Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (48)

plakát

Hobit: Šmakova dračí poušť (2013) 

Téměř bez příběhu, ani žádný konec. Gandalfovy hlášky už jsou spíše směšné, stejně jako několik dalších situací ve filmu. Romantická část je úplně zbytečná. Spousta scén jako by opakovala scény z Pána prstenů (pavouci x Odula, Temný hvozd x Lórien, uvězněný Gandalf sleduje z výšky budování armády, starosta a jeho rádce x Théoden a Gríma, Gandalf vs. Sauron x Gandalf vs. Balrog). Přesto nelze hodnotit jinak, než 5*, za skvělý audiovizuální zážitek. Jackson je prostě PÁN. Nepochybuji o tom, že třetí díl bude absolutní bomba.

plakát

Avengers (2012) 

První polovinu filmu jsem musel doslova přetrpět, i když musím uznat, že se to pak zlepšilo, hlavně bitva na Manhattanu byla skvělá. Bez ní ale celkem nudná americká slátanina, proto moc nechápu tak vysoké hodnocení, ale co, každý má jiný vkus.

plakát

La cara oculta (2011) 

Určitě stojí za vidění. Originální a dobře natočený film, ale trochu mi vadilo, že potom, co se někdy před půlkou dozvíme, o čem to vlastně celé bude, se film stane moc předvídatelným a ničím už nepřekvapí.

plakát

Kick-Ass 2 (2013) 

Ještě větší nářez než jednička, i když jsem to vůbec nečekal! Víc akce, možná troška míň humoru, ale ani minutu jsem se nenudil. Hit-Girl tu dostala víc prostoru, než v jedničce a to je dobře. Nejlepší zážitek z kina od zimy (Django).

plakát

Argo (2012) 

Film se dost dlouho rozjížděl, bavit mě to začalo v podstatě až v momentě Affleckova příjezdu do Íránu. Na Bryana Cranstona jsem se těšil, bohužel byl ale dost nevýrazný, asi jako Walter White v první půlce první epizody Breaking Bad. Toho Oscara teda moc nechápu, ale budiž. Argo fuck yourself :). 80%

plakát

Gympl s (r)učením omezeným (2012) (seriál) 

Hvezdicka za Ewicku Farnou v uvodnim songu, jinak se na to neda divat, herci silene prehravaj.

plakát

Česko hledá SuperStar (2004) (pořad) 

První řada byla celkem dobrá, v ČR do té doby nic podobného nebylo a tak to bylo originální. Dalším opakováním už se soutěž nejen stala nudnou, ale i soutěžící byli rok od roku horší.

plakát

Hlas Česko Slovenska (2012) (pořad) 

Podle mě lepší než SuperStar, bohužel se však po pár kolech přestal hodnotit hlas a SuperStar se z toho stalo.

plakát

DO-RE-MI (1998) (pořad) 

Je to sračka, ale díky Youtube a kanálu CaryMaryFuck mě nic nedokáže rozesmát víc, než zfetovanej Princ, poskakující porotci typu Dana Nekonečnýho nebo Slávka Boury a hlavně soutěžící typu Pergl, Kudrnáč, Pikaču, Tancující Kalhoty a jiný všemožný zdatný pardálové. Žádnej jinej pořad než DO-RE-MI mi tohle nedá, takže jasnejch 5 *.

plakát

Hannibal (2013) (seriál) 

Po prvním díle seriálu ještě nemůžu hodnotit, nicméně to vypadá slibně. Mikkelsen je zatím skvělý, je vidět, že umí zahrát opravdu všechno. Jsem zvědavý na další díly a doufám, že se z toho vyvine něco jako Dexter, potenciál to má.