Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (65)

plakát

Metoda Markovič: Hojer (2024) (seriál) 

To nejlepší, co Nova vyprodukovala od svého vzniku v žánru krimi (mini) série! Roubal byl dobrej, ale toto je o level výš. I snahou vizuálně docílit dobu - extetiérově i interióvě to šlape tvrdě na paty Devadesátkám od ČT. Doufám, že představitel Hojera, Petr Uhlík si příští rok půjde pro Lva. Teď už se jen těšit na další - na Straku (spartakiádní vrah).

plakát

Smysl pro tumor - Epizoda 5 (2024) (epizoda) 

Tento seriál je úžasný. Přestože miluju krimi točené ČT (1. Odd., Devadesátky apod.), je toto velmi příjemná žánrová změna. Pátému dílu dílu dávám také 5 hvězd, přestože byl dějově lehce přesycen. Milým překvapením je výkon Terezy Brodské. Klobouk dolu. Hraje úžasně a je super, že se vrací i na divadelní prkna. Ústřední dvojice zachraňuje již zmíněnou dějovou přesycenost. Ale to, jak byl Filip ošklivej na Hanku, když se napoprvé nepovedl sex, tak to mě fakt naštval! 😉

plakát

Podezření (2022) (seriál) 

Velmi příjemné překvapení. Tato minisérie se fakt povedla.Melíšková je skvělá v komediálních rolích, ale tady je naprosto dokonalá.

plakát

Hnízdo (2020) (seriál) 

Klobouk dolů před velmi kvalitní tvorbou našich nejbližších sousedů. Nejsem vyhraněný na seriály o mezilidských vztahích - nevyhledávám je. U nás samá krimi (ne že by některé nebyly dobré), ale tohle tady chybí. Nehnu se od začátku až do závěrečných titulků každé epizody.

plakát

Krakonošovo tajemství (2022) (TV film) 

Konečně po letech NÁDHERNÁ pohádka. Těšil jem se na ni, bál se zklamání. Nastal opak! Nebudu teď lacině shazovat jiné pohádky, přestože je to nasnadě. Jen mám radost z filmu, na který se budu za rok zase moc těšit.

plakát

Monstrum (2022) (seriál) 

Jedním dechem všech 10 dílů. Herecký výkon hlavního, byť děsivého hrdiny fascinující. Víc netřeba psát.

plakát

Kopretiny pro zámeckou paní (1981) 

V osmdesátých letech minulého století podobných filmů "pro mládež" až moc. V současné době skoro žádné. Ani jedno podle mě není dobře. Každopádně nadstandardní výkon 15 leté Sylvy Julinové!

plakát

Pozadí událostí - Pozadí událostí (2022) (epizoda) 

Bez zbytečných řečí konstatuji, že je to slátanina. Vydržet 2 díly byl nadlidský výkon. Další už ne. Chce to holt vydržet do pondělí na 1. oddělení. To je jiný kalibr.

plakát

Stůj, nebo se netrefím! (1997) 

Tolik dobrých herců a tak špatné. Ty 2 hvězdy za snahu zmíněných herců vycucat z nuly alespoň pokus o komedii.