Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (98)

plakát

Rodiče na tahu (2019) 

Totální magořina, bylo by to na dvě, ale scéna kdy Alec vymete zloděje kamenem do ksichtu mě i při vzpomínce nutí se smát jak magor.

plakát

Žraločí tornádo 4 (2016) (TV film) 

Pomalu se to začíná stávat mojí srdcovkou, stejně jako Megalodon je i Sharknado výstavní skříní Asylum, každé další pokračování se snaží být víc šílenější a mě to prostě baví, už se těším na další přírustek!

plakát

Léto All Exclusive (2015) 

Jízda! Found footage mám rád a tady to bylo skvěle zkombinovaný. Už jsem se tak dlouho nepobavil. Největší problém je že jsou tam místa kdy je hláška skoro v každý větě a člověk má občas problém všechno pochytit. Vřele doporučuji.

plakát

Plán 9 (1959) 

Tohle je přesně film, který lze hodnotit buď plým hodnocením nebo odpadem. Já se přikláním na stranu pěti hvězdiček, protože to byl prostě neuvěřielný zážitek...

plakát

Kick-Ass 2 (2013) 

Druhý nejlepší film o superhrdinech, co jsem v životě viděl.

plakát

Sedm dní v pekle (2015) (TV film) 

Takhle dobře jsem se snad nikdy nepobavil. Pozitivní je, že jsem ze začátku opravdu věřil, že jde o dokument o opravdovém tenisovém zápase, už jsem chtěl hledat na netu historii, když mi to docvaklo a pak jsem se začal královsky bavit a hlavně smát! P.S. Tenisové zápasy ve Wimbledonu již nikdy nebudu sledovat bez vzpomínky na tento úchvatný zápas!

plakát

Závod (2002) 

Byla to teda konina, ale já se bavil.

plakát

Dárce (2014) 

Uff. Teda jedno velké překvapení! Ćekal jsem další nudný Teenage Apocalypse a dostal jsem, řekl bych, dospělé sci-fi. Námět a pointu známe ze skoro každé sc-fi povídky či seriálu, přesto jsem měl na konci radost. A způsob, s jakým si film hraje s barvou mi přišel geniální. Podmanívá hudba domíchala pětihvězdičkový mix. Naprostá spokojenost. Na to jsem měl jít do kina a ne na trapnej Labyrint :)

plakát

Megažralok versus Kolossus (2015) 

Každoroční přírůstek do megažraločí rodiny. Zřejmě jsem naopak od ostatních očekával zábavu a hned od začátku jsem se královsky bavil.