Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (10)

Gilmorova děvčata

Gilmorova děvčata (2000)

Jeden z nelepších seriálů vůbec - vezme-li ješt navíc v uvahu fakt, že v seriálu si nemohl zahrát nikdo, kdo neuměl vážně rychle mluvit, tak je to úspěch o to větší. Vždycky jsem litoval, že neznám tolik americké reálie, abych si vychutnal všechny narážky, které po sobě matka s dcerou střílí, ale i tak jsem se dost bavil. Miluji tu úchylnost rozhovorů Lorelai s Rori a pokud se do toho připlete úžasná babička Emily nebo recepční Mischel, je na dokonalou zábavu zaděláno. Tehnle seriál stojí hlavně na dialozích - ale na dialozích natolik úžasných, že bych jen málokterému seriálu chtěl dát 6 hvězdiček...

Červený trpaslík

Červený trpaslík (1988)

"IQ 6000 není zas tak moc - to je zhruba tolik, kolik má 12 tisíc hlídačů parkovišť." nebo "Nic si z toho nedělej, důležitý je charakter." a podobnými hláškami je seriál Červený trpaslík prošpikován. Seriál byl úžasný díky každé jednotlivé postavě, ale kde by trpaslík byl nebýt Chrise Barrieho? Když si představím, jak se dokáže ksichtit, musím se smát. Snad nejlepší sitcom, který kdy vznikl! (ostatně Britové měli vždy velmi kvalitní produkci v této oblasti)

Mrtví jako já

Mrtví jako já (2003)

Koho by to napadlo, udělat z práce Smrtky job jako každý jiný - i když živobytí vás to nezajistí. I mrtví totiž musí z něčeho žít, tak to chce ještě nějaký vedlejšák. V půlce první sezony mě zaskočila změna vedlejší postavy, ale ukázalo se, že nová postava Daisi Adair má také něco do sebe a je velmi komplikovaná. Ale musím říct, že nic dalšího už mě v seriálu nijak nezaskočilo. Také nebylo co. A to je právě ten problém, co mi zabraňuje udělit plné hodnocení. Ač výborná základní koncepce, příběhy občas zvostanou na půl cesty, sklouznou do stereotypu a v pulce druhé sezony jsem nebyl už tak nadšený jako na začátku. Kdo ví, jak by dopadlo třetí řada, kdyby nějaká byla - a možná ten stereotyp je důvod, že nikdy žádnou třetí nenatočili. Jen mi řekněte ale jednu věc: Vážně je britský přízvuk tak divnej?!

Dexter

Dexter (2006)

Dexter, sociopat, zdatný výzkumník citů, emocí a lidských pohnutek, výborný herec a prakticky nejlepší detektiv v pravém slova smyslu široko daleko. A samozřejmě nesmím zapomenout: Můj nejmilejší sériový vrah!