Pabo je krásné romantické drama s nekterými prvky komedie.Avšak filmaři se snaží diváka vydírat celý film už od začátku.Excelentí roly zahrál Tae-hyeon Cha,role blbečka mu prostě sedla...celý film jsem ůžasně probrečel a soucítil s postavami..byl jsem jeden z nich.na konci mě čekalo jedno milé překvapení když jsem zjistil že dívka Je-hi kraje v národním divadle....10/10.. maximum co můžu dát protože,to bylo prostě skvělí..chdáček Sung-ryung.. doufám,že v nebi se mu bude líbit a bude dávat bacha dále na svojí sestru v podobě jedné velké hvězdy.

Baekmanjangjaui cheot sarang

Baekmanjangjaui cheot sarang (2006)

Nádherný a smtný příběh trhající srdce. Oceány slzs stejkajících po mé tváři se ne a ne zastavit. Jeden z nejemotivnějších jiho-korejských filmů co jsem kdy viděl.

Vzpomínky na lásku

Vzpomínky na lásku (2004)

Film ,který podle mě nemá chybu. Když mladá a krásná dívka jako je Su-jin ztrácí paměť a nic si nepamatuje,tak to mě dostalo a musel jsem brečet.Její manžel a zároveň achitekt se to dozví a snaží se jí pomoc.Nejdříve jsem si řekl '' Ježiš korejská romantická dramata to bude hrůza'' ,ale mile mě to překvapilo. Půl filmu jsem probrečel a proto tento film patří v mém profilu mezi nezapomenutelné filmy.

Yeopgijeogin geunyeo

Yeopgijeogin geunyeo (2001)

Překrásný jiho-korejský film. Velmi dobrá komedie,kterou vyvažoval můj smutek poté co jse spolu mladí lidé rozešli.Po spadnutí několika mých slz , které jsem na konci filmu uronil jsem velice rád jak tento film zkončil.

Saedeu mubi

Saedeu mubi (2005)

Opravdu smutný film. Čtyři příběhy navzájem propojené. Konece u ,kterého se nedalo brečet a i proto jsem ze sebe vydal moře slz. Pocity ,které u mě tento film zaznamenal se nezapomínají.Korejci opravdu umí tyto filmy.

Pouta války

Pouta války (2004)

super válečný film.Příběh o víálce jihu proti severu.. dva bratři.. utrpení,láska to vše v jednom filmu.Krásné pocity a i smutek jak už známo u jihokorejských filmů...přiznám se.. brečel jsem na konci když SPOILER!!!!!!!!!!!!Jin-Seok říká svému mrtvému bratrovi Jin-Taeovi---Slíbil jsi mi ,že se vrátíš,ty jsi to slívil.------KONEC SPOILERU!!!!!!!!.. překrásný filmový skvost... a zase z korei

Urideului haenbokhan sigan

Urideului haenbokhan sigan (2006)

tak tenhle film byl opravdu krásný... smutný,bolestný,cítil jsem lásku.. tento film mi po dlouhé době otevřel srdce,duši a nechal mé nervy krásné vzplanout.... no to se u mě rovná...asi tomu že jsem brečel jako malé miminko...ano oceány slz mi stékali po tváři.. hlavně konec filmu mě dorazil a já myslel,že skolabuju,ale nechtěl jsem svůj pláč zastavit,chtěl jsem brečet dál a taky jsem to udělal.... Herecký výkon Kang Dong-wona se nedá popsat slovy... zase se korejský herec ukázal... poslední slza podla až po ukončení všech závěrečných titulků a poté zčernání obrazovky..___________________________________________________________________________________ Moje pocity z filmů: můj kámoš MegatroN řekl že film už nikdy nechce vidět,ale já ho chci vidět znova a znova.. úžasné emoce..

Keurosing

Keurosing (2008)

nádherní příběh,skvělé herecké výkony.tento film byl velice poutavý,silně emotivní někdy až humusný..Ale vše bylo sestříhaného do 105 minut ,které jsem prožil spolu s herci.

Hodný, zlý a divný

Hodný, zlý a divný (2008)

film mě skvělě pobavil, postavy mě nezklamali byli zkvěle ztvárněné a uměli pobavit.. nemám k filmu co dodat. herci byli perfektní vtipnost u herce Kang-ho Songa,Akce Woo-sung Junga,brutalita Byeong-heon Leeho